Gość Anonymous Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Dzień dobry wszystkim! Mam problem ze swoim laptopem, konkretniej z ekranem, który szaleje. Samorzutnie się rozszerza, a po paru tygodniach powraca do normalności. Z rozdzielczością jest wszystko OK, a nie chodzi mi o zabieg Ctrl -. Co zrobić, by rozmiar był normalny? To bardzo uciążliwe i denerwujące. Pozdrawiam
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2017 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Witam. Laptop na gwarancji? Czytałeś na necie o tym problemie? Ja nie mam pojęcia w czym rzecz;(
Gość Anonymous Opublikowano 10 Czerwca 2017 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Mam go od 2012, więc chyba już nie. W internecie znalazłam tylko o zmianie rozdzielczości (z którą u mnie jest wszystko okej) i Ctrl - (który działa tylko w przeglądarkach). Po prostu obraz się rozszerzył i nie wiem, jak to odwrócić. Poza tym, z laptopem jest wszystko w porządku.
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2017 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Problem rozwiązany! Lap zakończył skan całościowy i uruchomił się ponownie. Wszystko wróciło do normy, ale obawiam się, że nie na długo
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Może pomoże przeinstalowanie sytemu...?
tomcug 1 622 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Weź wrzuć jakiegoś screena/zdjęcie, muszę (i chcę ) to zobaczyć .
Rekomendowane odpowiedzi