System Windows nie może się uruchomić
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Frog67 · Opublikowano
@MJRegulDla mnie Chernobylite wygląda gorzej ale to przez bloom w ilości powodującej mdlości, naprawde wypacza cała grafike, oczywiście pomijając calkowicie rozmiary jednego i drugiego tytułu. -
Przez MJRegul · Opublikowano
Właśnie odpaliłem Chernobylite (19zł na Enebie) bo ktoś tu o tym wspominał. I wiecie co? To jest na UE4 z tego co wiem. Na moim RTX 2060 śmiga bez zająknięcia 70-100fps na Ultra z DLSS "jakość" i wygląda przy tym dużo lepiej niż Stalkier 2. Co poszło nie tak? Czy UE5 jest tak upośledzony? -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Wiesz co. To się zdeaktualizowało dopiero od... 5, 6 lat (?). Bo zawsze każdy "rozsądny" robiąc taką rozpierduchę w sprzęcie, platformie i portfelu zwykle robił to "na lata" i perspektywicznie. "Kupię dobre mobo i będę miał na długo". I tak robiłem zawsze. Ale ostatnie kilka lat, życie i rynek pokazują, że to raczej "boomer nawyki", bo skutecznie robią nas w jajeczko, zmieniając tak szybko, tak często i tak nieobliczalnie wszystko, że teraz... to nawet zasiłkę trudno kupić z gwarancję, że posłuży lata ;), bo kurtka zrobi myk czy dwa w zasilaniu kolejnej generacji GPU i dupunia zbita. Więc paradoksalnie może się okazać, że teraz będzie warto kupować na wymiar, tu i teraz, bez "perspektywicznego przepłacania". -
Przez LeBomB · Opublikowano
Tak samo jak roboty różnego rodzaju. Tu przykład np. paleciaków, wózki widłowe też są a tu koparka To zależy czyje usługi ChatGPT mi pisze kody VBA do excela, dzięki czemu w kilka dni mam coś do czego przymierzałem się od lat Owszem większość to uczenie maszynowe, a wspomniana jakość tłumaczeń będzie zależała tak na prawdę od użytego narzędzia. Ponadto jak ktoś robi na "odwal się" i ktoś to kupuje, to ktoś dalej będzie to sprzedawał. -
Przez Eltik · Opublikowano
co prawda poziom czytelnik ale wszystko ukonczone, gra jest naprawde dobra a graficznie to stalker moze metro buty czyscic, ogolnie polecam wersje na epic bo przynajmniej jest chmura normalnie w edycji enchanced, na steam nie ma
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi