Buffu Napisano January 18 Zgłoś Udostępnij Napisano January 18 Witam. Jest szansa zmieścić ta grafikę do krux vako? Czy będą problemy w montażu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano January 18 Zgłoś Udostępnij Napisano January 18 Szukanie zajeło mi 10 sek max długość karty 31cm karta ma prawie 33cm . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buffu Napisano January 18 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano January 18 23 minuty temu, Dziarson napisał: Szukanie zajeło mi 10 sek max długość karty 31cm karta ma prawie 33cm . Karta 33? Bo z tego co patrzeć teraz pisze że 30.4 mowa o xfx 6700 10gb Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano January 18 Zgłoś Udostępnij Napisano January 18 Wg informacji ze strony producenta rzeczywiście ma 30,4 cm długości. Tak więc powinna wejść, ale gwarancji nie ma, będzie mocno na styku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano January 18 Zgłoś Udostępnij Napisano January 18 Widzisz mi wyskoczyło 33cmtak że nie wiem jak to mierzyli . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się