Ponieważ obecna polityka nie została najwyraźniej doceniona to zmieniamy nieco zasady.
posty w temacie politycznym mają być merytoryczne i na temat
nie obrażamy naszych interlokutorów, jeżeli ich poglądy nam bardzo przeszkadzają używamy opcji "ignoruj"
nie używamy określeń powszechnie uznawanych za obraźliwe wobec innych użytkowników forum, grup etnicznych, wyznaniowych itd.
Osoby nie przestrzegające tych zasad będą karane zakazem pisania postów na okres który wyda s
Mam do was pytanie które pewnie wyda się durne, ale nie mam większego doświadczenia jeśli chodzi o konsole.
Czy wydanie na gry na PS4 pójdzie na PS5? Czy będą jakieś ograniczenia? Znalazłem interesujący mnie tytuł na PS5 ale wersja na PS4 jest prawie 100 zł tańsza i próbuje przycebulić.
Osoby posiadające AOC uważajcie na uchwyt, upewnijcie się że siedzi ciężko, mi dziś spadł... Musiałem aż z całej siły docisnąć żeby się zablokował (niestety nie ma żadnego kliku czy cokolwiek)
Co znaczy, że Asus jest kiepsko wyposażony?
Della 5760 miałem w rękach ale to nie to. Brakuje trochę portów jak dla mnie.
To wiem. Bardziej chodziło mi o ergonomię pracy na dwóch różnych rozdzielczościach (czy oczy się nie męczą na przykład).
Na pepperze znalazłem na ofertę Legiona:
https://tiny.pl/8jjc7dpy
Będzie to dobra opcja?
Nie chciałem już dokładać. Liczyłem na 1800-1900 zł na Black friday, ale jedyna i w sumie najniższa oferta to 2070 złotych w Alsen. Także nie czekałem dłużej. Oprócz tego był jeszcze z Chin za ~ 1850 i Hiszpanii coś koło 2050 PLN. Chyba 7800X3D ma już stasus EOL, bo np. na mindfactory w ogóle nie był dostępny.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Mar_s,
Zasady ogólne.
Rekomendacja dodana przez Mar_s
9 reakcji
Pokaż odpowiedź