System Windows nie może się uruchomić
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez serwal4 · Opublikowano
Ja do niedawna miałem typa na gitarze, który używał też rur od ogrzewania do akustyki (w wynajmowanym bloku z lat 80 rury grzewcze lecą przez pokoje, nie w ścianach) Teraz został sąsiad, który albo prowadzi ożywione rozmowy przez telefon, albo bidok od samotności ma wyzwania Bo regularnie słyszę jak podnosi głos, często rzucając srogie hasła podchodzące pod groźby karalne - a wiem, że mieszka na 100% sam i nie kieruje tego raczej przez ścianę do sąsiadów ... A w temacie: - dolałem dwie setki (ml) oleju do Fluence'a; Nie pamiętam kiedy ostatni raz dolewałem, więc to dolewka po jakiś min 2500-3000km; Bo chyba ostatni raz uzupełniałem olej w drodze na urlop w połowie października... -
Przez SebastianFM · Opublikowano
@Kartofel, dziwne pytania zadajesz. Przecież wszystko jest opisane w tej tabelce. Co, może jeszcze mam ci to przetłumaczyć? -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Z bożą pomocą najmocniejsze Navi 48 doskoczy do poziomu 7900 XT. Ale na więcej to nie ma co liczyć. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Bo to jest dev build testowy. Wmawianie nam, że to wersja premierowa gry to po prostu kłamstwo. Żeby nie było - u mnie gra działa dobrze - nie mam problemów z crashami czy płynnością, miałem jeden odpał z shaderami po aktualizacji 1.1.2 ostatnio tak jak większość i to tyle z moich negatywnych przygód ale mimo wszystko grę odinstalowałem bo nie zgadzam się na pobieranie placebo gigabajtów danych, które nic nie naprawiają lub dodają nowe problemy. Jest tego za dużo i zbyt często by to tolerować i nie - nie chodzi o to, że czepiam się a oni przecież tylko grę naprawiają - i dobrze, niech naprawiają ale też niech szanują czas i zdanie graczy, którzy to muszą pobierać. Jeśli w ich mniemaniu jesteśmy testerami, a dopiero później graczami to ja poproszę o zwrot połowy kosztów za grę i przeniesienie jej do Steam Early Access gdzie jej miejsce. Aktualizacje się testuje a nie wypuszcza na pałę do kanału public. Rozumiem złożoność i otwarty świat gry ale do cholery skoro gra siada przy tak prostackiej czynności jak ładowanie shaderów a oni próbują to łatać 2x i dalej nic to ja nie mam pytań. Nie liczę poważniejszych problemów jak np. u @Reddzik co już w ogóle jest ponad ludzkie pojęcie i wiem na 100%, że to nie wina jego PC czy systemu.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi