Camis 5 896 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 A ja wyrażam dziada pod sąd!. A Hołownia?: Spoiler 1
Umpero 979 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Ale czy wygłaszać oceny moralne czynów osób, których nie zna i o które nikt nie pyta? Zaszlachtowała jedno dziecko bo stwierdziła, że dwoje to za dużo. Rzeczywiście jest się nad czym zastanawiać i rozwodzić. Jeszcze brawa takim bijcie, konkursy urządzajcie i inne patologie promujcie. 1 2 1
Camis 5 896 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Godzinę temu, Mar_s napisał(a): Nie jest to raczej bardzo trudne do znalezienia, no ale... Taa?, to znajdź: Moderatora nie da się ignorować
Mar_s 2 226 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Ja wiem co miał na myśli, po prostu widzę że Gordonowi znudziło się forum i na bana pracuje, jak chce tak będzie miał. I wiem że moderatora się nie da, ale za to moderator może sprawić że posty użytkownika będą permanentnie ignorowane przez wszystkich, zgadnij jak? 2
GordonLameman 8 464 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 (edytowane) 17 minut temu, Umpero napisał(a): Ciach Edytowane 4 Grudnia 2024 przez GordonLameman Ciach, skoro jest interwencja moderatora :)
Mar_s 2 226 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Kolego @Umpero już naprawdę wystarczy, masz prawo do swoich przekonań ale to co robisz to jest orka na ugorze, kompletnie bezsensowna.
Spl97 1 293 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2024 11 minut temu, Camis napisał(a): Moderatora nie da się ignorować Nie da się . Musieli admini odpowiednio poustawiać, gdyż inaczej się dało moda dodać do ignorowanych, czy przyciskiem czy to przez wejście do ignorowani użytkownicy w panelu własnego konta. Na labie ignorowanie modów działało, z takiego rozwiązania od wielu lat do samego końca żywota Laba korzystałem wobec Ślepego . 1 2
GordonLameman 8 464 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 2 minuty temu, Mar_s napisał(a): Ja wiem co miał na myśli, po prostu widzę że Gordonowi znudziło się forum i na bana pracuje, jak chce tak będzie miał. Czym? Jestem tak grzeczny jak mogę być wobec wciskania religijnych wierzeń w tryby państwa. czemu Umpero może dokonywać ocen moralnych, a ja nie mogę oceniać religii i jej dogmatów? 6
Mar_s 2 226 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Ja również jestem bardzo grzeczny prawda? Zwróciłem mu uwagę, mam nadzieję że da sobie spokój, i że wzajemnie będziecie się ignorować ku uciesze wszystkich obecnych, a na pewno mojej.
Camis 5 896 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 (edytowane) Wolność słowa obowiązuje?, jeszcze chyba mogę publicznie się wypowiedzieć że dla mnie religia to bzdury i bajki dla dzieci. Tak BTW polecam książkę: Bóg urojony - Richard Dawkins. Edytowane 4 Grudnia 2024 przez Camis 1 2
GordonLameman 8 464 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Ej no, ale kłócenie się nie jest zabronione jeszcze. Dopoki nie ma jakiegoś pojazdu po sobie totalnego tylko podszczypywanie to ja nie widzę problemu
SylwesterI. 865 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 2 godziny temu, Umpero napisał(a): Wolność do życia Masz prawo wolno żuć, nikt ci nie zabrania
Klakier1984 727 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Godzinę temu, hubio napisał(a): Owszem spowoduje. Bo teraz każda para wie, że jak nie daj Boże będzie wiadomo, że dziecko będzie upośledzone to czeka ją albo wyjazd za granicę, na co wielu nie stać albo batalia sądowo-lekarska w Polsce, najczęściej zakończona po 9 miesiącach. Ponadto jak z tyłu głowy masz, ze można usunąć to zupełnie inaczej jak wiesz, że jesteś w katolandzie. I to, że ktoś ma z tyłu głowy, że MOŻNA bezproblemowo usunąć nie oznacza, że usunie tylko, że będzie miał OPCJE. Najczęściej się nie usuwa bo ludzie chcą mieć dzieci. Mam nadzieję, że się nie mylisz. Czekam na efekty z niecierpliwością
Mar_s 2 226 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 @Camis @GordonLameman Obowiązuje, chyba widzicie że się praktycznie nie wcinam? No to wracajcie do tej niesamowicie zajmującej produkcji bardzo istotnych postów, na tym wspierającym wolność słowa i wyznania forum. 2
SylwesterI. 865 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 13 minut temu, Mar_s napisał(a): Ja również jestem bardzo grzeczny prawda? Zwróciłem mu uwagę, mam nadzieję że da sobie spokój, i że wzajemnie będziecie się ignorować ku uciesze wszystkich obecnych, a na pewno mojej. Tylko porównaj sprawiedliwie, jak wyraża się umpero, a jak Gordon, kto w tej rozmowie przyjmuje napastliwy ton? Gordon wielokrotnie rzeczowo, grzecznie i argumentując, dementuje mundrości bardzo napastliwych forumowiczów, niestety jak praktyka wskazuje, są to głównie tzw. "prawacy" 1
hwdp43 1 706 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 (edytowane) 27 minut temu, Mar_s napisał(a): ale za to moderator może sprawić że posty użytkownika będą permanentnie ignorowane przez wszystkich, zgadnij jak? widzialem to z atomem Edytowane 4 Grudnia 2024 przez hwdp43
different 214 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Co to się dzieje, że psl3d nie poprze wniosku o uchylenie immunitetu Kaczyńskiemu? Żenada 1 1
Camis 5 896 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 (edytowane) Edytowane 4 Grudnia 2024 przez Camis
Kamiyanx 1 249 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 (edytowane) 5 minut temu, different napisał(a): Co to się dzieje, że psl3d nie poprze wniosku o uchylenie immunitetu Kaczyńskiemu? Żenada Jak dobrze wyczytałem uzasadnienia marszałka, to powodem jest zniszczenie wieńca w trakcie miesięcznicy, co on uważa za dość słaby powód. Powiedział coś w stylu, że powinni ich rozliczać w pierwszej kolejności za demolowanie państwa i kradzież pieniędzy, a nie za jakieś awantury pod pomnikiem. Edytowane 4 Grudnia 2024 przez Kamiyanx
Camis 5 896 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 5 minut temu, different napisał(a): Żenada I to jaka, jak nie poprą to już Hołownia jest dla mnie totalnie skończony. Czynna napaść na człowieka to "bardzo mała sprawa". 1
Tankietka 218 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 (edytowane) "Napaść na człowieka" Po co te immunitety, skoro chcą je zabierać za macanie "pomidorów w sklepie"? Zlikwidować całkiem wszystkim w takim razie. Śmierdząca zemsta polityczna co widzi każdy z otwartą głową bez względu na swoje przekonania. Fanatyków nie liczymy oczywiście. Edytowane 4 Grudnia 2024 przez Tankietka 2 1
Kamiyanx 1 249 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 (edytowane) 4 minuty temu, Camis napisał(a): I to jaka, jak nie poprą to już Hołownia jest dla mnie totalnie skończony. Czynna napaść na człowieka to "bardzo mała sprawa". Już nie przesadzaj. Nie pamiętam tego tak dobrze, ale to przecież była zwyczajna szarpanina. Kara za to też byłaby niezbyt wygórowana. Edytowane 4 Grudnia 2024 przez Kamiyanx
Spl97 1 293 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2024 (edytowane) 9 minut temu, Kamiyanx napisał(a): Jak dobrze wyczytałem uzasadnienia marszałka, to powodem jest zniszczenie wieńca w trakcie miesięcznicy, co on uważa za dość słaby powód. Powiedział coś w stylu, że powinni ich rozliczać w pierwszej kolejności za demolowanie państwa i kradzież pieniędzy, a nie za jakieś awantury pod pomnikiem. Tylko, że teraz pojawiła się okazja do pozbawienia immunitetu Kaczyńskiemu, to taką okazję właśnie trzeba bezwzględnie wykorzystać! Potem wiedząc, że ma już pozbawiony poselski immunitet można JarKaczowi dowalić mnóstwo zarzutów, w tym za demolowanie państwa i kradzież pieniędzy z budżetu państwa. 3D na tej akcji głosowania przeciw pozbawieniu Kaczemu immunitetu tylko i wyłącznie straci w oczach wyborców. Edytowane 4 Grudnia 2024 przez Spl97 1
Camis 5 896 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Ale immunitet traci tylko do tej sprawy. 3
Spl97 1 293 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2024 Niby tak, ale wiesz, pierwszy krok zawsze jest najcięższy. Potem to może pójść z górki. 1
Rekomendowane odpowiedzi