Reddzik 2 777 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Nawrocki wygrywa w Late Poll. Czyli jednak wyborcy to ... bo pchają się do alfonsa. 1 1 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Czyli jednak Ci którzy odmówili sondażowniom, głosowali na Nawrockiego. 1
voltq 1 372 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Teraz, kalderon napisał(a): Fajnie, to już twój czwarty post na ten temat w ciągu 20 minut. I co z tego? Za to w psychiatryakch wygrywa PiS, też mamy wyciągać korelacje? tam tez wygrywa KO i Trzaskowski
Element Wojny 4 776 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Powiem tak - jutro rano będzie awantura, ktokolwiek nie przegra będzie podważał wynik/ważność wyborów. 1
voltq 1 372 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 2 minuty temu, Grolshek napisał(a): Jeśli pozwolisz to dodam cię na dwa dni do ignorowanych bo reprezentujesz poziom TV Zarublika i pogadamy jak ochłoniesz. Już zaczyna bolec bo może trzaskowski przegrać :D?
Grolshek 520 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Czyli jednak Ci którzy odmówili sondażowniom, głosowali na Nawrockiego. No przecież mówiłem że wstyd przyznać się że na alfonsa zagłosowałeś. Niestety miałem rację... 2
Element Wojny 4 776 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Teraz, Grolshek napisał(a): No przecież mówiłem że wstyd przyznać się że na alfonsa zagłosowałeś. Niestety miałem rację... Różnica będzie 0,1-0,3%. Rafała może jeszcze uratować zagranica. 1
Camis 5 899 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca (edytowane) Pisałem że nic nie wiadomo i dopiero nad ranem będzie konkretne info, ale na 99% wygra Nawrocki. Edytowane 1 Czerwca przez Camis 1
Wercyngoteryx 82 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Mam dla was pewne info. Wygra Trzaskowski albo Nawrocki. 1 1 1
voltq 1 372 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca (edytowane) 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Różnica będzie 0,1-0,3%. Rafała może jeszcze uratować zagranica. "Polska B" wybierze chyba prezydenta znów We wszystkich aresztach śledczych i zakładach karnych miażdżąca przewagę ma Rafał Trzaskowski , gdyby przestępcy wybierali prezydenta to Trzaskowski wygrał by w 1 turze Edytowane 1 Czerwca przez voltq
ryba 1 246 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 5 minut temu, voltq napisał(a): aktualnie KO wygrywa z PISEM w zakładach karnych i aresztach śledczych a ja Tobie tlumacze jak bylo w poprzednich latach i dlaczego jest zmiana - zawsze PiS mial sie lepiej w ZK. 1
adashi 1 638 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Różnica będzie 0,1-0,3%. Rafała może jeszcze uratować zagranica. Jeśli się wynik utrzyma w drugim late poll, nie uratuje go. 1
Reddzik 2 777 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Teraz pisowcy nie muszą uciekać na Węgry, bo Karol ułaskawiając ich uratuje. Czyli nadal mogą kraść, grabić, wyprowadzać kasę na słupa, bo im się upiecze Nawet jakby to była krowa to też by głosowali Na szczęście to nie mój problem. Niech się inny martwią. 3
voltq 1 372 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Teraz, ryba napisał(a): a ja Tobie tlumacze jak bylo w poprzednich latach i dlaczego jest zmiana - zawsze PiS mial sie lepiej w ZK.
Camis 5 899 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca To już jest koniec, gangus prezydentem Polski Teraz, adashi napisał(a): Jeśli się wynik utrzyma w drugim late poll, nie uratuje go. To są 2 late poll. 1 1
copyname 96 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Takie emocje, ze idę spać. Rano sprawdze newsy. Jednak te wczesne świętowanie Trzaska może odbić mu się tczkawką. Jednak środowisko kiboli ma moc. 1
Spl97 1 293 Opublikowano 1 Czerwca Autor Opublikowano 1 Czerwca Przewidywana frekwencja według late poll sprzed chwili ~71,7%. 1 1
ghostdog 906 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Trzeba iść spać, aby do roboty wstać. Jutro wszystko będzie jasne. Stawiam, że minimalnie wygra Dr Snus. Widać, że ludzie tęsknią za PiS Jak przegra Czaskowski, to będzie to głównie wina Tuska i jego rządu. Trzeba było dłużej opierdzielać się z robotą i decyzjami. 1 3
Camis 5 899 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Brawo Tusk i koalicjo!, was już nie ma, mojego głosu już nie uzyskacie. 1 2
Camis 5 899 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 1 minutę temu, ghostdog napisał(a): Jutro wszystko będzie jasne. Już jest late poll ma błąd max 1pp. 1
voltq 1 372 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Teraz, Grolshek napisał(a): Ja też musiałem. Pierwszy użytkownik którego nie dało się oglądać. boli prawda ze na Rafała Trzaskowskiego głosują mordercy i gwałciciele ? 1
Rekomendowane odpowiedzi