Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez cReane · Opublikowano
dzięki. Poszło bez problemów i ikonka od baterii już mi się normalnie pokazuje -
Przez Fikołek · Opublikowano
No właśnie dla tych 3-5 fps więcej a czasami i mniej to nie ma co sobie dupy zawracać o wydawać kase na nową platforme, do 5090 czy 5080 jak mi zabraknie mocy kupie 14900k, koszt procka może być i nawet darmowy jak mój plan ze zgłoszeniem 13700kf, wypali. -
Przez Ogider · Opublikowano
Mała dyskusja na temat imc 9800x3d Próbka małutka, bo jednego użytkowania z 8 sztukami no ale tak poglądowo wkleiłem żeby wiedzieć na czym się stoi i czego oczekiwać bez przesadyzmu. dwa posty..Ten z linku i odpowiedź. https://www.overclock.net/threads/official-zen-5-x3d-owners-club-9800x3d-9900x3d-9950x3d.1812505/page-65?post_id=29391965#post-29391965 -
Przez pawelsake · Opublikowano
Na początek radeon 6700xt XFX i Iiyama GB2770QSU-B5 oraz gra Sengoku Dynasty. Monitor nowy ma dwa tygodnie; karta trochę ponad rok. Podczas gry w momencie autosava/teleportu w niej wygasa ekran i nic nie mogę zrobić (2 razy się to zdążyło w przeciągu 3 dni); nie mogę też zrzucić do paska przyciskiem windows czyli raczej to nie wina gry, pomaga tylko hard reset z przycisku. Odłączałem nawet kabelek display port i monitor nie reagował. gdzie szukać przyczyny? -
Przez Pentium D · Opublikowano
Przyszedł PTM, ale nie wiem czy to oryginał czy tylko błąd w druku. Obejrzałem kilka ofert u chińczyków i raz jest origin a raz origih, ale ludzie w obu przypadkach zadowoleni z wydajności. Wołam eksperta @sideband
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi