Arctor 82 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 19 minut temu, huudyy napisał(a): ej chłopy, tak narzekacie na te Julki po socjo, a wy co kończyliście? Prawo, medycynę czy IDZD? pdk "Programowanie i bazy danych" - Wyższa Szkoła Informatyki
Kris194 4 720 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 2 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a): Jesteś jedną z tych osób na forum, które prezentują totalne intelektualne dno - także pozwól, że zachowam sobie twoje kolejne peplanie głęboko gdzieś Ale miło, że dupka zapiekła, oskarku Swój poziom wypowiedzi dostosowuję do poziomu odbiorcy. Z ludźmi inteligentnymi rozmawiam jak z ludźmi inteligentnymi, z prostym chłopem ze wsi zachowującym się jak stereotypowy chłop ze wsi rozmawiam jak z chłopem ze wsi.
SM_M4E5TRO 524 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) Teraz, Kris194 napisał(a): Swój poziom wypowiedzi dostosowuję do poziomu odbiorcy. Z ludźmi inteligentnymi rozmawiam jak z ludźmi inteligentnymi, z prostym chłopem ze wsi zachowującym się jak stereotypowy chłop ze wsi rozmawiam jak z chłopem ze wsi. Widzę dalej płaczesz po przegranej rafałka Miód na moje uszy(oczy) Edytowane 3 Czerwca przez SM_M4E5TRO
galakty 3 337 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) 1 minutę temu, Kris194 napisał(a): Swój poziom wypowiedzi dostosowuję do poziomu odbiorcy. Z ludźmi inteligentnymi rozmawiam jak z ludźmi inteligentnymi, z prostym chłopem ze wsi zachowującym się jak stereotypowy chłop ze wsi rozmawiam jak z chłopem ze wsi. W tym wątku to najgłośniej krzyczą wybory KO, więc nie wiem kto jest po WSRH Dziś w robocie też jedna laska była oburzona wynikiem wyborów. Łeeee będzie kaczogród, umrzemy! Masakra jakaś. Edytowane 3 Czerwca przez galakty 1 2 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) 4 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a): Nie powiem Wybacz, ale nie przywykłem do dzielenia się publicznie jakimikolwiek informacjami o sobie. Tym bardziej w takim dziwnym gronie odklejeńców jak tu Mogę źle nawiązać, bo nie czytalem Twoich poprzednich wypowiedzi, ale... Ale przecież jak spadała to wina covidu a jak rosła to wina pis-u Tak wina pisu i obajtka bo wtedy zwiększyli marże o kilkaset procent. Edytowane 3 Czerwca przez Crew 900
SM_M4E5TRO 524 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) 1 minutę temu, Crew 900 napisał(a): Tak wina pisu i obajtka bo wtedy zwiększyły marże o kilkaset procent. No widzisz, a ja myślałem że raczej przez rekordowe ceny baryłki Edytowane 3 Czerwca przez SM_M4E5TRO
Reddzik 2 776 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) Edytowane 3 Czerwca przez Reddzik 1 6
Crew 900 1 000 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 2 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a): No widzisz, a ja myślałem że raczej przez rekordowe ceny baryłki Nie. Marże były zawyżane o kilkaset procent. Można to łatwo odnaleźć. 3
SM_M4E5TRO 524 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) 1 minutę temu, Reddzik napisał(a): To teraz dla równowagi wstaw wczorajsze posty tuskowców wyzywających małe dziecko Albo z kiedyśtamgłosujących na rafałka bo jest przystojny albo ma fajnego pieska Edytowane 3 Czerwca przez SM_M4E5TRO
Kris194 4 720 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 4 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a): Widzę dalej płaczesz po przegranej rafałka Miód na moje uszy(oczy) Uczelnię to może jakąś skończyłeś jeśli tak twierdzisz ale kultury i tolerancji dla innych w tym pakiecie zdecydowanie nie było.
TheMr. 2 606 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 7 minut temu, Arctor napisał(a): "Programowanie i bazy danych" - Wyższa Szkoła Informatyki O nie. Jesteś z WSI? Uważaj na Maciarenke 3
SM_M4E5TRO 524 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Teraz, Kris194 napisał(a): Uczelnię to może jakąś skończyłeś jeśli tak twierdzisz ale kultury i tolerancji dla innych w tym pakiecie zdecydowanie nie było. Jesteś największym hipokrytą jakiego świat chyba stworzył Zajrzyj sobie do mojej sygnaturki, jak nie wierzysz 1
Paarthurnax 412 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 37 minut temu, skypan napisał(a): Tak sobie patrzę i widzę, że w niemieckich mediach nie pieją z zachwytu z wyboru Nawrockiego. To chyba dobrze ? Dobrze to będzie jak go ktoś w ogóle będzie traktował jak prezydenta. Może Orban 1 1
Umpero 979 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 17 godzin temu, Reddzik napisał(a): Jak chcą, niech zrobią nowe wybory. Może zagłosuję na Brauna, chłop lubi ganiać z gaśnicą, to może zostanie strażakiem, kto wie. Przy okazji nie będzie bezpłatnych studiów jak to zapowiadał taki jeden z Konfy, po co ktoś ma być po studiach, im głupszy naród tym lepszy, widać to po Tik Tokach itd., takim lepiej się manipuluje, "rządzi", jak to się mawia mierny ale wierny. Mi to akurat już wszystko jedno. Piszesz o manipulacji, a sam manipulujesz wypowiedzią. Teraz, Norrberrto napisał(a): Dobrze to będzie jak go ktoś w ogóle będzie traktował jak prezydenta. Może Orban W krajach sąsiednich masz innych prezydentów. Możesz sobie wybrać i tam zmigrować.
Reddzik 2 776 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca To pokazuje, że PiS może kraść, robić wałki, wystawić krowę na prezydenta i tak wygrają, propaganda robi swoje, do tego kościół, a sporo luda ufa księdzu jak i lekarzowi, bo to "święte słowa". 3
Umpero 979 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 17 minut temu, Kris194 napisał(a): Patrząc na twoje posty to raczej co najwyżej jakaś WSRH - Wyższa Szkoła Robienia Hałasu. Patrząc na twoje to co najwyżej szkoła podstawowa im efektu kałowego. 1
trepek 1 361 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 10 minut temu, galakty napisał(a): Łeeee będzie kaczogród, umrzemy! A nie przewidywała nic, czy kury będą dalej nieść? Bo zaczynam martwić się o swoje kaczki... 1
Umpero 979 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Teraz, Reddzik napisał(a): To pokazuje, że PiS może kraść, robić wałki, wystawić krowę na prezydenta i tak wygrają, propaganda robi swoje, do tego kościół, a sporo luda ufa księdzu jak i lekarzowi, bo to "święte słowa". I vice versa. POKO wystawi kibel i też fanatycy zagłosują. Poza tym cytowanie propagandysty uśmiechniętych nie wzbudza w nikim pozytywnych emocji.
Kris194 4 720 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 1 minutę temu, SM_M4E5TRO napisał(a): Jesteś największym hipokrytą jakiego świat chyba stworzył Zajrzyj sobie do mojej sygnaturki, jak nie wierzysz Potrafisz coś więcej czy będziesz tak rzucał "rafałkami" i memami? Co do sygnaturki to skoro nie potrafisz zrozumieć przesłania to nie wiem jak ty jakąś szkołę ukończyłeś. Co to jest ochlokracja zapewne też nie wiesz.
Reddzik 2 776 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 2 minuty temu, Umpero napisał(a): Piszesz o manipulacji, a sam manipulujesz wypowiedzią. Gdzie niby manipuluję? Jak już to piszę żartem, satyrycznie, to żadna manipulacja, że powiem, że Braun lubi gaśnicę, bo lubi widziałem co z nią wyprawia, jakie cuda potrafi. Może powinien zostać strażakiem, a nie politykiem ściany wschodniej?, bo takie ma zapędy. Nic co napisałem nie jest manipulacją.
Kris194 4 720 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) 3 minuty temu, Umpero napisał(a): I vice versa. POKO wystawi kibel i też fanatycy zagłosują. Poza tym cytowanie propagandysty uśmiechniętych nie wzbudza w nikim pozytywnych emocji. Nowak poleciał za zegarek, nikt za nim w ogień nie wskakiwał. Próbuj dalej, może kiedyś coś znajdziesz. Edytowane 3 Czerwca przez Kris194 1
Umpero 979 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) 16 minut temu, Kris194 napisał(a): Nowak poleciał za zegarek, nikt po nim w ogień nie wskakiwał. Próbuj dalej, może kiedyś coś znajdziesz. Widać ludzie woleli gościa z podejrzaną przeszłością niż tęczowego klauna. To chyba totalny wstyd przegrać gdy ma się za sobą większość medialnych machin, celebrytów, finansowanie z zagranicy i wsparcie innych lewackich elit? Edytowane 3 Czerwca przez Umpero 1
SM_M4E5TRO 524 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) 8 minut temu, Kris194 napisał(a): Potrafisz coś więcej czy będziesz tak rzucał "rafałkami" i memami? Co do sygnaturki to skoro nie potrafisz zrozumieć przesłania to nie wiem jak ty jakąś szkołę ukończyłeś. Co to jest ochlokracja zapewne też nie wiesz. Idz sobie płakać w samotności, nikt tego nie chce tu sluchac To nie ja nie jestem w stanie zrozumieć przesłania, tylko chyba Ty nie jesteś w stanie czegokolwiek zrozumieć Edytowane 3 Czerwca przez SM_M4E5TRO
Kris194 4 720 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) 3 minuty temu, Umpero napisał(a): Widać ludzie woleli gościa z podejrzaną przeszłością i tęczowego klauna. I tyle jesteście w stanie na niego "znaleźć" - jest tolerancyjny. Brawo, chłop ze wsi wyjdzie ale wieś z chłopa faktycznie nie. Edytowane 3 Czerwca przez Kris194 6
Rekomendowane odpowiedzi