Lypton 953 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Jejku, jejku. nawet gazeta.pl jedzie po Tusku. https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,32015752,to-bedzie-gnicie-tusk-mowi-juz-tylko-do-silnych-razem-komentarz.html https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,32015736,expose-donalda-tuska-piec-rzeczy-ktore-powiedzial-i-jedna.html#s=BoxMMtImg2 2 1
crush 3 575 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca (edytowane) Nie używaj transportu personalnego, tylko zbiorkomu bo PLANETA PŁONIE. Nie masz zbiorkomu? To kup auto wsiurze. @Kris194 Spakowany? Edytowane 11 Czerwca przez crush 4
michaelius33 354 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca 17 minut temu, hwdp43 napisał(a): Czerwiec jest więc pewnie coś tęczowego 1
Lypton 953 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca 8 minut temu, krukkpl napisał(a): I cyk... +2% poparcia w Bolandii... To akurat plus. Razem z Korwinem zakładają nowa partię, przy sprzyjających wiatrach zabiorą część elektoratu Konfie, ale nie przekroczą progu wyborczego. 1
TheMr. 2 602 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca (edytowane) Na giełdzie załadowało się sporo osób, jestem ciekaw co się stanie z wotum zaufania @Lypton Przekroczą. Może sam Braun by sobie poradził nawet lepiej niż Korwinem. Ale mają bankowe 5% poparcia, delikatnie więcej niż Lewica. W obecnym momencie to Razem z Lewica i Hołownia powinni iść razem w wyborach, a PSL odsunąć który stracił i tak wieś bo 80-86% głosuje na PiS Edytowane 11 Czerwca przez TheMr. 1
crush 3 575 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca 21 minut temu, VRman napisał(a): Ale co on tam popsuł, bo nie widzę? Widzę kolory tego gówna 🏳️⚧️?
Fenrir_14 825 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Przywołuję pana do porządku, niszczy pan mienie. HAHAHAHAHAHAHA Pan Grzegorz to jest jednak prawdziwy mężczyzna a nie jakiś farbowany wsiór 😀😀
Kris194 4 717 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca @crush Jak widać żyję i mam się dobrze 5
crush 3 575 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca 19 minut temu, Kris194 napisał(a): Jak widać żyję i mam się dobrze Też mnie cieszy, że OJCIEC jeszcze 2 lata na zasiłku.
Dimazz 566 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Dostali wotum zaufania to powinni zacząć coś działać żeby mieć szansę wygrać następne wybory.
TheMr. 2 602 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Szymon Hołownia zapowiedział również, że Grzegorz Braun otrzyma zakaz wstępu do Sejmu. - Nie zamierzam dopuścić do tego, żeby pan Braun budował swoją patologiczną popularność na ksenofobii - skomentował zniszczenie wystawy LGBTQ+ przez Grzegorza Brauna Szymon Hołownia. Szymon baza. Braun i jego wyborcy powinni mieć bilet w jedną stronę. 1 1
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca 17 minut temu, Winter napisał(a): Nie sądziłem, że nadejdzie ten dzień. Prosty kibol właśnie odbiera zaswiadczenie o wyborze na prezydenta. W pierwszym rzędzie uśmiechnięty Bosak, wiecie, ten od wywracania stołka. Bosak to już wszedł Nawrockiemu w tyłek po pas 3 2
crush 3 575 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca (edytowane) 2 godziny temu, Dimazz napisał(a): Dostali wotum zaufania to powinni zacząć coś działać żeby mieć szansę wygrać następne wybory. Cytując amerykańskich raperów - bicz plis. 1 godzinę temu, TheMr. napisał(a): Szymon baza Szymon pajac. Won z krzyżami, hanukami i wystawami LGTV z sejmu. Edytowane 11 Czerwca przez crush 1 3
Grolshek 516 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca 21 minut temu, Winter napisał(a): Nie sądziłem, że nadejdzie ten dzień. Prosty kibol właśnie odbiera zaswiadczenie o wyborze na prezydenta. W pierwszym rzędzie uśmiechnięty Bosak, wiecie, ten od wywracania stołka. Przecież bandyta został prezydentem głosami tygrysków Bosaka i Memcena, tych samych od wywracania stolika i bycia PRZECIW POPiSowi i dlatego głosowali na PiS. Czego tu nie rozumieć. W moim prostym umyśle jak jestem przeciwko kandydatowi piss to na niego nie głosuję ale ci wyborcy to specyficzne środowisko. 4
Grolshek 516 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Teraz, Winter napisał(a): I dlatego niebawem koalicja PiS-konfa jest bardziej niż pewna. Oczywista oczywistość. Pewna jest tylko śmierć i podatki ale powyższa koalicja kupy z gównem wysoce prawdopodobna. 3
Kris194 4 717 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Oj, byłby u nas płacz w niektórych środowiskach. 7
prystek 124 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca (edytowane) 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): hmmm nowe doswiadczenie dla 1000 letniej ojczyzny alfons i sutener zasiadzie w palacu Edytowane 11 Czerwca przez prystek 11
Rekomendowane odpowiedzi