kup komponenty teraz w 10 ratach 0%
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nie, nic nie rozumiesz. Moja profesja jest taka, że zawodowy kontakt z policjantem ostatni raz miałem z 7 lat temu Jakie to niby nielegalne czynności popełnili policjanci? Clue tej sprawy jest to, że pewien idiota z kamerką znalazł sobie jakąś drobną pierdołę w zachowaniu policjantów i wmówił swoim fanom, że ich prawa łamią -
Przez ket_rab · Opublikowano
https://www.x-kom.pl/p/1323295-karta-graficzna-nvidia-zotac-geforce-rtx-5080-solid-core-oc-16gb-gddr7-dlss4.html 5099 to już ładna cena. -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Co jest niżej a co wyżej w kulturze pracy i ile więcej za to krzyczą ? -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Odpaliłem w biosie ASRocka tryb "Gaming Mode". Temperatury na procku spadły i chłodzenie CPU zaczęło się zachowywać dużo ciszej. -
Przez aerial · Opublikowano
Wystarczy żeby było gdzieś dalej od obudowy, druga strona pomieszczenia. Druga sprawa że przy takim oddzieleniu, można poszaleć z wyciszeniem pomp. Zamontowane na sztywno wszystko ładnie z obudowie do chłodnicy, wygląda fajnie, ale izolacji nie ma żadnej. Za szafą jakby stało, można pompy wpakować to jakiegoś bitumicznego boxa, dużego reza dla wygody też tam wstawić, kilkulitrowy zbiornik. Postawić na praktyczność bardziej niż na estetykę, gdzie nie będzie to miało znaczenia jeżeli pompa jest i tak z założenia ukryta.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi