Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Digger napisał(a):

Co mnie to obchodzi czy włazi w dupę pisowi za pieniądze czy nie.

Fakt jest taki że Stanowski działa na korzyść PISS.

I tak sie rodzi tepa propaganda
1. komus zaczyna uwierac, ze jak nie atakuje PiSu niczym Lis, to jest z nimi
2. drugi podlapuje temat i laczy to z SSP, no bo przeciez banka z TVP Sport to jawne placenie przez PiS

3. podczepia sie pod to kilka innych osob, bo Stano to buc i cham

I pozniej sie babracie we wlasnym sosie nienawisci, mimo ze tylko ostatnia grupa ma racje :)

Edytowane przez ryba
  • Like 1
Opublikowano
18 minut temu, Digger napisał(a):

0.1% to ile głosów?

W ogóle to z taką przewagą pisowce nie uznali by Trzaska jako prezydenta i byłby jeszcze większy cyrk niż teraz.

Pięć lat temu 2% różnicy to było ~400 tys. głosów, więc licząc 0,1% różnicy w głosach wychodzi ~20 tys. głosów. Teraz może to być mniej bądź więcej.

8 minut temu, voltq napisał(a):

Jak zawsze się mylisz , młodzi ludzie 18-39 pokazali ze są najbardziej świadomą grupa społeczna dziś w Polsce

Młodzi ludzie 18-39, gdzie gro z tej grupy stanowią wyborcy Mentzena "najbardziej świadomą grupą społeczną w Polsce" xDxDxD

Oni w większości nie zdają sobie sprawy z tego, że jak zagłosują na Nawrockiego i Nawrocki to wygra, to konfa w przyszłości wepchnie się w łapy Kaczyńskiego i Kaczyński tych konfiarzy pożre, a Konfa sama w sobie przejdzie na śmietnik historii tak jak skończyła np. Samoobrona Leppera, a Lepper dziś przewraca się w grobie.

18 minut temu, hubio napisał(a):

Bardzo się dziwię pomentzenowcom, że chyba tak bardzo nienawidzą KO, że zagłosują za kimś takim jak Karolek.

Oni bardzo nienawidzą zarówno KO jak i PiS, lecz jednak chcą PiS, a ich idole wręcz tuptają na myśl o korycie i stołkach :E.

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
6 minut temu, ryba napisał(a):

1. komus zaczyna uwierac, ze jak nie atakuje PiSu niczym Lis, to jest z nimi

Takie bzdury to pisz gdzieś na X albo FB, na tym forum ludzie widzą co się dzieje na zerowym kanale Stanowskiego.

Bardziej już się chyba nie da włazić w dupę pisowi:

Krzysztof pisowski.jpg

• Confused 1
  • Upvote 3
Opublikowano
7 minut temu, Digger napisał(a):

Takie bzdury to pisz gdzieś na X albo FB, na tym forum ludzie widzą co się dzieje na zerowym kanale Stanowskiego.

Bardziej już się chyba nie da włazić w dupę pisowi:

O nie, jaka wazelina dla PiSu :E Przypomne, ze rowniez prosil, zeby zostawic zniszczonego doswiadczeniami starego i schorowanego czlowieka, bo nagonka tylko nakreca nienawisc, a nie rozwiazuje problemu. Tak po ludzku - mial racje, a nie lubie Kaczafiego. Czy to jest wlazenie w dupe PiSowi?

Stwierdzenie, ze moze i PiS umie nakreslic jakis problem, ale nie umie go rozwiazac - to tez wlazenie pisowi w tylek?

Automatycznie jest antysemita, bo powiedzial o Braunie jak to milo i po ludzku zapytal o "afterek"?

Gejem i lewakiem tez musi byc, bo chwalil Biejat i Rudego.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, Spl97 napisał(a):

Oni w większości nie zdają sobie sprawy z tego, że jak zagłosują na Nawrockiego i Nawrocki to wygra, to konfa w przyszłości wepchnie się w łapy Kaczyńskiego i Kaczyński tych konfiarzy pożre, a Konfa sama w sobie przejdzie na śmietnik historii tak jak skończyła np. Samoobrona Leppera, a Lepper dziś przewraca się w grobie.

Ja nawet nie miałem na myśli konsekwencji politycznych o których piszesz bo to racja. :) Zgodnie z rewolucyjną zasadą Stalina, najpierw bierzemy się za swoich, a później za resztę :) 

Mnie bardziej chodziło o to, że jak Polska znów będzie miała przechlapane w UE, problemy z funduszami lub wyprowadzą Polskę z UE co będzie oznaczało ogromny kryzys to te dzieciaki często na śmieciowych umowach o pracę, albo wchodzący w rynek pracy po studiach pierwsi polecą w redukcjach. No i główny powód, że znów będą ułaskawienia pisowców, blokowanie sprzątania po PiS więc nawet nie będzie można rozliczyć KO z ich reform.

Dla PiS to być albo nie być w polityce, ale pomentzenowcy kompletnie tego nie ogarniają, że oddają Polskę w ręce PiS. Oni mówią: a zobaczymy jakby wydali stówkę na jakąś grę, a najwyżej się nie będzie grało... 

Ale to też wszystko jest pokłosie tego wszystkiego co piszę od miesięcy. Ludzie harujący na korpo kojarzący te korpo (często niesłusznie) z Brukselą, Niemcami i UE tak nienawidzą swojego życia, że głosują na "polskiego" Brauna czy Karolka. To samo było w USA. Emeryt dostaje 1500zł i ledwo co ma na przeżycie, pracownik wynajmuje mieszkanie za 2000zł i ma kredyty od chciwych bankestrów i niemal głoduje... Pewnie, że to też kwestia tego jak kto sobie ułożył życie, ale państwo nie robi absolutnie nic aby w tym cokolwiek pomóc. Albo rządy liberalne to natychmiast ogarną albo skończą się prędzej czy później w całej UE. Przy czym akurat takie partie jak konfederacja chcąca całkowicie znieść jakąkolwiek ochronę socjalną na to nie poradzą dlatego bardzo szybko za te 2 lata jakby spiknęli się z PiS, zobaczycie, że zmienią się na partię narodowo-socjalistyczną. Cały "wolnościowy" pakiet wywalą i zostawią wyłącznie katoland. Tak samo Braun. Jak posłuchać wyborców konfy i brauna to oni najbardziej dziękują za to, że to są Polacy. Pogonią Niemców, Brukselę itp... O pakiecie gospodarczym - liberalizacji właściwie niemal nikt z wyborców konfy i brauna nie mówi. Dlatego uważam, że grożą nam rządy socjalistyczno-narodowe na długie lata. A ja osobiście w takim kraju nie chciałbym żyć.

Edytowane przez hubio
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)

TVP przynajmniej z budżetem szczuło. Było solidne wykonanie techniczne. Z kolei Republika nieraz wygląda tak jakby jakiś amator na chacie kręcił. Także jak nie ma różnic między starym TVP, a Republiką? :E

Edytowane przez MaxaM
Opublikowano
4 minuty temu, hubio napisał(a):

Ale to też wszystko jest pokłosie tego wszystkiego co piszę od miesięcy. Ludzie harujący na korpo kojarzący te korpo (często niesłusznie) z Brukselą, Niemcami i UE tak nienawidzą swojego życia, że głosują na "polskiego" Brauna czy Karolka. To samo było w USA. Emeryt dostaje 1500zł i ledwo co ma na przeżycie, pracownik wynajmuje mieszkanie za 2000zł i ma kredyty od chciwych bankestrów i niemal głoduje... Pewnie, że to też kwestia tego jak kto sobie ułożył życie, ale państwo nie robi absolutnie nic aby w tym cokolwiek pomóc. Albo rządy liberalne to natychmiast ogarną albo skończą się prędzej czy później w całej UE. Przy czym akurat takie partie jak konfederacja chcąca całkowicie znieść jakąkolwiek ochronę socjalną na to nie poradzą dlatego bardzo szybko za te 2 lata jakby spiknęli się z PiS, zobaczycie, że zmienią się na partię narodowo-socjalistyczną. Cały "wolnościowy" pakiet wywalą i zostawią wyłącznie katoland. Tak samo Braun. Jak posłuchać wyborców konfy i brauna to oni najbardziej dziękują za to, że to są Polacy. Pogonią Niemców, Brukselę itp... O pakiecie gospodarczym - liberalizacji właściwie niemal nikt z wyborców konfy i brauna nie mówi. Dlatego uważam, że grożą nam rządy socjalistyczno-narodowe na długie lata. A ja osobiście w takim kraju nie chciałbym żyć.

O widzę, że powoli zaczyna do ludzi docierać, że PO to partia 1% i zagranicznych korporacj.

Ten dzisiejszy worek ziemniaków to piękna alegoria tego jak samo mianowani obrońcy demokracji  dbają o najbiedniejszych w Państwie :E 

Opublikowano
3 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Kurde, myślałem że Wawa to bastion Trzaskowskiego, a tymczasem dopytuję się kolegów z Wawy - kolejnych 2 nie glosuje, 2 na Trzaska, 1 na Nawrockiego. 

Za mała pula,  musiałbyś chociaż zrobić ankietę na 100 osobach, ale 2 do 1 to przecież przepaść :E 

Opublikowano
Teraz, lukadd napisał(a):

Za mała pula,  musiałbyś chociaż zrobić ankietę na 100 osobach, ale 2 do 1 to przecież przepaść :E 

Oczywiście zgadzam się, ale zawsze kojarzyłem tych gości jako 5x Trzaskowski, a tutaj niespodzianka. Z drugiej strony inny znajomy, dotychczas PiS, nie idzie głosować. 

Opublikowano
21 minut temu, michaelius33 napisał(a):

O widzę, że powoli zaczyna do ludzi docierać, że PO to partia 1% i zagranicznych korporacj.

PiS to również jest takowa partia, a nawet jeszcze gorsza.

• Upvote 1
Opublikowano
23 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Kurde, myślałem że Wawa to bastion Trzaskowskiego, a tymczasem dopytuję się kolegów z Wawy - kolejnych 2 nie glosuje, 2 na Trzaska, 1 na Nawrockiego. 

Kumple z Warszawy mowia ze czaskowski slabo ogarnia prezydenture miasta. Klotnie z kibicami, fudusze na RTVAGD itp.

Szkoda ze Polacy maja wybor miedzy dzuma a cholera

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Oczywiście zgadzam się, ale zawsze kojarzyłem tych gości jako 5x Trzaskowski, a tutaj niespodzianka. Z drugiej strony inny znajomy, dotychczas PiS, nie idzie głosować. 

U mnie się nic specjalnie nie zmienia wśród znajomych. Wszyscy co głosowali na mniejsze zło dalej będą na to głosować. 

Ci nieliczni którzy poszli w Konfe będą przeważnie głosować na Nawrockiego :E Ale wielu takich znajomych nie mam na szczęście :E Typowych Pisowców to już chyba żadnego nie mam w znajomych 8:E

Edytowane przez lukadd
  • Thanks 1