Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Suchy211 napisał(a):

Smutne, ale coś w tym jest. Idealny symbol perzeregulowania.

Smutne to jest, ze tacy, jak on chca rzadzic tym kontynentem.

Opublikowano (edytowane)

Eh widzę ze typ ma to źle ustawione. Nie miej czasami nie ma potrzeby wymyślać koła na nowo i wystarczy cisnąć butelką. Takie wynalazki są zbędne, tym bardziej że zawsze znajdzie się ktoś kto nie będzie umiał tego użyć. A tu jednak przecież nie mamy do czynienia z kretynem. On jakoś tym politykiem został.

Edytowane przez Suchy211
  • Like 1
Opublikowano

Ostatnio pojawiały się tutaj paski z tv republiki, co brałem pół żartem pół serio, ale dzisiaj miałem okazję zobaczyć republike w tv... szczerze myślałem że to bardziej memowo i bekowo jest zrobione, ale to fatycznie tam tak wygląda...

Opublikowano

Ale kretynów wybrali :rotfl2:

https://tvn24.pl/swiat/elon-musk-ma-przeczesac-pentagon-trump-znajdziemy-tam-miliardy-st8298760

Cytat

Afrykanerski debil za moment przegrzeje styki, już widać symptomy odjeżdżającego peronu

1739182816545-png.8709191

To jest poziom umysłowy pryszczaka z piwnicy, taki kontent wrzuca typ który pełni/ ma pełnić bardzo ważną funkcję w administracji USA
Idiokracja na pełnej....

https://www.skyscrapercity.com/threads/stany-zjednoczone-polityka-ekonomia-i-stosunki-polsko-amerykańskie.1476941/post-192051004

• Upvote 2
Opublikowano
2 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

Ostatnio pojawiały się tutaj paski z tv republiki, co brałem pół żartem pół serio, ale dzisiaj miałem okazję zobaczyć republike w tv... szczerze myślałem że to bardziej memowo i bekowo jest zrobione, ale to fatycznie tam tak wygląda...

Oni walcza o zycie. Zarowno politycy PiS, jak i dzbannikarze, ktorzy tam pracuja. Gdyby nie Republika i telewizja Karnowskich to oni by w mediach zatrudnienia juz nie znalezli.

Opublikowano
1 godzinę temu, Camis napisał(a):

Jeszcze kilka dni temu prawaki podniecali się WIELKIM POLAKIEM i biznesmenem Brzoską.

Dziś po występie z Tuskiem już po nim jadą :rotfl2:

Ogłaszam bojkot paczkomatów Inpost!!1

Wyją tak, że aż mi się błogo zrobiło ;]

A będą jeszcze bardziej

:faja:

• Upvote 1
Opublikowano
5 minut temu, Winter napisał(a):

Oni walcza o zycie. Zarowno politycy PiS, jak i dzbannikarze, ktorzy tam pracuja. Gdyby nie Republika i telewizja Karnowskich to oni by w mediach zatrudnienia juz nie znalezli.

Tam się takie fikołki odwalają, aż je trudno określić, chyba zainwestuję w jakąś pokojową antenę i sobie będę co wieczór oglądał :D 

Opublikowano
11 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Tam się takie fikołki odwalają, aż je trudno określić, chyba zainwestuję w jakąś pokojową antenę i sobie będę co wieczór oglądał :D 

Ja to sie jedynie dziwie politykom koalicji, ze przyjmuja do nich zaproszenie. Kilka razy widzialem tego debila Kleczka, jak gebe wydzieral na jednego z drugim. Trzymam kciuki, ze kiedys sie do tego palanta w koncu dobiora, bo nie wierze, ze on to robi za darmo.

Opublikowano
2 godziny temu, Camis napisał(a):

Brzoską

A Brzoska to nie jest generalnie taki apolityczny?

Oczywiście na tyle na ile biznesmen może być apolityczny.

Godzinę temu, adashi napisał(a):

Nie, to nie jest poziom umysłowy pryszczaka z piwnicy. Nie jest to też idiokracja. Niby krytyka kontentu, ale jednak wszyscy wiedzą o co chodzi.

20250209-233228.png

Godzinę temu, Kris194 napisał(a):

A będą jeszcze bardziej

Która z "petard" wrzucanych przez Giertycha nie okazała się kapiszonem?