ryba 1 247 Opublikowano 30 Maja 2025 Opublikowano 30 Maja 2025 https://wiadomosci.onet.pl/wybory/wybory-prezydenckie/rafal-trzaskowski-czy-karol-nawrocki-bukmacherzy-maja-faworyta/sx0cq7j https://www.sts.pl/zaklady-bukmacherskie/polityka/328 Beda jajca, jak wyjdzie ze bukmacherzy maja lepsze przewidywania od sondazowni 1
Szambo 641 Opublikowano 30 Maja 2025 Opublikowano 30 Maja 2025 14 minut temu, Kris194 napisał(a): Czyli gangus ma zasiąść na najwyższym stanowisku w państwie dlatego, że jakaś idiotka nie ma wyczucia? Nie jestem pewien czy to godność czy raczej fundamentalna głupota. Ale to Platforma potrzebuje głosów. I serio nie ma sensu tak dociskać ludzi. To nie wina ludzi, że Trzaskowski ma zwaloną, żenującą kampanię. 1
Element Wojny 4 827 Opublikowano 30 Maja 2025 Opublikowano 30 Maja 2025 Teraz, Szambo napisał(a): Ale to Platforma potrzebuje głosów. I serio nie ma sensu tak dociskać ludzi. To nie wina ludzi, że Trzaskowski ma zwaloną, żenującą kampanię. Czesciowo problemem jest kampania, a czesciowo tez kandydat. 1
Spl97 1 299 Opublikowano 30 Maja 2025 Autor Opublikowano 30 Maja 2025 15 minut temu, ryba napisał(a): Beda jajca, jak wyjdzie ze bukmacherzy maja lepsze przewidywania od sondazowni Właśnie będą jajca, jak bukmacherzy się pomylą i underdog z wyższą stawką wygra . 1
Szambo 641 Opublikowano 30 Maja 2025 Opublikowano 30 Maja 2025 4 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Czesciowo problemem jest kampania, a czesciowo tez kandydat. Kandydat jest beznadziejny. Oglądając te wywiady z nim nie widziałem ani krzty pasji. Jego jedyna zaleta to fakt, że nie jest gangusem, zna języki i ma tam jakieś kontakty międzynarodowe. Trochę smutne, że kampania wyborcza opiera się na #bylenie. 1 2
Element Wojny 4 827 Opublikowano 30 Maja 2025 Opublikowano 30 Maja 2025 (edytowane) Wyborcy Rafała Trzaskowskiego w 99,43 proc. deklarują ponowne poparcie swojego kandydata w II turze, co świadczy o bardzo dużej lojalności jego elektoratu – jedynie 0,57 proc. z nich przechodzi na Karola Nawrockiego. Z kolei elektorat Karola Nawrockiego okazuje się całkowicie jednomyślny – 100 proc. jego wyborców z I tury zamierza oddać na niego głos również w II turze. Wśród zwolenników Sławomira Mentzena zdecydowana większość, bo 94,54 proc., popiera Nawrockiego, a tylko 5,46 proc. wybiera Trzaskowskiego, co wskazuje na silne wsparcie Nawrockiego wśród wyborców o poglądach prawicowych. Gdyby to sie sprawdzilo, to Nawrocki ma wygrana w kieszeni. 5 minut temu, Szambo napisał(a): Kandydat jest beznadziejny. Oglądając te wywiady z nim nie widziałem ani krzty pasji. Jego jedyna zaleta to fakt, że nie jest gangusem, zna języki i ma tam jakieś kontakty międzynarodowe. Moze pamiec mnie myli, ale 5 lat temu, podczas jego pierwszej kampanii, Rafal byl chyba odbierany znacznie bardziej pozytywnie niz obecnie. I jakim cudem 0,57% elektoratu Trzaska z 1 tury, przechodzi nagle na strone Nawrockiego? Przeciez tego nie da sie wytlumaczyc. To tak jakby kibic Man United nagle stwierdzil ze kibicuje Liverpoolowi. Edytowane 30 Maja 2025 przez Element Wojny 1
8V32 PcLab 370 Opublikowano 30 Maja 2025 Opublikowano 30 Maja 2025 15 minut temu, ryba napisał(a): https://wiadomosci.onet.pl/wybory/wybory-prezydenckie/rafal-trzaskowski-czy-karol-nawrocki-bukmacherzy-maja-faworyta/sx0cq7j https://www.sts.pl/zaklady-bukmacherskie/polityka/328 Beda jajca, jak wyjdzie ze bukmacherzy maja lepsze przewidywania od sondazowni Wszystko spoko, buki sugerują że wygra Trzaskowski, ale, buki zawsze zarabiają, szczególnie przy tak wyrównanych szacunkach bliskich 50/50. Jeśli buki się pomylą i Trzaskowski przegra, to ewentualnie mniej zarobią, ale tego nie wiemy jak grający obstawiają, bo ja unikam takiej formy hazardu, natomiast wyborcy Nawrockiego mogą być bardziej przychylni do hazardu i wpłacać sporo kasy, stąd niskie notowania Nawrockiego u buków.
Paarthurnax 476 Opublikowano 30 Maja 2025 Opublikowano 30 Maja 2025 6 minut temu, Element Wojny napisał(a): Wyborcy Rafała Trzaskowskiego w 99,43 proc. deklarują ponowne poparcie swojego kandydata w II turze, co świadczy o bardzo dużej lojalności jego elektoratu – jedynie 0,57 proc. z nich przechodzi na Karola Nawrockiego. Z kolei elektorat Karola Nawrockiego okazuje się całkowicie jednomyślny – 100 proc. jego wyborców z I tury zamierza oddać na niego głos również w II turze. Wśród zwolenników Sławomira Mentzena zdecydowana większość, bo 94,54 proc., popiera Nawrockiego, a tylko 5,46 proc. wybiera Trzaskowskiego, co wskazuje na silne wsparcie Nawrockiego wśród wyborców o poglądach prawicowych. Gdyby to sie sprawdzilo, to Nawrocki ma wygrana w kieszeni. Moze pamiec mnie myli, ale 5 lat temu, podczas jego pierwszej kampanii, Rafal byl chyba odbierany znacznie bardziej pozytywnie niz obecnie. Za dużo osób było zniechęconych do PO i Duda nie miał przeszłości rodem z gangsterki. Obecnie przerażające jest to że Trzask może przegrać z patolem i pytanie czy PiS będzie w stanie zapanować nad nim, co i tak byłoby tylko trochę lepsze od sterowania Karolkiem z trzeciej linii przez kolegów ze światka przestępczego.
pijoter100 39 Opublikowano 30 Maja 2025 Opublikowano 30 Maja 2025 Ciekawe czy będzie podobny filmik z Nawrockim https://m.youtube.com/watch?v=9EXnM-DKOkE 1
Element Wojny 4 827 Opublikowano 30 Maja 2025 Opublikowano 30 Maja 2025 (edytowane) 2 minuty temu, Norrberrto napisał(a): Obecnie przerażające jest to że Trzask może przegrać z patolem i pytanie czy PiS będzie w stanie zapanować nad nim, co i tak byłoby tylko trochę lepsze od sterowania Karolkiem z trzeciej linii przez kolegów ze światka przestępczego. Ty sie nie dziw, ze @JESLI@ Nawrocki wygra, to wcale nie bedzie gral na PiS, ale na samego siebie. Koles moze im pokazac srodkowy palec w zasadzie w dowolnym momencie, i nic nie beda w stanie z tym zrobic. Nikt tak naprawde nie zna tego czlowieka. Edytowane 30 Maja 2025 przez Element Wojny 1 1
Paarthurnax 476 Opublikowano 30 Maja 2025 Opublikowano 30 Maja 2025 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Ty sie nie dziw, ze @JESLI@ Nawrocki wygra, to wcale nie bedzie gral na PiS, ale na samego siebie. Koles moze im pokazac srodkowy palec w zasadzie w dowolnym momencie, i nic nie beda w stanie z tym zrobic. Nikt tak naprawde nie zna tego czlowieka. albo będzie grał na jednych i drugich.
Element Wojny 4 827 Opublikowano 30 Maja 2025 Opublikowano 30 Maja 2025 (edytowane) 2 minuty temu, Norrberrto napisał(a): albo będzie grał na jednych i drugich. Jedna wielka niewiadoma. 1 minutę temu, lokiju napisał(a): Wątpię by Kaczyński wystawił kogoś na kogo nie ma jakiś "kwitów". A nawet jesli ma, to co mu zrobi? Bedzie prezydentem. Nie bedzie musial juz nikomu "doktorowac", jak w studiu Mentzena. Moze przeprosi, moze powie ze nie pamieta, moze bedzie krecil jak z kawalerka. Edytowane 30 Maja 2025 przez Element Wojny 1
voltq 1 372 Opublikowano 30 Maja 2025 Opublikowano 30 Maja 2025 1 godzinę temu, LeBomB napisał(a): Możesz nie kłamać? Edit: inaczej. Wskaż gdzie tak napisałem. Sens taki miała twoja wypowiedź oczywiście to nie jest dokładny cytat
Kamiyanx 1 252 Opublikowano 30 Maja 2025 Opublikowano 30 Maja 2025 (edytowane) Godzinę temu, Szambo napisał(a): Gajewska to już przebiła wszystkich. Bo ja wiem? Zaniosła ziemniaki do DPS. Nawrocki zaniósł tam... Jerzego. Poza tym chciałbym napomknąć, że sam Trzask niewiele ma z tym wspólnego XD Edytowane 30 Maja 2025 przez Kamiyanx 1 3 1
voltq 1 372 Opublikowano 30 Maja 2025 Opublikowano 30 Maja 2025 https://wnet.fm/2025/05/29/prokuratura-okregowa-w-poznaniu-karol-nawrocki-nie-pojawil-sie-w-zadnej-roli-procesowej-w-sprawie-ustawki-z-2009-r/
Paarthurnax 476 Opublikowano 30 Maja 2025 Opublikowano 30 Maja 2025 Teraz, lokiju napisał(a): Wątpię by Kaczyński wystawił kogoś na kogo nie ma jakiś "kwitów". Dlatego bardziej obstawiam, że będzie sterowany z 2 kierunków. Trzask może ale nie musi być zależny i to jest o tyle bezpieczniejsze. Dalej nie mogę zrozumieć dlaczego nie wystawili Sikorskiego, który jest bardziej charyzmatyczny, ma doświadczenie i obycie z trudnymi politykami za granicą. 1 1
voltq 1 372 Opublikowano 30 Maja 2025 Opublikowano 30 Maja 2025 https://www.gov.pl/web/uw-lubuski/nowe-przepisy-dotyczace-cudzoziemcow-od-1-czerwca-2025-r
Digger 365 Opublikowano 30 Maja 2025 Opublikowano 30 Maja 2025 9 minut temu, Element Wojny napisał(a): Ty sie nie dziw, ze @JESLI@ Nawrocki wygra, to wcale nie bedzie gral na PiS, ale na samego siebie. Koles moze im pokazac srodkowy palec w zasadzie w dowolnym momencie, i nic nie beda w stanie z tym zrobic. Nikt tak naprawde nie zna tego czlowieka. Coooo? Takiego fikoła to jeszcze nie widziałem. Jakby chciał coś fikać do Kaczora to za 5 lat PIS go zniszczy. 1
Kamiyanx 1 252 Opublikowano 30 Maja 2025 Opublikowano 30 Maja 2025 Godzinę temu, Kris194 napisał(a): Dlaczego mnie to nie dziwi? Z "lewicówkami" często jest tak, że dużo gadają a jak trzeba zrobić zryw narodowy to zapał się kończy. Wybór między bandytą a uczciwym człowiekiem chyba nie jest aż tak trudny... Profesor Dudek już mówił, że dostaną wtedy rząd PiS z Konfederacją i się przekonają, czy tak im pasuje.
krukkpl 224 Opublikowano 30 Maja 2025 Opublikowano 30 Maja 2025 (edytowane) 8 minut temu, Kamiyanx napisał(a): Trzask niewiele ma z tym wspólnego XD A widziałeś w jakiej koszulce tam poszła? qwa to jest jakiś dramat... Edytowane 30 Maja 2025 przez krukkpl 1 1
Kamiyanx 1 252 Opublikowano 30 Maja 2025 Opublikowano 30 Maja 2025 Teraz, krukkpl napisał(a): A widziałeś w jakiej koszulce tam poszła? Widziałem. Ale jakbym sam zrobił coś głupiego w takiej koszulce, to co wtedy? Sam Trzaskowski teraz jeździ i prowadzi pozytywną kampanię. Nawet ostatnio nagrał fajny filmik do niepełnosprawnych:
Element Wojny 4 827 Opublikowano 30 Maja 2025 Opublikowano 30 Maja 2025 3 minuty temu, Digger napisał(a): Coooo? Takiego fikoła to jeszcze nie widziałem. Jakby chciał coś fikać do Kaczora to za 5 lat PIS go zniszczy. Ten koles nie jest politykiem, on do tej polityki probuje wejsc. Nikt go realnie nie zna (co wychodzi w postaci roznych afer czy oskarzen co kilka dni), 5 lat prezydentury, kasa,wplywy, a potem fajna emerytura. Zyc nie umierac. 3 minuty temu, krukkpl napisał(a): qwa to jest jakiś dramat... A czemu dramat? Dostal ziemniaki, i jeszcze ktos mu przyprowadzil pania w koszulce Trzaskowskiego. 1 1
ODIN85 3 704 Opublikowano 30 Maja 2025 Opublikowano 30 Maja 2025 Godzinę temu, ryba napisał(a): https://wiadomosci.onet.pl/wybory/wybory-prezydenckie/rafal-trzaskowski-czy-karol-nawrocki-bukmacherzy-maja-faworyta/sx0cq7j https://www.sts.pl/zaklady-bukmacherskie/polityka/328 Beda jajca, jak wyjdzie ze bukmacherzy maja lepsze przewidywania od sondazowni Kusi postawienie 10k na frekfencję powyżej 71%
krukkpl 224 Opublikowano 30 Maja 2025 Opublikowano 30 Maja 2025 (edytowane) 8 minut temu, Kamiyanx napisał(a): Nawet ostatnio nagrał fajny filmik do niepełnosprawnych: Fajnie, 10k wyświetleń po 16 godzinach w najgorętszym momencie kampanii... Sorry, ale zdjęcie Gajewskiej było wczoraj grzane na maxa (nie bez powodu) i widziane pewnie przez miliony osób. Taka różnica. Edytowane 30 Maja 2025 przez krukkpl literówka
8V32 PcLab 370 Opublikowano 30 Maja 2025 Opublikowano 30 Maja 2025 11 minut temu, Digger napisał(a): Coooo? Takiego fikoła to jeszcze nie widziałem. Jakby chciał coś fikać do Kaczora to za 5 lat PIS go zniszczy. Ale ile bandziorów ułaskawi i ile na tym zarobi to jego, żadna krzywda mu się nie stanie po zakończeniu prezydentury, już będzie ustawiony, a za 5 lat to może już nie być Kaczyńskiego w polityce. 1
Rekomendowane odpowiedzi