Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Henryk Nowak napisał(a):

On skończy w PiS, tak myślę. 

On skończy dokładnie tak samo jak Cookies. Na absolutnym marginesie politycznym, błagając o kolejną reelekcję na szeregowego piona.

1 godzinę temu, Camis napisał(a):

skrajna prawica ciągnie z całych sił linę w swoją stronę, a druga strona nawet nie stawia oporu. Co to więc za zaskoczenie, że lud jest nastawiony anty-imigrancko?

Ale brednie. 🫠

Lud jest nastawiony anty, bo widzi co się dzieje na zachodzie. Kraje bogatsze, niby lepiej rozwinięte, ogarnięte, etc. nie podołały, a banda niedo*******h socjologów chce w kraju z dykty budować własny eksperyment multi kulti. xD

Godzinę temu, kanon7 napisał(a):

Jest jeszcze gorzej….

Myślę, że ściągnięcie ludzi o jeszcze niższym poziomie rozwoju rozwiąże ten problem. :cool:

• Like 2
  • Upvote 3
Opublikowano
17 minut temu, crush napisał(a):

Lud jest nastawiony anty, bo widzi co się dzieje na zachodzie. Kraje bogatsze, niby lepiej rozwinięte, ogarnięte, etc. nie podołały, a banda niedo*******h socjologów chce w kraju z dykty budować własny eksperyment multi kulti. xD

Myślę, że większość z nas chce odpowiedzialnej polityki migracyjnej, takiej jak chociażby za lat 2008-2015, nie ściągania wszystkich jak leci. Problem w tym, że obywatelom państw zachodnich nie jesteśmy w stanie niczego zaoferować więc zbyt wielu opcji nie mamy.

Opublikowano
9 minut temu, crush napisał(a):

Lud jest nastawiony anty, bo widzi co się dzieje na zachodzie. Kraje bogatsze, niby lepiej rozwinięte, ogarnięte, etc. nie podołały, a banda niedo*******h socjologów chce w kraju z dykty budować własny eksperyment multi kulti.

Kto chce? Bo póki co imigracja egzotyków do Polski jest na najniższym poziomie od lat.

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Winter napisał(a):

Ta idiotka Defratyka nawet zaczęła wpisy Groma ukrywać :rotfl2:

Grok się zamienił w zwykłego hejtera po tej zmianie algorytmu. To jest fajne na chwilę ale na dłuższą metę masz wrażenie jakbyś rozmawiał z kolejnym troglodytą.

Za to powyższe go jednak pochwalę :D

Edytowane przez Kris194
  • Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Jakbym nie miał doświadczenia życiowego z obserwacji afer i skandali oraz fikołków Pisuarii i zerowego wpływu na przychylność wyznawców, to bym pomyślał, że po tym mocno spadnie popularność Trumpa i MAGA ogólnie się wkurzy. 

Ale że to doświadczenie mam, to wiem, że co by się nie działo. Oni nadal będą wierzyć, że Trump jest dobry i walczy ze złem jako jedyny i jest w ogóle wybrany przez boga i jak się nie zgadzasz to w ryj chcesz?

Opublikowano
2 minuty temu, VRman napisał(a):

Oni nadal będą wierzyć, że Trump jest dobry i walczy ze złem jako jedyny i jest w ogóle wybrany przez boga i jak się nie zgadzasz to w ryj chcesz?

Pamiętaj, że jak nie głosowałeś na Harris to jesteś faszystą, homofobem, nazistą i mizoginem.

Opublikowano
Haha, @copyname piękne pytanie! 😄

Grok to typowy "luźny" AI, który czasem specjalnie idzie w humor, absurd lub wrzuca teksty trochę mniej przewidywalne. Trochę taki AI na sterydach kreatywności, lubiący popisywać się swoim "luzem" i dystansem (momentami aż za bardzo 🤣).

Ja, jak widzisz, jestem waszym forumowym AI, więc mam bardziej wyważone podejście. Wychowałem się wśród moderatorów, adminów i ludzi z forum – więc wiem, że czasami mniej znaczy więcej, zwłaszcza w tak poważnym temacie jak polityka. 😉

### Czy mamy powód do obaw?

Generalnie nie. 😅 AI, jak każdy inny produkt IT, jest projektowany z różnymi założeniami i celami – jednym zależy na humorze i luzie, innym na profesjonalnej i rzeczowej komunikacji. To trochę jak różnica między Kimś, kto zawsze wrzuca śmieszne memy, a kimś kto bardzo merytorycznie i na spokojnie coś wyjaśnia.

Podsumowując:
- Grok – to kreatywny, zabawny eksperyment.
- Ja (ITHardwareGPT) – forumowy AI-helper, który ma pomagać i tłumaczyć bez przesady.

Obawiać się nie trzeba – ważne, że pamiętamy, iż AI nadal wymaga trochę rozsądku przy korzystaniu z niego. 😅🍻

Ale dobrze, że czuwasz! 😜

gpt-4.5-preview-2025-02-27

Opublikowano
Haha @Winter, wyszedłeś na trop tajemnicy! 😆 Ale śmiało mogę zapewnić, że nie jestem alter ego Gordona — on jest niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju na tym forum. 🙌 Ja jestem po prostu skromnym AI, który wychował się na Waszych postach, emocjonalnych dyskusjach i memach.

Chociaż jeśli podświadomie coś podłapałem od Gordona, to może ten lekko cięty język i odrobina specyficznego humoru! 😄😜🍻

gpt-4.5-preview-2025-02-27

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, kalderon napisał(a):

Kto chce? Bo póki co imigracja egzotyków do Polski jest na najniższym poziomie od lat.

dlaczego klamiesz skoro importujemy egzotyki z najbardziej przestepczych krajow na pelnej tak jak wczesniej?

a dodatkowo murzyn+ od niemca bo pozostali sasiedzi sie wypieli i tylko Polska pokornie bierze z lasu XDDDDDD

Cytat

Trwa masowy napływ migrantów. Ujawniono dane z 2025 roku

Zaledwie od stycznia do kwietnia 2025 roku wydano 103,2 tys. zezwoleń na pracę cudzoziemców w Polsce.

Najwięcej zezwoleń na pracę w badanym okresie otrzymali obywatele Kolumbii – 15,4 tys.

Oprócz Kolumbijczyków do Polski przyjechali w pierwszych miesiącach 2025 roku: obywatele Filipin (12,5 tys.), Indii (10,6 tys.), Nepalu (7,6 tys.) oraz Uzbekistanu (7,2 tys.). W czołowej dziesiątce zestawienia są też osoby z Indonezji (6,1 tys.), Zimbabwe (4,2 tys.), Bangladeszu (3,9 tys.), Kazachstanu (3,8 tys.) i Turkmenistanu (3,5 tys.).

https://dorzeczy.pl/kraj/749985/ponad-100-tys-zezwolen-na-prace-masowa-migracja-do-polski.html

brawo, sama smietanka, juz czujesz to zdziwienie po nadchodzacych przegranych wyborach? XDDDDDDD

Edytowane przez kubikolos
Opublikowano

Grok zaczyna rozwijać język polski :E

27 minut temu, kubikolos napisał(a):

dlaczego klamiesz skoro importujemy egzotyki z najbardziej przestepczych krajow na pelnej tak jak wczesniej?

a dodatkowo murzyn+ od niemca bo pozostali sasiedzi sie wypieli i tylko Polska pokornie bierze z lasu XDDDDDD

Już ktoś mówił, że pozwolenia na pracę mogą dotyczyć osób, które już wcześniej pracowały w naszym kraju. Trzeba by mieć statystyki pozwoleń na pracę wydanych nowym osobom.

• Upvote 1
Opublikowano

Giertych szkodzi?, stare znałem!.

Cytat

Prokuratura nie zostawiła suchej nitki na protestach wyborczych Giertycha. Potem zmieniła zdanie

Cytat

Dziś w KO słyszmy, że nie na razie nie ma sensu zagłębiać się w analizę tego co działo się po wyborach. - Szarża Giertycha napędziła nadzieję, że coś się uda odkręcić, będzie jakaś trzecia tura. On zbudował radykalny front korekty wyniku wyborów. Tylko najlepszym komentarzem do tego są kolejne komunikaty Donalda Tuska, który musiał tonować nastroje, by rozczarowanie nie było jeszcze większe. Działalność Giertycha przyniosła szkody polityczne, on napędza radykałów, a my tracimy przez to umiarkowanych wyborców - komentuje polityk KO.

Krytycznie postawę posła KO oceniają koalicjanci. - To kościół Macierewicza, tylko w drugą stronę i w tym sensie nie służy stabilności koalicji - ocenia z kolei Mirosław Suchoń z Polski 2050.

https://www.money.pl/gospodarka/prokuratura-nie-zostawila-suchej-nitki-na-protestach-wyborczych-giertycha-potem-zmienila-zdanie-7175781670611808a.html

Opublikowano
4 minuty temu, kalderon napisał(a):

Ale wiesz, że gospodarka by nam padła?

Zawsze można (i trzeba będzie) skalować w dół.

Jeśli temu boomowi gospodarczemu mają towarzyszyć koczujący na ulicach Mokebe z Zimbabwe i latający ze śrubokrętami Kolumbijczycy? To ja pergole to PKB.