Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, nozownikzberlina napisał(a):

Ale ja mówię ogólnie a nie o konkretnych przypadkach. Fikołki to walisz ty z tym że nikt od księży nie uciekał xD 

Podtrzymuje, gwałt to nie jest po prostu współżycie z nieletnią. 

KAŻDY kontakt seksualny z nieletnim poniżej 15 (nawet „za zgodą”) jest przestępstwem art. 200 k.k. 2–15 lat, może być też zakwalifikowany jako gwałt (art. 197 k.k.)

Edytowane przez 8V32 PcLab
Opublikowano
6 godzin temu, hubio napisał(a):

Widziałem że jest materiał na zero - zapoznałem się w 10s z całą historią i nawet nie oglądałem tego chłamu.

W skrócie: polka która jest w trakcie wyrabiania zielonej karty (czyli była w tamtym czasie jednak nielegalnie) - płacze w kanale zero ze ją aresztowali i deportowali :E Już się w dupach poprzewracało aby iść z tym do mediów. Kiedyś Polacy bedacy nielegalnie w USA musieli kryć się po kontach jeśli chcieli być tam na czarno a teraz jacy rozczeniowi. Tfu. 

Co by nie mówić o Trumpie to jedna rzecz mu wyszła - polityka migracyjna i wyplewienie z organizmu państwa nielegalnych odpadków. Metody trochę zamordystyczne, gdzie na dużą skalę były pomyłki (deportacja osób poszukiwanych i mających odbyć wyrok w USA albo osób które nie były notowane). Chociaż siła deportacji jest na poziomie a może nawet niższa niż za kadencji Obamy, o tym nikt nie mówi.

Efekt? Prawie zerowa nielegalna emigracja w 2025r z południowej granicy, spadek morderstw, przestepstw w skali roku o co najmniej 20-25% w każdej kategorii). 

Opublikowano
5 godzin temu, Fatality napisał(a):

Widziałem że jest materiał na zero - zapoznałem się w 10s z całą historią i nawet nie oglądałem tego chłamu.

W skrócie: polka która jest w trakcie wyrabiania zielonej karty (czyli była w tamtym czasie jednak nielegalnie) - płacze w kanale zero ze ją aresztowali i deportowali :E Już się w dupach poprzewracało aby iść z tym do mediów. Kiedyś Polacy bedacy nielegalnie w USA musieli kryć się po kontach jeśli chcieli być tam na czarno a teraz jacy rozczeniowi. Tfu. 

Co by nie mówić o Trumpie to jedna rzecz mu wyszła - polityka migracyjna i wyplewienie z organizmu państwa nielegalnych odpadków. Metody trochę zamordystyczne, gdzie na dużą skalę były pomyłki (deportacja osób poszukiwanych i mających odbyć wyrok w USA albo osób które nie były notowane). Chociaż siła deportacji jest na poziomie a może nawet niższa niż za kadencji Obamy, o tym nikt nie mówi.

Efekt? Prawie zerowa nielegalna emigracja w 2025r z południowej granicy, spadek morderstw, przestepstw w skali roku o co najmniej 20-25% w każdej kategorii). 

Spadki wybranych przestepstw w miastach to większy trend obserwowany od jakiegoś czasu - to nie jest zasługa Trumpa. 

Tylko zaczadzeni MAGA są tak naiwni, że to tak działa :lol2: 

Opublikowano
Cytat

Przypomnijmy, Jacek Karnowski - redaktor naczelny Telewizji wPolsce24 oraz Marek Grabowski - socjolog, prezes Fundacji Mamy i Taty, zaprezentowali w ostatnim czasie wspólny pomysł, punkty „Dekalogu Narodowego Przetrwania”. Wśród nich są zakaz propagandy antyrodzinnej, posiadanie rodziny jako misja każdej kobiety i każdego mężczyzny, większe prawa polityczne dla rodzin z dziećmi, powstrzymanie laicyzacji życia społecznego czy obowiązkowe przeszkolenie wojskowe

Czyli PiS jednak za obowiązkowym przeszkoleniem wojskowym?

Opublikowano
7 godzin temu, 8V32 PcLab napisał(a):

KAŻDY kontakt seksualny z nieletnim poniżej 15 (nawet „za zgodą”) jest przestępstwem art. 200 k.k. 2–15 lat, może być też zakwalifikowany jako gwałt (art. 197 k.k.)

no może być zakwalifikowany gdy doszło do gwałtu oczywiście

Opublikowano
36 minut temu, Dimazz napisał(a):

jest duże poparcie dla przywrócenia służby tylko czy gospodarka wytrzyma.

Się ściągnie migrantów zarobkowych co nie? Na pewno ogarną nasze IT. A nie czekaj, przecież i tak duże korpo wywalają wsparcie do Indii.

Czekam aż to walnie. 

Opublikowano

W Hiszpanii upadli na głowę?. 

Cytat

Pół miliona nielegalnych imigrantów ureguluje status. "To historyczny dzień"

Hiszpański rząd zatwierdził we wtorek przepisy, które umożliwią uregulowanie statusu około pół miliona imigrantów, którzy przebywają w kraju nielegalnie. Nowe regulacje pozwolą im zalegalizować swój pobyt i uzyskać prawo do pracy. To największa tego typu inicjatywa od ponad dwóch dekad.

Cytat

Nowe przepisy mogą wejść w życie w ciągu kilku tygodni w formie dekretu królewskiego - bez konieczności głosowania w parlamencie.

%-)

https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-pol-miliona-nielegalnych-imigrantow-ureguluje-status-to-hist,nId,8062401

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/hiszpania-zalegalizuje-pobyt-500-tys-nielegalnych-migrantow-znamy-zasady/8d6nbbc

Nie wiem czy to nie fejk ale jesli tak powiedziała to dramat:

Cytat

08:57 - HISZPANIA OTWIERA imigracyjną puszkę Pandory

Opublikowano
Godzinę temu, Camis napisał(a):

W Hiszpanii upadli na głowę?. 

Czują, że im prawa strona ucieka, więc ogarnęli sobie kilkaset tysięcy głosów. 

Ot, populistyczne szuje, byle się nachapać przy korycie, nieważne jakim kosztem. 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

Ok, ale niech poparcie mogą wyrażać tylko ci, których to dotyczy. A nie stare baby i faceci na rencie. :) 

+1, ciekaw jestem jak to wygląda w grupie ludzi, których to dotyczy. 

54 minuty temu, nozownikzberlina napisał(a):

obraz.png.0775bf8df1793fb9279e574d8362fe43.png

ej, a może dodasz info, że sam autor tego moda ma permbana od Paradoxu (autorów gry) za bycie vatnikiem? Koleś dostał perm bana między innymi za streamowanie z siedziby grupy Wagnera, ale to nie problem jak rozumiem? :E

No i miał fajne fotki z Prigożinem :E

Więc ciekawe na co pójdą dotacje, które idą dla twórcy moda...

Edytowane przez huudyy
Opublikowano
44 minuty temu, huudyy napisał(a):

ej, a może dodasz info, że sam autor tego moda ma permbana od Paradoxu (autorów gry) za bycie vatnikiem? Koleś dostał perm bana między innymi za streamowanie z siedzimy grupy Wagnera, ale to nie problem jak rozumiem? :E

ruski troll nie musi tego wiedzieć, ruski troll ma wrzucać przekaz dnia, nie może myśleć samodzielnie 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, huudyy napisał(a):

+1, ciekaw jestem jak to wygląda w grupie ludzi, których to dotyczy. 

ej, a może dodasz info, że sam autor tego moda ma permbana od Paradoxu (autorów gry) za bycie vatnikiem? Koleś dostał perm bana między innymi za streamowanie z siedzimy grupy Wagnera, ale to nie problem jak rozumiem? :E

no spoko, ale co mnie obchodzi co robi autor moda w swoim wolnym czasie? 

przestań używać windowsa bo bill gates podobno latał na wyspę epsztejna który podobno jest pedofilem xD 

20 minut temu, 8V32 PcLab napisał(a):

ruski troll nie musi tego wiedzieć, ruski troll ma wrzucać przekaz dnia, nie może myśleć samodzielnie 

ja dołączyłem do Rosji w propagandowej grze, chyba jestem z KGB 

a jak Niemcami podbiję cały świat, to jestem nazistą, co? xDDDDDDD

Boże ale to są szury, do potęgi nxD-tej

Edytowane przez nozownikzberlina
Opublikowano
24 minuty temu, huudyy napisał(a):

Nikogo z afery Epsteina nie muszą rozliczyć prawnie, bo co nas obchodzi co ludzie robią w wolnym czasie? 

:E

Niezły fikoł. Zacząłeś wywlekać prywate jakiegoś ruska i używać tego jako argumentu, że wojna jest finansowana przez niego, no to podszedłem Cię w ten sam sposób, że pedofilskie schadzki są finansowane bo użytkujesz windowsa i inne produkty microsoftu. 

Fajne ma Gates zdjęcia z pedofilem epsteinem

obraz.png.3c5f2e79c5f0a79b7e6a1a0643175730.png

Już rozumiesz, jak głupich argumentów używasz? Prościej się już nie da wytłumaczyć, wiec to last chance. 

Opublikowano
1 minutę temu, nozownikzberlina napisał(a):

Zacząłeś wywlekać prywate jakiegoś ruska

Ale my nie mówimy o jakimś rusku, tylko autorze moda, który wchodził w układy między innymi z założycielem grupy Wagnera. 

1 minutę temu, nozownikzberlina napisał(a):

bo użytkujesz windowsa i inne produkty microsoftu. 

Już niedługo, czekam na wyjście Steam OS I nie będę mieć z tym problemu :)