Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ptys · Opublikowano
i tu się zgodzę w 100% jeśli Trump napadnie na np. Wenezuelę i Polska z każdego dnia wojny uzyska 1 mld $ a nie straci żadnego żołnierza to jestem za taką wojną bo to czysty zysk dla Polski i tak w opcja i pragnę ją ustabilizować, nie interesuje mnie los innych nacji, brutalne? TAK ale każdy rząd powinien do tego dąrzyć bo tak jest zawarta umowa społeczna, my was utrzymujemy na wysokim poziomie a wy dbacie abyśmy mieli godne emerytury i bezpieczeństwo, jeśli państwo i rząd tego nie zapewnia to po co nam ONI? -
Przez hubio · Opublikowano
@drex1 z tekstem o bajkach odnosiłem się do powyższego -
Przez Send1N · Opublikowano
Przywołuje wszystkich tych którzy pisali tutaj czy w wątku nvidii że DDU to placebo Nie raz już się zdarzyło tak że nowsze stery nie miały po prostu czego nadpisać bo zwyczajnie zrezygnowali z danej funkcji więc stare pliki i wpisy zostawały w systemie po starszych wersjach -
Przez Send1N · Opublikowano
Co człowiek to opinia, w każdej wersji może trafić się jakiś problem i takie są fakty we wspomnianym XFX przykładowo od lat pakują głośne wentylatory więc też nie jest wcale tak bezproblemowo -
Przez drex1 · Opublikowano
co ty do mnie pie...lisz? gdzie ja takie cos napisalem? po prostu to sa bajki ze kacap kiedyś jakis pokój chciał podpisać tak samo teraz pier/ola trzy po trzy Wiceszef MSZ Rosji Siergiej Riabkow przekazał, że Moskwa "nie ma zamiaru atakować ani Unii Europejskiej, ani NATO". Jak podkreślił, Kreml jest gotów potwierdzić to w "umowie prawnej". (Memorandum budapesztańskie 2?) ... Ostatecznie mamy pięć terytoriów i nie możemy w żadnej kwestii iść na kompromis, ponieważ będzie to rewizja bardzo podstawowego elementu naszej państwowości, zapisanego w naszej konstytucji – podkreślił Riabkow. https://dorzeczy.pl/swiat/823769/rosja-nie-zaatakuje-ue-i-nato-riabkow-mozemy-to-potwierdzic-w-umowie.html ...dobrze ze Polski sobie nie wpisali do konstytucji.. ale to może później zrobią?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi