sk09372 66 Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 2 minuty temu, Winter napisał(a): Jeśli myślisz, że jestem wyborcą Konfy to muszę cię rozczarować. Szczepionki na COVID to był nieprzetestowany wał. Całe 3 lata byliśmy okłamywani w każdej kwestii. Jeśli w przyszłości pojawi się realne zagrożenie epidemią to ludzie to zignorują pamiętając do czego dopuszczali ówcześni decydenci. Jak zaczną padać jak muchy to ciężko to będzie zignorować.
RyszardGTS 518 Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 @Winter Może być to spowodowane bólem dupy, ból dupy powoduje nagrywanie w pośpiechu "bez ogarnięcia się"? I don't know
Gość Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 1 minutę temu, RyszardGTS napisał(a): @Winter Może być to spowodowane bólem dupy, ból dupy powoduje nagrywanie w pośpiechu "bez ogarnięcia się"? I don't know Ale trzeba być debilem, żeby nagrywać takie filmy i potem udostępniać to po social mediach. Gwarancja zostania memem na całe dekady gwarantowana.
RyszardGTS 518 Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 https://www.money.pl/gospodarka/nizszy-wiek-emerytalny-kobiet-to-nieuzasadniony-relikt-przeszlosci-7093029105290176a.html Polska "kukoldstanem" Europy? (najniższy wiek emerytalny dla kobiet oraz największa różnica pomiędzy wiekiem emerytalnym kobiet a mężczyzn) Austria była blisko lidera czyli Nas, ale wyłamują się... cieniasy 3
Camis 5 889 Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 putler zakręcił gaz Austrii. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/strach-w-austrii-putin-nie-przebiera-w-srodkach-i-wlasnie-sie-zemscil/qdhmv3w https://wiadomosci.onet.pl/poznan/radoslaw-sikorski-zlozyl-publiczna-deklaracje-dotyczy-dwoch-ustaw/v51p5ht
kubikolos 1 327 Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 22 minuty temu, RyszardGTS napisał(a): Gorąco w wątku... no to odrobinę muzyki, muzyka zawsze łagodzi obyczaje... Tj. 226:312 - przeżyjmy to jeszcze raz edit: po co te docinki o forumowiczach na koniec? Kelam. 1
Gość Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 Już lata temu pisałem o tym na PCLabie. Kobiety mają w Polsce spore uprzywilejowanie - nie muszą iść na front w razie wojny, w większości dzieci są im dawane przez sądy, trafiają do zakładów półotwartych i ostatecznie przechodzą szybciej na emeryturę. Liczę, że ministra ds równości w końcu wyrówna te nierówności .
RyszardGTS 518 Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 (edytowane) Ministra ds Równości sama powiedziała że równość nigdy nie jest "od linijki", jej słowa. Szkoda tylko że gdy "równość mężczyzn jest pod linijką" to jej to nie przeszkadza, a zarazem gdy "równość kobiet jest nad linijką" to też jej to nie przeszkadza... RÓWNOŚĆ, czego nie rozumiesz? Edytowane 16 Listopada 2024 przez RyszardGTS
TheMr. 2 606 Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 @Camis To raczej Austria nie zapłaciła za gaz, a Gazprom zakręcił kurek za to. Ale to nie miało większego znaczenia bo Ukraina i tak miała zakręcić ten kurek od 1 stycznia.
ghostdog 905 Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 Ja liczę, że Derek Chauvin zostanie ułaskawiony przez Pomarańczowego. Wtedy wszystkim z lewej strony pęknie żyłka
LeBomB 2 055 Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 (edytowane) @Pitt_34 no ciężko, bo najwyraźniej nie masz zielonego pojęcia jak wyglądają takie konferencje. To nie było spotkanie dyplomatyczne z całym protokołem dyplomatycznym, tylko pogadanka na konferencji właśnie, gdzie w sumie ta konferencja ma trochę też model targowy. Edit: dobra, teraz doczytałem apel moderatora. Temat uważam z mojej strony za zakończony. Edytowane 16 Listopada 2024 przez LeBomB
Pitt_34 326 Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 Pogadanka z przedstawicielem rządu, serio nie będę nawet tego komentować
Gość Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 Polskie państwo teoretyczne. Ktoś wymalował banderowskie kolorki na pomniku, ale winni jak zwykle Polacy. Ani wzmianki, że kolorki są banderowskie. Ten ambasador już kilka miesięcy temu powinien być stąd wyrzucony, ale wiadomo, że Polską nie rządzą Polacy.
Pitt_34 326 Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 I jak muzyka, to coś na wesoło o niestety nie wesołym trendzie w edukacji. https://www.facebook.com/share/r/1BYCrDdrve/
RyszardGTS 518 Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 https://www.facebook.com/groups/1449444121842682/posts/wygumkowane-oszustwo-prezydentki-sopotu-magdaleny-jachim5-marca-o-1758-użytkowni/8563766200410403/?mibextid=K35XfP&rdid=A67vEjVgIPfAyzPx&share_url=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fshare%2F1BDnqhPBXU%2F%3Fmibextid%3DK35XfP Amba fatima... było i nima
LeBomB 2 055 Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 2 godziny temu, Winter napisał(a): Nie chcę się bawić w takie chore zabawy. To są ludzie psychicznie chorzy i tyle w temacie. No i widzisz, a zadałem Ci proste pytanie, w dodatku pierwsze zdjęcie to są ci ludzie, co do których był Twój wcześniejszy wpis, że będzie o nich dokument w TNVZ w Nowej Zelandii. Unik świadczy jedynie o tym, że bałbyś się pomylić, żeby nie wyszło, że nie jesteś w stanie odróżnić, co wprowadziłoby mocny zgrzyt w narracji jaką prowadziłeś. Uniknięcie odpowiedzi wprowadza taki sam zgrzyt, ponadto świadczy, że nie chcesz dyskutować, a tylko manifestować pogląd, zatem ok, manifestuj sobie. I tylko dla wyjaśnienia zdjęcie 1 osoba po prawo, zdjęcie 2 osoba po lewo. 2 godziny temu, Pitt_34 napisał(a): Kandydat na prezydenta: https://www.facebook.com/share/v/1AkkTWyxzB/ Tło na pewno jest wklejone bo to widać, zatem gdzie jest oryginał nagrania? 1 1
Pitt_34 326 Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 I na pewno to nie jest wypowiedź Sikorskiego też go wkleili 😂, odpuść sobie już.
Gość Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 2 minuty temu, LeBomB napisał(a): No i widzisz, a zadałem Ci proste pytanie, w dodatku pierwsze zdjęcie to są ci ludzie, co do których był Twój wcześniejszy wpis, że będzie o nich dokument w TNVZ w Nowej Zelandii. Unik świadczy jedynie o tym, że bałbyś się pomylić, żeby nie wyszło, że nie jesteś w stanie odróżnić, co wprowadziłoby mocny zgrzyt w narracji jaką prowadziłeś. Uniknięcie odpowiedzi wprowadza taki sam zgrzyt, ponadto świadczy, że nie chcesz dyskutować, a tylko manifestować pogląd, zatem ok, manifestuj sobie. I tylko dla wyjaśnienia zdjęcie 1 osoba po prawo, zdjęcie 2 osoba po lewo. To fajnie, że cię takie rzeczy kręcą, ale musisz poszukać sobie w tych tematach innego adwersarza. Temat LGBT zakończę tym, że chcieli mieć prawo tylko odwiedzać się w szpitalu, a skończyło się na narracji, że faceci też rodzą dzieci. Typowe dla lewactwa, metoda małych kroków, żeby ludziom zrobić wodę z mózgu. Na szczęście jednocześnie te same oszołomy pozwalają na importowanie muslimów, którzy zrobią z nimi porządek w przyszłości .
LeBomB 2 055 Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 6 minut temu, Pitt_34 napisał(a): I na pewno to nie jest wypowiedź Sikorskiego też go wkleili Tego nie wiem, bo nie ma źródła tego wystąpienia, nie ma napisane skąd to jest, żeby można było zweryfikować. 1
LeBomB 2 055 Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 (edytowane) 9 minut temu, Winter napisał(a): To fajnie, że cię takie rzeczy kręcą Nie, nie kręcą, sam pierwszy poruszasz takie tematy, a potem uciekasz od dyskusji i kończy się właśnie takimi uwagami jak wyżej. Ja tylko zadałem Ci pytanie, na które po prostu nie zechciałeś odpowiedzieć więc z tego wyciągnąłem wnioski. Edytowane 16 Listopada 2024 przez LeBomB
Gość Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 2 minuty temu, LeBomB napisał(a): Nie, nie kręcą, sam pierwszy poruszasz takie tematy, a potem uciekasz od dyskusji, a potem kończy się właśnie takimi uwagami jak wyżej. Ja tylko zadałem Ci pytanie, na które po prostu nie zechciałeś odpowiedzieć więc z tego wyciągnąłem wnioski. Wybacz, ale będę musiał się powtórzyć. Moja granica tolerancji kończy się na lesbijkach i gejach, bo mam wśród nich znajomych. Cała reszta to patologia i deprawacja.
SylwesterI. 865 Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 1 minutę temu, LeBomB napisał(a): Nie, nie kręcą, sam pierwszy poruszasz takie tematy, a potem uciekasz od dyskusji, a potem kończy się właśnie takimi uwagami jak wyżej. Ja tylko zadałem Ci pytanie, na które po prostu nie zechciałeś odpowiedzieć więc z tego wyciągnąłem wnioski. Typowe, zaglądanie wszystkim do prywatności, a jak się o coś zapytać to myk w krzaczki, jeszcze nie rozpozna i się ośmieszy, nawet nie zdając sobie sprawy, że uciekając, ośmiesza się jeszcze bardziej. Wkleił tweeta redaktorzyny, który się pomylił, ale nie przeczytał go, ani sprawdził źródła, jak sprostowałem, to cichutko, oj jak cichutko, w internetach to mocny, a jak coś do czego, to pstryk i znika. 1
Gość Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 @RyszardGTS Były wcześniej tiktoki z gówniarzami drącymi ryja, teraz wchodzimy na wyższy level .
crush 3 575 Opublikowano 16 Listopada 2024 Opublikowano 16 Listopada 2024 No ona jakby chciała ogolić włosy na znak protestu, to chyba tylko siekierą. 1
Rekomendowane odpowiedzi