GordonLameman 823 Opublikowano Wtorek o 18:58 Opublikowano Wtorek o 18:58 1 minutę temu, Umpero napisał(a): Znów zwieracze puszczają? To służba zdrowia ma być prywatna czy państwowa? bo ja się pogubiłem w tym memcen mówi, ale ty lepiej znasz konfiarski metajęzyk.
crush 652 Opublikowano Wtorek o 19:12 Opublikowano Wtorek o 19:12 13 minut temu, GordonLameman napisał(a): To służba zdrowia ma być prywatna czy państwowa? 8
ryba 215 Opublikowano Wtorek o 19:12 Opublikowano Wtorek o 19:12 15 minut temu, Umpero napisał(a): Znów zwieracze puszczają? Najzwyklej na swiecie do Ciebie nie dociera, czy jest tam Korwin czy nie, to taka sama beka z konfy.
Suchy211 174 Opublikowano Wtorek o 19:16 Opublikowano Wtorek o 19:16 (edytowane) Ma być skuteczna. Jeśli nie jesteśmy wstanie tego zrobić na poziomie państwowym, to trzeba więcej kompetencji oddać w ręce prywatne. Składka musiałąby zostać, ale państwo powinno z niej finansować to leczenie, którego koszt jest przytłaczający i ubezpieczyciele prywatni zwyczajnie nie oferują nawet odpowiedniej jakości ubezpieczeń. Na przykład leczenie skutków ciężkich wypadków, dłuższe leczenie szpitalne, drogie w leczeniu choroby w szerokim znaczeniu (przewlekłe, neurologiczne, nowotwory). Za katarek niech ludzie płacą z kieszeni albo wykupią na to prywatne ubezpieczenie. Edytowane Wtorek o 19:34 przez Suchy211
Killer85 3 Opublikowano Wtorek o 19:17 Opublikowano Wtorek o 19:17 (edytowane) 22 minuty temu, GordonLameman napisał(a): To służba zdrowia ma być prywatna czy państwowa? bo ja się pogubiłem w tym memcen mówi, ale ty lepiej znasz konfiarski metajęzyk. Ten sam Gordon prawnik z Pclab? Ten temat jest też na temat bliskiego wschodu? Edit. Nie Wobec tego czemu nasze Państwo nie rusza to co robi Izrael? Radek kuli uszy Edytowane Wtorek o 19:20 przez Killer85
Spl97 370 Opublikowano Wtorek o 19:18 Autor Opublikowano Wtorek o 19:18 Teraz, Killer85 napisał(a): Ten sam Gordon prawnik z Pclab? Dokładnie, ten sam Gordon .
crush 652 Opublikowano Wtorek o 19:23 Opublikowano Wtorek o 19:23 5 minut temu, Killer85 napisał(a): Wobec tego czemu nasze Państwo nie rusza to co robi Izrael? Radek kuli uszy A co nas obchodzi co pejsaci robią z 🐐💣?
Killer85 3 Opublikowano Wtorek o 19:24 Opublikowano Wtorek o 19:24 (edytowane) 4 minuty temu, crush napisał(a): A co nas obchodzi co pejsaci robią z 🐐💣? Że jednak Radek gra jak mu "pejsaci"każą ? Odnoszę takie wrażenie już od dawna Edytowane Wtorek o 19:26 przez Killer85
crush 652 Opublikowano Wtorek o 19:29 Opublikowano Wtorek o 19:29 3 minuty temu, Killer85 napisał(a): Że jednak Radek gra jak mu "pejsaci"każą ? Odnoszę takie wrażenie już od dawna Stary w dupie mam ten region. I cieszę się, że nasz MSZ też. Tam był, jest i zawsze będzie burdel. Mam nadzieję, że właśnie Radek to oleje, a nie zacznie słać pomoc jednym czy drugim. 5
Umpero 247 Opublikowano Wtorek o 19:30 Opublikowano Wtorek o 19:30 29 minut temu, GordonLameman napisał(a): To służba zdrowia ma być prywatna czy państwowa? bo ja się pogubiłem w tym memcen mówi, ale ty lepiej znasz konfiarski metajęzyk. Na wzór sąsiadów z zachodniej granicy.
Killer85 3 Opublikowano Wtorek o 19:30 Opublikowano Wtorek o 19:30 1 minutę temu, crush napisał(a): Stary w dupie mam ten region. I cieszę się, że nasz MSZ też. Tam był, jest i zawsze będzie burdel. Mam nadzieję, że właśnie Radek to oleje, a nie zacznie słać pomoc jednym czy drugim. O nie ma w d... Problem jest ale on by się im jeszcze ukłonił w pas
Suchy211 174 Opublikowano Wtorek o 19:31 Opublikowano Wtorek o 19:31 56 minut temu, hubio napisał(a): Nie ma rzeczywiście co mieszać w to politykę, ale jedno jest pewne - chorzy po prostu ludzie. Podobno ojciec byłym policjantem... Brak słów... A wczoraj jeszcze oglądałem na YT filmik o Amerykance, która zagłodziła razem ze starszym synem 20 latkiem swoje dziecko - chłopczyka ok 7 lat. Wydawać by się mogło, że patola, a skończyła studia prawnicze i pracowała jako księgowa w sądzie. Tu mamy policjanta... Widać, że odklejenie dotyka wszystkich. Mamusia i synuś dostali od 50 do 100 lat więzienia. Najlepsze jak policjant rozmawiał z tym bratem i pytał go jak mógł nie wiedzieć, że robi krzywdę bratu, a ten odpowiadał, że tak go chcieli wychować, ale go kochali.... WTF... Z jakiegoś powodu szurstow jest tylko luźno powiązane z poziomem mądrości i inteligencji.
Umpero 247 Opublikowano Wtorek o 19:34 Opublikowano Wtorek o 19:34 17 minut temu, ryba napisał(a): Najzwyklej na swiecie do Ciebie nie dociera, czy jest tam Korwin czy nie, to taka sama beka z konfy. Sami tworzycie swoją narrację i jeden z drugim sobie przyklaskuje. Żałosne jest to, że nie widzę tutaj jak macie bekę z całej masy uśmiechniętych wariatów, ale ciągle uprawiacie jakąś chorą propagandę w stosunku do polityków Konfederacji. Jak tam Józefaciuk, Kotula, Spurek, Jachira i cała masa innych pokemonów od uśmiechniętych? Toż to poważne i inteligentne osobistości co nie ? 1
crush 652 Opublikowano Wtorek o 19:37 Opublikowano Wtorek o 19:37 6 minut temu, Killer85 napisał(a): O nie ma w d... Problem jest ale on by się im jeszcze ukłonił w pas Ale ukłonił się? Czy coś sobie ubzdurałeś? Nie nasz problem.
GordonLameman 823 Opublikowano Wtorek o 19:42 Opublikowano Wtorek o 19:42 11 minut temu, Umpero napisał(a): Na wzór sąsiadów z zachodniej granicy. Tego nie powiedział chyba Memcen? Dokladasz sobie? Czy jednak słuchamy co Memcen mówi, a nie tylko sobie wymyślasz
Killer85 3 Opublikowano Wtorek o 19:44 Opublikowano Wtorek o 19:44 7 minut temu, crush napisał(a): Ale ukłonił się? Czy coś sobie ubzdurałeś? Nie nasz problem. To moje obiektywne obserwacje
crush 652 Opublikowano Wtorek o 19:44 Opublikowano Wtorek o 19:44 (edytowane) 9 minut temu, Umpero napisał(a): Jak tam Józefaciuk, Kotula, Spurek, Jachira i cała masa innych pokemonów od uśmiechniętych? Toż to poważne i inteligentne osobistości co nie ? Nie. To debile. Jeszcze bym paru kmiotów jak Żukowska dodał. Za to Ty nie masz zadnej merytorycznej odpowiedzi po za "a u was to murzynów biją". Edytowane Wtorek o 19:44 przez crush
Umpero 247 Opublikowano Wtorek o 19:47 Opublikowano Wtorek o 19:47 (edytowane) 7 minut temu, GordonLameman napisał(a): Tego nie powiedział chyba Memcen? Dokladasz sobie? Czy jednak słuchamy co Memcen mówi, a nie tylko sobie wymyślasz Oczywiście, że mówił wielokrotnie. Zarówno podczas kampanii do polskiego parlamentu, europejskiego i podczas każdego wywiadu gdy był o to pytany. Od około 2:10 o tym mówi. Edytowane Wtorek o 19:50 przez Umpero
ryba 215 Opublikowano Wtorek o 19:50 Opublikowano Wtorek o 19:50 14 minut temu, Umpero napisał(a): Sami tworzycie swoją narrację i jeden z drugim sobie przyklaskuje. Żałosne jest to, że nie widzę tutaj jak macie bekę z całej masy uśmiechniętych wariatów, ale ciągle uprawiacie jakąś chorą propagandę w stosunku do polityków Konfederacji. Jak tam Józefaciuk, Kotula, Spurek, Jachira i cała masa innych pokemonów od uśmiechniętych? Toż to poważne i inteligentne osobistości co nie ? Roznica jest taka, ze ja ich tutaj nie wychwalam A jak chcesz porownywac te persony do Brawniego i Korwina, to tak, sa ponad nimi. 1
Umpero 247 Opublikowano Wtorek o 19:52 Opublikowano Wtorek o 19:52 Teraz, ryba napisał(a): Roznica jest taka, ze ja ich tutaj nie wychwalam A jak chcesz porownywac te persony do Brawniego i Korwina, to tak, sa ponad nimi. Akurat stricte czepiałem się Camisa, który ma jakiegoś hopla na tym punkcie.
Michaelred 248 Opublikowano Wtorek o 19:53 Opublikowano Wtorek o 19:53 (edytowane) Jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości dlaczego silniczki wszędzie ruskich szpiegów widzą. Biorą przykład od swojego gury. Kolejne nagranie gdzie rudy szur odlatuje na temat Trumpa Edytowane Wtorek o 19:53 przez Michaelred 1
Camis 861 Opublikowano Wtorek o 19:55 Opublikowano Wtorek o 19:55 K JAKI Dzban, chciałem mocniej ale mod nie pozwala.
GordonLameman 823 Opublikowano Wtorek o 20:04 Opublikowano Wtorek o 20:04 15 minut temu, Umpero napisał(a): Oczywiście, że mówił wielokrotnie. Zarówno podczas kampanii do polskiego parlamentu, europejskiego i podczas każdego wywiadu gdy był o to pytany. Od około 2:10 o tym mówi. To który Memcen jest prawdziwy? to już trzecia wersja rozwiązania tego samego problemu. jak można go traktować poważnie? 1
Umpero 247 Opublikowano Wtorek o 20:22 Opublikowano Wtorek o 20:22 @GordonLameman ja znam tylko taką wersję od zawsze. Być może warto czasem zasięgnąć wiedzy u źródła zamiast z fejkowych materiałów ?
hwdp43 251 Opublikowano Wtorek o 20:26 Opublikowano Wtorek o 20:26 @Michaelred czy te silniczki sa teraz z nami w pokoju ? 2
Rekomendowane odpowiedzi