Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hudini_ini · Opublikowano
Szukałem ręcznie, lupką oraz SCEWIN-em (narzędzie do m.in. eksportowania BIOSu, rownież tych ukrytych opcji). Z ciekawostek w SCEWIN-ie znalazłem coś takeigo: Setup Question = DIMM VDD Adjust Help String = Adjust DIMM Power Supply, stepping is 10mV. Range is from 800mV to 1430mV.Take care that during ramp down and ramp up,the VDDq-VDD voltage must less than 200mv. Token =1012 // Do NOT change this line Offset =193 Width =02 Value =<1100> // Setup Question = DIMM VDD Adjust // Help String = Adjust DIMM Power Supply, stepping is 10mV. Range is from 800mV to 1650mV.Take care that during ramp down and ramp up,the VDDq-VDD voltage must less than 200mv. // Token =1022 // Do NOT change this line // Offset =193 // Width =02 // Value =<1100> Załączam ten wyeskportowany BIOS, nvram.txt -
Przez Suchy211 · Opublikowano
@KamiyanxTe 10 cm sprawia, że z określenia "mały karakan" awansujesz aż do "przeciętny facet". Jeszcze 10, i należał byś do "rasy panów". Krótko mówiac, kiedy jesteś średniego wzrostu, te 10 cm nie robi aż takiej różnicy niż wtedy kiedy jesteś po prostu niski jako meżczyzna. -
Przez Vulc · Opublikowano
2019 rok świetne Control. 2023 bardzo dobry Alan Wake 2. Gdzie ta równia? Obie gry mają wyróżniające się elementy - świetny art design, dobrze poprowadzoną narrację, oprawę (AW2) czy model zniszczeń (Control) na wysokim poziomie. Więc tak, kij z nimi, zastąpmy ich kolejnym potworkiem w stylu Ubi/EA, produkującym denne, wtórne kasztany, bo wrzucili sobie czarną babkę do współczesnej gry.* Mi Remedy szczerze szkoda, to ekipa z potencjałem, który rzadko się już dziś spotyka. Mają na swoim koncie potknięcia, eksperymenty, ale potrafią stworzyć ciekawy świat i angażującą historię. Przez 30 lat na rynku wydali góra sześć dużych produkcji, więc ewidentnie nie idą też w ilość. -
Przez Vulc · Opublikowano
Gusta guściki, GTA5 fabułą, światem i postaciami, zjada na śniadanie poprzednie części GTA, prócz może Vice City. Nic wybitnego w tych grach nie było. RDR zgodzę się, klasa. Aczkolwiek dopiero po latach udało mi się docenić RDR2 i nie jest to tytuł, do którego chciałbym wrócić.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi