Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ptys · Opublikowano
jesteśmy niby 20 gospodarką świata ale popytaj zwykłych ludzi czy żyje im sie lepiej czy odczuwają poprawę warunków zyciowych, no ni ..uja, i taki condon pytał mnie co ci zrobił tfusk że gospodarka leci na ryj na szyje, pisze też o koniunkturze (która też osłabła w wyniku działań obecnego ustroju) a ja mu pisze że to efekt tfuska znany z rzadów platformersów, kiedy to Polacy w UK na zmywak spierdalali, ale ktoś na tych nieudaczników głosował, teraz chcą przepchnąć safe aby urwy mogły tkwić przy władzy bo wypłata środków jest uzależniona od "praworządności" jak w przypadku KPO -
Przez cyborg · Opublikowano
zdaje ci sie bo rośniesz tylko w fortnite mam ten problem i jest on znany w kazdej grze elegancko w 2k -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
@Elder dobrze gadasz. Upychanie chłodnic w big tower to archaizm. Jeśli oczekujemy wydajności chłodzenia - chłodnica outside. Jeśli chcemy maksować wygląd a nie wydajność - upychamy chłodnice w budzie. Ja mam 560mm chłodnicę grubaska 60mm w push/pull na zewnatrz. @kaTus masz ładny build ale już więcej wydajności z CLC nie wyciśniesz, dokładając chlodnicę. Chyba, że wyprowadzisz dodatkowy radiator na zewnątrz, poprzez QDC. -
Przez Falki · Opublikowano
Panowie mam Alienware AW2723DF i chce dolaczyc do niego Alienware AW2725DF. Co myslicie o takim combo? Gram glownie competetive CS2, SC2 i LOL?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi