System Windows nie może się uruchomić
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Joloxx9 · Opublikowano
Wina leży po stronie białych mezczyzn, którzy nie chcą w to grać. W ramach walki z mowa nienawiści powinniśmy ich zmusić pod kara więzienia do kupna przynajmniej jednej kopii gry. -
Przez Send1N · Opublikowano
Informacyjnie pisałem nie namawiam cię do zmiany absolutnie , fluctusy ogólnie są głośne (nawet te sprawne bez stukania) ale może też dlatego że pompują dużo powietrza przy dość niskich obrotach (dla mnie za głośne) te maxy są na tyle dobre że wziąłem sobie 2x140 na test patrząc po tym co @CryptTM pisał i miał rację zostają a wyleciały z frontu względem nich nie byle jakie wentyle bo BQ shadow wings 2. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Nawet nie mów, jak widzę jak ludzie z niego wodę biorą i piją, to mnie obrzydzenie bierze... ale żyją i mają się dobrze, przynajmniej wizualne do tego jeszcze tej wody ze 20l dziennie schodzi... Polska hehe -
Przez muszka · Opublikowano
Dobre info z tą AIDĄ64! Na CO -25 mi raz po 3 minutach zawiesiło ekran, a za drugim razem po minucie wielki czerwony napis test failed. Odpaliłem na CO -20 i po 40 minutach wszystko w porządku. Zostawiam więc CO -20, temperatury i tak -14C i pobór -30W, dla mnie wystarczająco
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi