Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, nozownikzberlina napisał(a):

Ale ja mówię ogólnie a nie o konkretnych przypadkach. Fikołki to walisz ty z tym że nikt od księży nie uciekał xD 

Podtrzymuje, gwałt to nie jest po prostu współżycie z nieletnią. 

KAŻDY kontakt seksualny z nieletnim poniżej 15 (nawet „za zgodą”) jest przestępstwem art. 200 k.k. 2–15 lat, może być też zakwalifikowany jako gwałt (art. 197 k.k.)

Edytowane przez 8V32 PcLab
Opublikowano
6 godzin temu, hubio napisał(a):

Widziałem że jest materiał na zero - zapoznałem się w 10s z całą historią i nawet nie oglądałem tego chłamu.

W skrócie: polka która jest w trakcie wyrabiania zielonej karty (czyli była w tamtym czasie jednak nielegalnie) - płacze w kanale zero ze ją aresztowali i deportowali :E Już się w dupach poprzewracało aby iść z tym do mediów. Kiedyś Polacy bedacy nielegalnie w USA musieli kryć się po kontach jeśli chcieli być tam na czarno a teraz jacy rozczeniowi. Tfu. 

Co by nie mówić o Trumpie to jedna rzecz mu wyszła - polityka migracyjna i wyplewienie z organizmu państwa nielegalnych odpadków. Metody trochę zamordystyczne, gdzie na dużą skalę były pomyłki (deportacja osób poszukiwanych i mających odbyć wyrok w USA albo osób które nie były notowane). Chociaż siła deportacji jest na poziomie a może nawet niższa niż za kadencji Obamy, o tym nikt nie mówi.

Efekt? Prawie zerowa nielegalna emigracja w 2025r z południowej granicy, spadek morderstw, przestepstw w skali roku o co najmniej 20-25% w każdej kategorii).