Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Masz rację, 12GB trochę takie minimum rozsądku się zrobiło. Chociaż paradoksalnie gdy zieloni tak kurczowo się trzymają małych ilości VRAM w nowej generacji, to zapewne kolejne lata będą jako-takie w optymalizacji pod tym kątem, przez co naglę 12GB nie stanie się za mało. Mogę nie mieć racji. Swoją drogą, najlepiej jakby VRAM dało się rozwiązać jak RAM - gniazda w karcie, każdy wkłada tyle sticków ile się podoba To się zgadza. 4070S od 4070Ti niewiele odbiega na papierze. Można rzec, że podkręcona 4070S dogania stockową 4070Ti co mnie cieszy, bo jest jakis ukryty "value" w tym wszystkim, chociaż jak wiadomo padnie stwierdzenie "przeca 4070ti też da się podkręcić". Racja. Gdyby 4070S miała 16GB pewnie by schodziła jak ciepłe bułki, chociaż chyba już jest często wybieranym GPU. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Nikt by praktycznie wtedy nie kupił 4070 Ti Super Nvidia z precyzja lasera produkuje te karty i je wycenie. Naprawdę to jest niesamowite jak ładnie to jest wykombinowane i spycha cię w stronę coraz droższej karty -
Przez Tornado3 · Opublikowano
@wallec GPU stock i CPU Stock jutro zrobię z lekkim OC więc póki co tyle wyszło -
Przez Reddzik · Opublikowano
Gdyby tylko ten rtx 4070S miało 16gb vram.. to bym pewnie wziął, a tak trochu krzywo patrzę na tę kartę. -
Przez cichy45 · Opublikowano
A ja planuję brać 5090 do 1440p głównie właśnie Może se przejdę alana wake 2 do końca wreszcie w przyzwoitym klatkarzu.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi