Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
24 minuty temu, Winter napisał(a):

kopnięcia w dupę eurokratów. Inne opcje się skończyły.

A jaką masz alternatywę w UE dla lewacko-zielono-socjalistycznych eurokratów? Populistyczną prawicę, od której aż kipi wszechobecna prorosyjskość? Nie bądź śmieszny ;).

Opublikowano

Ty też. Kryzysy migracyjne, covid i teraz wijna, a ty dalej naiwny, jak demokratyczne dziecko.

Opublikowano
3 minuty temu, Spl97 napisał(a):

A jaką masz alternatywę w UE dla lewacko-zielono-socjalistycznych eurokratów? Populistyczną prawicę, od której aż kipi wszechobecna prorosyjskość? Nie bądź śmieszny ;).

O Meloni mówiono, że to faszystka. Rządzi już drugi rok i nadal nie widzę tego faszyzmu. Urobili was, jak dzieci i wszędzie widzicie Putina, ruski mir i faszyzm.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, adashi napisał(a):

O co chodzi tym prorosyjskim, co jest ich celem?

Zrobić w UE porządek po swojemu, czytaj rozsadzić UE od środka. To jest działanie w interesie Rosji.

Edytowane przez Spl97
Opublikowano
Teraz, Spl97 napisał(a):

Zrobić w UE porządek po swojemu, czytaj rozsadzić UE od środka.

Bycie zwolennikiem zmian w UE nie oznacza prorosyjskości.

Opublikowano
29 minut temu, Winter napisał(a):

Wolę prezydenta z myśleniem biznesmena niż kolejnego historyka, który popełnia błędy poprzedników sprzed lat.

Super. A teraz się obudź z tego mokrego snu :)

Nie jesteś dla Trumpa, czy dla Ameryki żadnym partnerem. Jesteś obywatelem kraju podnóżkowego. Ba, kraju podnóżkowego drugiej kategorii.

Trump i amerykańskie korporacje będą tolerować twoje istnieje tylko wtedy, kiedy będziesz gorliwie wypełniał misję podnóżka drugiej kategorii: usłużnie będziesz dawał im zarobić pieniążki. Ewentualnie możesz zginąć w jakiejś wojnie proxy, jeżeli twój idol zechce się pobawić w wojnę. Ameryka nie lubi wojen u siebie, Ameryka toczy wojny na wyjeździe.

Twój interes i interes Ameryki korporacyjnej to dwa przeciwstawne interesy. Więc skąd to uwielbienie?

• Upvote 1
Opublikowano

Ale jak przyjdzie prezydent Demokrata to wszystko za pomocą różdżki się zmieni. 🤣

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Kamiyanx napisał(a):

Gosh, jest 2025 rok. Dajcie ludziom żyć tak, jak chcą.

Ależ oczywiście. Dopóki nie wymagają abym brał udział w ich urojeniach.

I dopóki zboczuch z pindolem nie próbuje pchać się do przebieralni z moją żoną, czy co gorsze córką.

I w dupie mam, że to będą 3 przypadki na 100 000.

Edytowane przez crush
Opublikowano
Godzinę temu, SylwesterI. napisał(a):

2025 rok i jeszcze ludziom z dostępem do internetu można wmówić, że nastolatka można przekonać do zmiany orientacji seksualnej, mówili, internet zmienił świat w globalną wioskę, i widać, że ta wiocha z niektórych nigdy nie wyjdzie:sciana:

Nikt nie pisał o orientacji.

Godzinę temu, SylwesterI. napisał(a):

2025 rok i jeszcze ludziom z dostępem do internetu można wmówić, że nastolatka można przekonać do zmiany orientacji seksualnej, mówili, internet zmienił świat w globalną wioskę, i widać, że ta wiocha z niektórych nigdy nie wyjdzie:sciana:

Nikt nie pisał o orientacji.

Opublikowano
17 minut temu, Winter napisał(a):

Ale jak przyjdzie prezydent Demokrata to wszystko za pomocą różdżki się zmieni. 🤣

No nie, ale w twoim interesie jest to, że jeżeli już jesteś wykorzystywany, to lepiej mniej, niż bardziej, co nie?

Opublikowano
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Ta, jasne :)

Ostrzegalem przed pisem i wyszło na moje :) 

PiS wybrał Amerykanom Trumpa?

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, jagular napisał(a):

No nie, ale w twoim interesie jest to, że jeżeli już jesteś wykorzystywany, to lepiej mniej, niż bardziej, co nie?

Mam ten problem, że od zawsze byłem proamerykański. I to mocno. Zawsze będziemy wykorzystywani, bo jesteśmy małym krajem. W naszym interesie jest, żeby USA nigdy nie upadły, bo świat pogrąży się w ruskim guanie.

Edytowane przez Winter
Opublikowano
11 minut temu, jagular napisał(a):

No po wypowiedziach Tuska, które niewątpliwie zostały przekazane temu egocentrykowi, to będzie ciężko.

No ale nie zapominajmy, że to tylko PiS nie umie w dyplomację. ☺️

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Winter napisał(a):

Mam ten problem, że od zawsze byłem proamerykański. I to mocno. Zawsze będziemy wykorzystywani, bo jesteśmy małym krajem. W naszym interesie jest, żeby USA nigdy nie upadły, bo świat pogrąży się w ruskim guanie.

Teraz Ameryka szybko upadnie bo w rądzie są teraz milionerzy pokroju Muska. Oni nie mają żadnej wiedzy poza pieniędzmi.  W przemówieniu słowa o Europie nie było. Ma ją w dupie.

Edytowane przez Crew 900
Opublikowano
4 minuty temu, Crew 900 napisał(a):

Teraz Ameryka szybko upadnie bo w rądzie są teraz milionerzy pokroju Muska. Oni nie mają żadnej wiedzy poza pieniędzmi.  W przemówieniu słowa o Europie nie było. Ma ją w dupie.

Wcześniej byli tylko nie musieli płacić miliona dolarów za wstęp na inaugurację. 

Czy po wyborze prezydenta Polski oczekujesz zapowiedzi zmian na terenie USA?

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Winter napisał(a):

Wcześniej byli tylko nie musieli płacić miliona dolarów za wstęp na inaugurację. 

Czy po wyborze prezydenta Polski oczekujesz zapowiedzi zmian na terenie USA?

Po trumpie niczego nie ucekuję. Wszak on się przejedzie tym razem i to bardzo. Cłami grozi, oby się nie obsrał jak UE mu narzuci.  Wtedy będzie chyba tylko z Chinami i Kanadą handlował którym groził/grozi. No i z Meksykiem :E

Ja w sumie to od dawna mam Amerykę w poważaniu i te ich "sojusze" Duża większość ich żołnierzy w Polsce to są skazani przestępcy którzy odbywają służbę by odsłużyć karę.

Amerykanie to idioci  z niskim IQ którzy mają w głowie MCDonalda.  Wybrali skazanego przestępcę na prezydenta.

Zuckenberg i inni miliarderzy to pierwszy raz byli na inauguracji i pierwszy raz miliarder został wiceministrem także... 

Edytowane przez Crew 900
  • Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Klakier1984 napisał(a):

Niby człowiek rozumie ale zawsze jakiś odruch wymiotny jest na widok takiego wazeliniarstwa.

https://next.gazeta.pl/next/7,151243,31628550,w-sumie-sa-warci-biliony-dolarow-oto-goscie-na-zaprzysiezeniu.html#s=BoxMMtCzol1

Duży pieniądz to duża elastyczność poglądów.

Najbardziej to mi szkoda tych matołów na dole którzy klaskają uszami bo Facebook wkleił 🏳️‍⚧️🇵🇸 albo Twitter wrzucił ✝️✡️.