ghostdog 1 149 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego Dobry zestaw. Ja jutro chyba też sobie zrobię spacerek do Lidla po kilka piwek.
ghostdog 1 149 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Dzisiaj wybrałem się do Lidla, tydzień temu była gołoledź więc sobie odpuściłem. Kupiłem 5 puszek:Game Over: Pyramid, od Nepo: Forest, 11th Anniversary Smoothie Bowl i ten imperialny stout. Skusiłem się tez na Krem z Browaru 4 Ściany. Zdziwiło mnie, że były jeszcze kartony z piwami, które były dostępne 2-3 miesiące temu. Wygląda na to, że chowają cześć piw jak jest promocja 6+6.
blabla123 991 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego Nie, są punkty gdzie nie schodzą, u mnie schodzi tak z 70-80% towaru, głównie te lepsze w mojej opinii. W mieście obok jak byłem po weekendzie po tej promocji na puszki to stało towaru w opór gdzie u mnie nie miałeś z czego dobrać już i brałeś co leci
zgreg 8 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Jest obecnie w Biedronce piwo Warka złoty pils czy było okazjonalnie?
ghostdog 1 149 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Teraz w Stonce to jest Trybunał 90 (piwo zrobione w kooperacji z Kopyrą). Podobno trafiło tylko do tej sieci i szybko schodzi. Mi się udało kupić 3 butle. Rzeczywiście nawiązuje do początku lat 90 w PL, smakuje jak typowe piwa z tamtych lat (może trochę bardziej jest nachmielone), zanim nastała era sikaczy, eurolagerów. Cena 5 (butla bez kaucji) jest ok, całkiem niezły pils.
Grolshek 1 227 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja (edytowane) Małżonka robiła dziś porządki. Zobaczcie jaki skarb wynalazła. Przechowywany w ciemnym miejscu. Tylko że ja alkoholu nie piję Mogę oddać za 4770K lub 4790K Edytowane 3 Maja przez Grolshek 1
ghostdog 1 149 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja W Lidlu jest zestaw Pinty na rocznicę 15 lat istnienia. W kartoniku są 3 piwa: Atak, Czarna Dziura i Grodziskie. Do tego szklanka i 2 podkładki. Najlepsze jest to, że butle mają etykiety z początku Pinty. Ja się skusiłem, 35 zł to nie majątek.
ghostdog 1 149 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Myślałem, że Browar Raduga już padł lub ledwo zipie. Kiedyś to była topka piw. Z tego co widzę to można ich piwa kupić w sieci Kaufland. Lost Weekend, Nosferatu i Trapeze to były moje ulubione piwa, ciekawe jak teraz z jakością.
blabla123 991 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca Niby człowiek czasem idzie na promkę do Lidla ale ostatnio mi zbrzydło. Ipsy sripy same więc miałem ochotę na gose i berlinera. Czyściocha oczywiście nie uświadczymy, kupiłem więc kilka owocowych. Albo takie se i nie dopijałem nawet albo takie skojarzenia smaku z jabolem miałem, że wylewałem od razu XD No to tyle chociaż dobrego, że te ipsy sripy jakoś wchodziły... No to uderzyłem teraz w przeciwnym kierunku, w czarne i mocne. Będzie co kitrać na zimę. 3 lekkie na dopchnięcie do full paczki wyłącznie kupione
Rekomendowane odpowiedzi