Ponieważ obecna polityka nie została najwyraźniej doceniona to zmieniamy nieco zasady.
posty w temacie politycznym mają być merytoryczne i na temat
nie obrażamy naszych interlokutorów, jeżeli ich poglądy nam bardzo przeszkadzają używamy opcji "ignoruj"
nie używamy określeń powszechnie uznawanych za obraźliwe wobec innych użytkowników forum, grup etnicznych, wyznaniowych itd.
Osoby nie przestrzegające tych zasad będą karane zakazem pisania postów na okres który wyda s
Zamiast oddawać zapodaj tego ptm'a we własnym zakresie, hotspot na pewno spadnie, odsyłając w takim stanie jest duża szansa że stracisz tylko czas bo odeślą z opisem typu "nie stwierdzono usterki" Przed chwilą dostałeś podobne odpowiedzi w którymś temacie ale chyba został usunięty
Jak odpaliłem tego nowego stalkera to poczułem się jak bym cofnął się dobre klika lat.
Może fabuła lub sentyment skłoniła ludzi do zakupu tej gry bo na pewno nie oprawa graficzna.
Ja to od zawsze byłem zdania, że redzi nie potrzebnie tracili czas na wersję PS4. Strasznie ich to ograniczyło i spowolniło. Gdyby robili od początku na PC + z zamiarem późniejszego wydania gry na nową generację konsol czyli PS5 to było by znacznie lepiej.
A patrząc na to jak wygląda stalker 2 to on bez zająknięcia powinien śmigać na konsolach poprzedniej generacji
@up @Mar_s
No i stoję okrakiem. Bo w połowie się zgadzam, a za stwierdzenie "pół-ludzka ku**a" mam ochotę pałować
Rozwiązanie jest proste. Żadnego jadu albo zamknąć burdel.
Zależy jaki pobór prądu jesteś w stanie zaakceptować oraz jak duże to może być
Możesz kupić polesingowy Esprimo P757. Ma slot m2, kilka slotów pcie, 5 złączy sata. Buda z płytą, procek (i3 7100) oraz 16 Gb ramu to wydatek ok. 300 zł a możliwości bardzo duże. W idle ~15 watów.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Mar_s,
Zasady ogólne.
Rekomendacja dodana przez Mar_s
6 reakcji
Pokaż odpowiedź