Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ach te fikołki w wykonaniu Konfiarzy xD. Konfa tak chce wywrócić stolik, że do tego stolika wraz z PiS-em usiądzie. Pewnego dnia to się może ziścić, że Konfa z PiS-em się dogada i będzie rządzić tym krajem, będę ciekaw jacy Konfiarze będą odstawiać fikołki :E.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, voltq napisał(a):

To znaczy ze nie uważasz mnie za człowieka?

bardzo to popieram "Konfederacja konsekwentnie głosowała przeciw lub wstrzymywała się od głosu przy ustawach dotyczących dostosowywania polskiego prawa do dyrektyw Unii Europejskiej" , miałem nie głosować w wyborach na prezydenta ale chyba przekonałeś mnie żeby zagłosować przeciwko Trzaskowskiemu/Nawrockiemu na Mentzena bo jest z konfederacji która to popierała i to mi wystarczy , dziękuje ci bracie

Nie wiem o co chodzi z tym uważaniem za człowieka, więc przemilczę. Natomiast...

Ależ proszę bardzo bracie. Jestem zachwycony, że efektem pobocznym mojej wypowiedzi było przekonanie Cie do wyborów, niezależnie od tego na jakiego kandydata zagłosujesz. Wszyscy obecni tutaj lubimy podyskutować o polityce, więc wypadałoby brać w niej jakiś choćby minimalny udział poprzez udział w wyborach. O tym, że spełniając swój obowiązek jako ich uczestnik będziesz miał pełne prawo narzekać na ich wynik nie wspomnę.

13 godzin temu, voltq napisał(a):

A kiedy Donald Tusk odpowie za złamanie konstytucji i podpisanie obustronnej umowy z Ukraina i Żeleńskim bez ustawy i zgody sejmu i prezydenta ?

Najwyraźniej tak to działa, że odpowiedni wniosek pod głosowanie zostanie wydany dopiero kiedy przy władzy znajdą się Ci, którzy będą chcieli faktycznie to zrobić. Zauważ że koalicja też dużo gadała o trybunałach stanu i na razie jakoś zamilkła. Ciekawe czy to tylko do wyboru ich prezydenta, czy jednak ten TS to taka wydmuszka przed którą nikt poważny nigdy nie zostanie postawiony.

Zresztą same te dziwne głosowania o odebranie immunitetów też są podejrzane. Także inne działania tak jak ta zadyma z dotacją dla PiS. Nie wiem jak to się skończyło ostatecznie, ostatnie co wiem to mógł to zablokować jeden człowiek po prostu nie robiąc nic z tym dalej. Potem już nie śledziłem. Możliwe że niezależnie od poglądów i strony barykady oni wszyscy są dogadani tak aby na poważnie nie być wstanie się skrzywdzić za działalność polityczną. I tak jest nie tylko tu ale wszędzie na świecie.

Sprawdzenie nastąpi kiedy/jeśli KO dostanie prezydenta.

Edytowane przez Suchy211
  • Like 2
Opublikowano

@Spl97 Ile już razy przewidywałeś tutaj koalicje PIS-Konfa? 100, 200? Skuteczność masz jak nasz największy jasnowidz Krzysztof "Zacier" Jackowski. Kanał na Yt załóż i tam się dziel swoimi wizjami, może jakieś donejty chociaż dostaniesz.

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, ibizpl napisał(a):

Tak wygląda poziom na tym forum że czytaś się tego nie da, macie tak zryte łby jak ruscy prawie. Współczuję.

Tutaj można tylko wielbić króla jewropy, zero krytyki, innego zdania, dyskusji, no i oczywiście j... pis.

Polityk najwyższej klasy.... normalnie szczyt.

Ty masz za to taki poziom, że napisałeś mnóstwo słów i jednocześnie ani jednego konkretu.

3 godziny temu, Mar_s napisał(a):

@NotQuite Kolego, nagminnie piszesz post pod postem, już raz je dzisiaj łączyłem a Ty nasmarowałeś kolejny. Może najpierw przeczytaj nowe posty i zdecyduj na co byś chciał odpowiedzieć, a później dopiero pisz? Taki pro tip.

Po co zmieniliście coś co działało dobrze? Wydłużcie to chociaż trochę, do tych 15-20 minut.

Edytowane przez Suchy211
  • Like 1
Opublikowano

@hwdp43 Silniczki, bo w przeciwieństwie do fanów Słabka Memcena jesteśmy silni.

I uśmiechnięci, bo w przeciwieństwie do smutnych wyborców pisu, cieszymy się zwycięstwem nad pisowskim złem i smaczną pizzą ;)

P.S. Aż mi się przypomniała transmisja jak PiS ogłaszał swojego kandydata obywatelskiego. Pokazali ludzi siedzących na widowni. Szarzy, smutni, przygnębieni. Oni już wiedzą że prezydenckie też przegrają.

Opublikowano (edytowane)

ruska onuca Braun przyleciał z terrorystą i zbrodniarzem:

PRrawica i konforuskie już klaskają uszami:

Spoiler

Spoiler

Edytowane przez Camis
Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, Camis napisał(a):

ruska onuca Braun przyleciał z terrorystą i zbrodniarzem

PRrawica i konforuskie już klaskają uszami:

Wy serio jakieś kryptoruskie onuce jesteście.
Z jednej strony pogarda do ruskich i odczłowieczanie propolskich polityków, a z drugiej krytyka gościa co to zabił komucha.
Jak to szło? Onuca krzyczy łap onucę... :lol2:

To stąd to zamiłowanie do marksistów europejskich, unii i tych wszystkich ekooszołomów.

"Nie wiem jak to jest zabić człowieka. Zabijałem tylko komunistów"
Rafał Gan-Ganowicz

25 minut temu, Camis napisał(a):

Co teraz, pomylił się?, nie o to mu chodziło?, nie zrozumieliśmy?.

No i?
Twój Szymonek za to taki nieomylny. Z tym zusem dla przedsiębiorców to też nie o to mu chodziło :lol2:

Edytowane przez Umpero
Opublikowano

Taki obrońca „życia” odczłowiecza innego człowieka z powodu jego poglądów?

powinienem być zaskoczony.

ale nie jestem.

zostawiam cytat, żeby nie usunął:

7 minut temu, Umpero napisał(a):

Wy serio jakieś kryptoruskie onuce jesteście.
Z jednej strony pogarda do ruskich i odczłowieczanie propolskich polityków, a z drugiej krytyka gościa co to zabił komucha.
Jak to szło? Onuca krzyczy łap onucę... :lol2:

To stąd to zamiłowanie do marksistów europejskich, unii i tych wszystkich ekooszołomów.

"Nie wiem jak to jest zabić człowieka. Zabijałem tylko komunistów"
Rafał Gan-Ganowicz

No i?
Twój Szymonek za to taki nieomylny. Z tym zusem dla przedsiębiorców to też nie o to mu chodziło :lol2:

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
8 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

Zażyj leki.

Nie odpowie, bo nie złamał prawa, a to co napisała Konfa to kłamstwa dla inteligentnych inaczej, który nie potrafią czytać nic więcej poza przekazem od nich.

nie, w tej kwestii Tusk nie złamał prawa. Doucz się.

Czyli konstytucja nie obowiązuje premiera Tuska?

Opublikowano
4 godziny temu, Radziuwilk napisał(a):

Tez myslalem ze mialem sen, ale wstaje i widze ze @voltq na prawde napisal tego posta :)

Tusk jak i Sikorski sa politykami najwyzszej klasy. Nie ma nawet skali, aby pokazac roznice poziomu miedzy nimi a np, "politykami" PiSu czy konfy.

To tak jak by porownywac potencjal Oceanu Spokojnego do jeziora Glebokie w Szczenie.

Co to ma wspólnego ze złamaniem konstytucji przez premiera Tuska?

Opublikowano
5 minut temu, GordonLameman napisał(a):

ale nie jestem.

Wskazuję głupotę jaką się kierujecie.

Porównujesz mordowanie niewinnych do zabicia człowieka mającego zbrukane sumienie. 

Podwójna moralność się kłania.

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Obowiązuje.

Po prostu ta umowa nie jest taka jak ci wmówili pajace z konfederacji. Zajrzałeś do niej?

Nie muszę wystarczy że przeczytałem jak wygląda procedura postępowania w takich sprawach i tutaj konfederacja ma akurat rację , nie rozumiem dlaczego PiS który jest taki niby przeciwny Tuskowi jak ma okazję do realnej rzetelnej krytyki to siedzą cicho , ale może to dlatego że jeden z ich rzeczników powiedział że wszyscy Polacy i Polki są "sługami Ukrainy"

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Bzdury. 
Wprowt napisałeś, że komunisci nie są ludźmi. Ja o komunistach nic nie pisałem.

po prostu pokazałeś jakim człowiekiem jesteś. Nędznym.

A co ty pochwalasz komunistów? , komunista wygląda jak człowiek ale zachowuje się jak bydle i bandyta a miejsce bandytów jest w więzieniu 

21 minut temu, GordonLameman napisał(a):

ale nie jestem.

Jeżeli ktoś ma takie poglądy jak komuniści żeby wymordować innych a na reszcie która zostanie pasożytować to tylko wygląda jak człowiek ale to bydle i bandyta 

Dla komunistów tylko nienawiść, pogarda i więzienie się należy 

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/oni-mogliby-zastapic-nawrockiego-sondaz-wskazal-trzy-nazwiska/0z3qt7e

PiS nie ma kandydata , oddaje wybory prezydenckie, mogą mieć nawet zagrożona druga turę 

Na szczęście platforma nie wystawiła podżegacza wojennego Sikorskiego tylko tęczowego Trzaskowskiego , lepsza  🌈 niż wojna

Edytowane przez voltq
Opublikowano
13 minut temu, voltq napisał(a):

Nie muszę wystarczy że przeczytałem jak wygląda procedura postępowania w takich sprawach i tutaj konfederacja ma akurat rację , nie rozumiem dlaczego PiS który jest taki niby przeciwny Tuskowi jak ma okazję do realnej rzetelnej krytyki to siedzą cicho , ale może to dlatego że jeden z ich rzeczników powiedział że wszyscy Polacy i Polki są "sługami Ukrainy"

Jak to nie musisz?

Jaka procedura?

To na czym według Ciebie polega naruszenie konstytucji? :)

Konfederacja nie ma racji, dlatego nikt poza nią o tym nie mówi. A sama Konfederaacja też nic z tym nie robi. Bo to tylko opium dla ciemnych mas. 

A co ty pochwalasz komunistów? , komunista wygląda jak człowiek ale zachowuje się jak bydle i bandyta a miejsce bandytów jest w więzieniu 

Wiesz, może dla takich jak ty to się nie mieści w głowie, ale sprzeciwiam się ODCZŁOWIECZANIU ludzi. Za trudne do rozumienia?

Jeżeli ktoś ma takie poglądy jak komuniści żeby wymordować innych a na reszcie która zostanie pasożytować to tylko wygląda jak człowiek ale to bydle i bandyta 

Dla komunistów tylko nienawiść, pogarda i więzienie się należy 

Pls, powiedz że masz 14 lat. 

• Like 1
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
19 minut temu, Umpero napisał(a):

Wskazuję głupotę jaką się kierujecie.

Porównujesz mordowanie niewinnych do zabicia człowieka mającego zbrukane sumienie. 

Podwójna moralność się kłania.

Właśnie wymyśliłem jak zaoszczędzić mnóstwo kasy dla budżetu. Trzeba pozabijać wszystkich rezydentów wiezień. Mają zbrukane sumienie. Generalnie od teraz nie ma już potrzeby wysyłać ludzi do więzienia. Jak ktoś dostanie wyrok skazujący to strzał w potylicę a zwłoki do producenta nawozów naturalnych.

• Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, ibizpl napisał(a):

Tak wygląda poziom na tym forum że czytaś się tego nie da, macie tak zryte łby jak ruscy prawie. Współczuję.

Tutaj można tylko wielbić króla jewropy, zero krytyki, innego zdania, dyskusji, no i oczywiście j... pis.

Polityk najwyższej klasy.... normalnie szczyt.

Ludzie z PiSu imprezowali z ćpunem i zboczeńcem który pociął i wytatuował sobie mordę.

O jakim Ty poziomie mówisz?

1 godzinę temu, Umpero napisał(a):

No i?

No i jajco.

Nie potrafisz odpowiedzieć na żaden zarzut. Zawsze jest tylko "no i", "a inni?", "i weź leki", które sam ewidentnie powinieneś brać ale pewnie jakiś szur powiedział Ci, że psychatra to lewacki wymysł.

Ja nie dziwię sie, że Tobie imponuje ten zdrajca i ruski śmieć brown bo prezentujesz podobny "poziom". Tyle, że on przynajmniej na tym bełkocie zarabia bo udało mu się znaleźć odpowiednio dużo imbecyli.

Edytowane przez crush
  • Upvote 5