Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Garru · Opublikowano
Z ciekawości zapytam, czym jest spowodowane pękniecie laminatu przy dzyndzlu? Ostatnimi dniami pokazują mi się filmiki z serwisów pękniętych laminatów głównie rtx'ów 4xxx/5xxx (algorytm fajnie działa). Wiadomo osoba oddająca na serwis nie przyzna się, ale gdyby to był upadek to byłyby to różne miejsca, a nie u każdego w tej samej okolicy? W transporcie, gdy karta jest w slocie? Zablokowany zatrzask i próba wyciągnięcia karty siłą lub łamanie zatrzasku, ale przy łamaniu chyba nie powinien dzyndzel dostać nawet jak zatrzask pójdzie na pół? Oszczędności przy grubości laminatu i słabej jakości backplate przy tych seriach kart graficzych, a wtedy są skutki braku podpórki? Szkoda, że ludzie się nie spowiadają, bo ciekawe jak oni muszą się postarać, aby zrobić pęknięcie. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Ostatnio mało gram. Równie dobrze mógłbym grafę sprzedać i posiedzieć na integrze. Mogę też jakiś downgrade zrobić i też będzie. Gorzej z pamięciami, bo bez nich pecet uziemiony. Chociaż mam lapka na Ryzenie z RX 660M i też by był do przeglądania neta. Realnie mi niewiele do szczęścia trzeba -
Przez Dirian · Opublikowano
Pewnie, względem obecnego sprzetu to i tak niebo a ziemia. -
Przez leven · Opublikowano
Łyżek to tam będzie od groma Jeszcze nie doszedłeś do tej misji Właśnie kończę Krew i Wino... będzie przerwa i gra + !!!! z mieczem od Pani Jeziora
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi