Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Betonem tuska nazywalem Cie ostatnio chyba juz bardzo dawno, bo to bylo zanim poznalem reszte sie tutaj wypowiadajacych

I rzeczywiscie - na ich tle to nie bylo trafione porowanie

Twierdzeniem bylo to ze ja klamie. Panie wyksztalcony :E

Nope. To było zaprzeczenie twoim kłamstwom :) 

Ja widzę, ze nie masz pojęcia o dyskursie, ale daruj sobie. Wymyślono nowy spin, a Ty dorabiasz sobie do tego scenariusz, że patus ledwie panujący nad emocjami miał jakiś plan. Kompromitujesz się tylko :) 

Dla mnie EOT. Mam lepsze rzeczy do roboty niż czytanie twojego political fiction :) 

Edytowane przez GordonLameman
  • Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano
Teraz, GordonLameman napisał(a):

Nope. To było zaprzeczenie twoim kłamstwom :) 

Ja widzę, ze nie masz pojęcia o dyskursie, ale daruj sobie. Wymyślono nowy spin, a Ty dorabiasz sobie do tego scenariusz, że patus ledwie panujący nad emocjami miał jakiś plan. Kompromitujesz się tylko :) 

Dla mnie EOT. Mam lepsze rzeczy niż czytanie twojego political fiction :) 

Vice versa. Rowniez nie posiadasz zadnego dowodu, zeby jednoznacznie stwierdzic jak bylo :hihot:

• Upvote 1
Opublikowano
7 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Vice versa. Rowniez nie posiadasz zadnego dowodu, zeby jednoznacznie stwierdzic jak bylo :hihot:

Mam jednoznaczny dowód - wciągnął coś na wizji. Pewnie tego snusa.

Widac było że ledwie panuje nad emocjami. Widać było, że to zrobił. Wniosek jest prosty. 

bez dorabiania political fiction, jak to lubi robić polityczny beton.

• Upvote 8
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Camis napisał(a):

Jest bardzo dobrze, prawdopodobnie przebijemy frekwencje z 2023! czyli 636 tys rejestracji.
Lawinowo ruszyły rejestracje w ciągu ostatnich dni, dajesz kolego alfonsów i nazistów dalej!.

A z całej zagranicy Trzaskowski ma zdecydowaną przewagę, będzie miał ~3/4 wszystkich głosów za zagranicy. A co do rejestracji wyborców z zagranicy, to ile będzie ostatecznie w tym roku? 650 tys.?

41 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Na pierwszy rzut było zastanawiające po tym ruchu wykonanym na wizji, jedni twierdzili, że wycierał w nos (za pomocą chusteczki, choć ciężko było zobaczyć tą chusteczkę), drudzy, że coś wciągnął. A tu się okazuje, że rzeczywiście wciągał :E, sam sztab Nawrockiego to potwierdził po debacie, że wciągnął coś w formie gumy na bazie nikotyny, choć niektóre wiewiórki twierdzą co innego, że wczoraj wciągnął coś nawet na bazie narkotyków.

Edytowane przez Spl97
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
30 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Taką informację przekazał sam sztab Nawrockiego, że to snus

Pytanie tylko czy nie mógł już poczekać i zrobić to poza wizją, albo nawet poprosić o chwilę przerwy, wyjść i to zrobić. 

Jak będzie twarzą w twarz z jakimiś głowami państw, też tak będzie robił?

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, DjXbeat napisał(a):

Kaczy mógł by wystawić Trynkiewicza a stado i tak go by poparło jako patriotę i idealnego kandydata na prezydenta. 
Poziom stada mówi samo za siebie.

Powód poparcia takich miernych kandydatów jest prosta, nawet bardzo prosta. Kaczafi wskazał kandydata, a sporo ludu bez żadnej refleksji idzie z Kaczym w ogień. Robią to m.in. ze strachu, są pod ogromnym wpływem manipulacyjnym ze strony kleru itd. Zresztą w zeszłą niedzielę zauważyłem, m.in. też na X nagrania z agitacji wyborczej w sporej ilości kościołach ze strony księży. Kler jest serio teraz zaangażowany w politykę, bo poczuli, że kandydat partii, której wielce popierają, a w czasach, kiedy ta partia rządziła to mieli wręcz zarąbiście może za chwilę wybory przegrać.

12 godzin temu, adashi napisał(a):

Lekkie wskazanie na Rafaua chyba. Remis ale ze wskazaniem.

Zauważyłem delikatne plusy po stronie Trzaskowskiego, lecz to było dla mnie za mało, żeby był zwycięzcą wczorajszej debaty.

8 minut temu, Voodoo2 napisał(a):

A z Maciaka nikt tu nie bronił jak był ostatnio zapalić ;)

Tylko Maciak zapalić poszedł na zewnątrz, jak cywilizowany człowiek. Nie palił na wizji.

Edytowane przez Spl97
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, LeBomB napisał(a):

Pytanie tylko czy nie mógł już poczekać i zrobić to poza wizją, albo nawet poprosić o chwilę przerwy, wyjść i to zrobić. 

Jak będzie twarzą w twarz z jakimiś głowami państw, też tak będzie robił?

Zależy jaka kultura. Podobno (PODOBNO) np. w takiej Szwecji nie jest to żadnym znakiem nietaktownym, nawet w najbardziej oficjalnych sytuacjach

Co by nie mówić: to zaproszenie na testy Czaskowskiego to jest majstersztyk bo w innym wypadku można to uznać za sporą wtopę Nawrockiego. Tak dobrze odbił piłeczkę, że Czaskowski jest pod ścianą. Oczywistym jest teraz, że musi przyjść na testy bo PIS bedzie grzał temat do samych wyborów. Jeśli nie przyjdzie (a co to za problem jak jest się czystym?) to oznacza, że coś było brane w ciagu ostatniego roku i jest kompromitacja. Chciałbym zobaczyć miny niektórych tutaj co głosowali na ćpuna (domniemanego oczywiście, gdybam o sytuacji jakby kategorycznie odmówił testów, żeby to było jasne)

3 minuty temu, Spl97 napisał(a):

Zauważyłem delikatne plusy po stronie Trzaskowskiego, lecz to było dla mnie za mało, żebym był zwycięzcą wczorajszej debaty.

Debaty nie wygrał Nawrocki tylko Trzaskowski przegrał. Przegrał w trakcie, przegrał po debacie już. Totalna kompromitacja, będąc jeszcze w swojej TV. Przegrał z Nawrockim, który inteligencją nadwyczajną też nie grzeszy, więc niech to da do myślenia.

Akurat całe szczęście że Trzasku traci bo ten człowiek wzbudza we mnie obrzydzenie. Liderem i tak na zawsze zostanie Morawiecki, ale ten to coraz bardziej odrzuca im częściej go widzę

Edytowane przez Fatality
  • Haha 6
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Ale Nawrocki nie jest moja opcja polityczna, w ktorym momencie ja tak powiedzialem?

Skoro uważasz, że Nawrocki to nie Twoja opcja polityczna, to dlaczego w swoich postach piszesz tak, że jakbyś tego człowieka bronił?

• Upvote 3
Opublikowano
Godzinę temu, JeRRyF3D napisał(a):

Kabaret!
Dla mnie już propozycja mentzena była IMO żenująca.
Przegrany bierze "na dywanik" wygranych.
A teraz jakiś zupełny plankton chce się dowartościować.

To w środę ja ich zaproszę! :D  

No nie no, Mentzen jednak ma te swoje 15% i ma czym grać dając takie propozycje. Poza tym warto mieć okazję wysłuchać kandydatów dodatkowy raz. Jednak fakt faktem ci kandydaci też nie mogą latać na zawołanie każdego randoma. Mentzen jako ten trzeci jednak randomem nie jest.

Opublikowano
Godzinę temu, Camis napisał(a):

Jest bardzo dobrze, prawdopodobnie przebijemy frekwencje z 2023! czyli 636 tys rejestracji.
Lawinowo ruszyły rejestracje w ciągu ostatnich dni, dajesz kolego alfonsów i nazistów dalej!.

Po tej wczorajszej debacie widać, że coraz większa ilość osób zaczyna dostrzegać, że to nie jest żaden wybór między PiS a PO. To wybór między normalnym człowiekiem a patusem.

10 godzin temu, Faflucy napisał(a):

Niestery prawie połowa tego narodu. Druga sprawa, nie ważne co on tam przyjmował, ważne w jaki sposób.

Ja nie wiem jak można to usprawiedliwiać, naprawdę nie mam pojęcia.

Podczas gdy inni wciągają, dopalaczem dla normalnych osób jest

Chodzi o rodzinę gdyby ktoś się nie domyślił.

• Upvote 6
Opublikowano
11 minut temu, Fatality napisał(a):

Debaty nie wygrał Nawrocki tylko Trzaskowski przegrał. Przegrał w trakcie, przegrał po debacie już. Totalna kompromitacja, będąc jeszcze w swojej TV. Przegrał z Nawrockim, który inteligencją nadwyczajną też nie grzeszy, więc niech to da do myślenia.

Akurat całe szczęście że Trzasku traci bo ten człowiek wzbudza we mnie obrzydzenie. Liderem i tak na zawsze zostanie Morawiecki, ale ten to coraz bardziej odrzuca im częściej go widzę

To oglądałeś wczoraj inną debatę ;).

• Upvote 8
Opublikowano
12 minut temu, Fatality napisał(a):

Chciałbym zobaczyć miny niektórych tutaj co głosowali na ćpuna

Wyborcy Konfederacji odlatują, już jesteście na jednym poziomie z zatwardziałym elektoratem Pisiorow i PełO :thumbup:

• Confused 1
  • Upvote 4
Opublikowano
21 minut temu, Fatality napisał(a):

Co by nie mówić: to zaproszenie na testy Czaskowskiego to jest majstersztyk bo w innym wypadku można to uznać za sporą wtopę Nawrockiego. Tak dobrze odbił piłeczkę, że Czaskowski jest pod ścianą.

Chyba tylko dla betonu. Nawrocki wciąga na wizji ale to Trzaskowski ma udowadniać, że nie jest wielbłądem. To tak jakby narkomani z oddziału uzależnień zaczęli nas zapraszać na narkotesty xD

1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

to jest polityczne klakierstwo.

Klakierstwo to dobre słowo choć podejrzewam, że nawet kot Jarka się mniej łasi :E

• Upvote 5
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Winter napisał(a):

Winnicki niby poza polityką, ale coraz głupsze te analizy. To nie Trzaskowski brał wczoraj coś do ryja i to nie on się powinien tłumaczyć.

I dokładnie takiego argumentu powinien użyć sztab Trzaskowskiego.

Edytowane przez Suchy211
  • Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Fatality napisał(a):

Zależy jaka kultura. Podobno (PODOBNO) np. w takiej Szwecji nie jest to żadnym znakiem nietaktownym, nawet w najbardziej oficjalnych sytuacjach

Nie wiem jak w takiej Szwecji ale u nas na pewno są dwie kultury.

W oficjalnych spotkaniach zachowuje się klasę.

Z kolei używki są wręcz czymś pożądanym w przypadku rozmów wśród patusów :E

Widocznie nie wyszedł on jeszcze ze swojej strefy komfortu :E

Edytowane przez MaxaM
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Kris194 napisał(a):

Chyba tylko dla betonu. Nawrocki wciąga na wizji ale to Trzaskowski ma udowadniać, że nie jest wielbłądem. To tak jakby narkomani z oddziału uzależnień zaczęli nas zapraszać na narkotesty xD

Już nawet wyjaśnili tutaj co to, tak więc :E

50 minut temu, MaxaM napisał(a):

Nie wiem jak w takiej Szwecji ale u nas na pewno są dwie kultury.

W oficjalnych spotkaniach zachowuje się klasę.

Z kolei używki są wręcz czymś pożądanym w przypadku rozmów wśród patusów :E

Widocznie nie wyszedł on jeszcze ze swojej strefy komfortu :E

Co nie zmienia tego, że i tak jakoś wybrnął i wygrał debatę. Patrzę na twitterka i osoby z hashtahiem #Trzaskowski2025 i jest płacz, że wypadł słabo. To pokazuje, że najsłabszy możliwy kandydat z PISU daje radę z 2 najmocniejszym kandydatem z PO (zakładm że Tusk numero uno bo odrzucili sami Sikorskiego). No dobra mogli wziąć Czarna czy Morawieckiego to było by gorzej, ale ciągle tragedia.

Godzinę temu, Spl97 napisał(a):

To oglądałeś wczoraj inną debatę ;).

Obejrzałem jakieś 3/4, ale opieram się na opinii platformersów z X'a gdzie narzekają, że Trzaskowski sobie zaszkodził. To jak w końcu? 

Edytowane przez Fatality
  • Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
Godzinę temu, Winter napisał(a):

Winnicki niby poza polityką, ale coraz głupsze te analizy. To nie Trzaskowski brał wczoraj coś do ryja i to nie on się powinien tłumaczyć.

Co nie zmienia faktu, że jeśli się nie zgodzi to przegrał na 150%.

Opublikowano
Teraz, Winter napisał(a):

Bzdura. W innych debatach zarzucano mu, że jest ospały i zmęczony. Nikt nie uwierzy, że Trzaskowski bierze narkotyki. Nie powielaj pisowskiej narracji.

No to jaki problem stawić się na te testy i uciąć PiSowską narrację?

Sprawa jest bardzo prosta. Jeśli Rafau się nie zgodzi to po za stricte POwską bańką NIKT nie będzie mówił o tym, że Nawrocki coś brał. Za to wszyscy będą mówili o Trzaskowskim który ma coś do ukrycia.

Powtarzam. Wy tu sobie możecie tworzyć rzeczywistość ale jeśli się nie zgodzi to jest jego koniec.

• Thanks 1
  • Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Fatality napisał(a):

Będąc jeszcze w swojej TV.

Moderatorem był niezależny dziennikarz z SE, więc już nie odjeżdżajcie z telewizją.

Przecież poziom prowadzenia debaty był wzorowy.

Edytowane przez Kamiyanx
  • Upvote 6
Opublikowano
10 minut temu, crush napisał(a):

No to jaki problem stawić się na te testy i uciąć PiSowską narrację?

Sprawa jest bardzo prosta. Jeśli Rafau się nie zgodzi to po za stricte POwską bańką NIKT nie będzie mówił o tym, że Nawrocki coś brał. Za to wszyscy będą mówili o Trzaskowskim który ma coś do ukrycia.

Powtarzam. Wy tu sobie możecie tworzyć rzeczywistość ale jeśli się nie zgodzi to jest jego koniec.

Wyolbrzymiasz. Kogo obchodzą testy antynarkotykowe? Garstkę pieniaczy z republiki, nie wierzę nawet nie w to, że to może być decydującą kwestią, co nawet w to, że to obchodzi jakąś większa liczbę wyborców. Z sutenerem-kibolem jest krzyk nie o to co wziął, ale że w ogóle to zrobił. Czy on nie umie się spiąć i wytrzymać 2 godzin bez nikotyny? 

Mnie ten snus w sumie ziębi. Bardziej mnie dziwi, że patusiarz nie odpowiedział merytorycznie na żadne pytanie zadane przez Trzaska. Ten kibol ma na serio problemy z trzeźwym myśleniem. 

7 minut temu, Winter napisał(a):

Czy ty nie widzisz do jakiego dna PiS doprowadził debatę publiczną? Gangus, sutener, złodziej, kłamca i kibol uważa, że ma moralne prawo oceniać innych. Niech spier***** do swojej nory.

On ma jeszcze kilka dni, żeby swoimi patologicznymi zachowaniami doprowadzić do ogromnej mobilizacji wyborców PO, przy okazji zniechęci do siebie tych bardziej normalnych wyborców Mentzena i tyle będzie z marzeń o pałacu, jeno poletko do ustawek się ostanie. 

• Upvote 4
Opublikowano
7 minut temu, Winter napisał(a):

Czy ty nie widzisz do jakiego dna PiS doprowadził debatę publiczną? Gangus, sutener, złodziej, kłamca i kibol uważa, że ma moralne prawo oceniać innych. Niech spier***** do swojej nory.

Dodając do tego, że oficjalnie używa nielegalnych substancji.

Snus jest nielegalny w Polsce.

Raczej na pewno były to woreczki nikotynowe, legalne u nas, ale wciąż, szef sztabu Nawrockiego wkopał go.

image.png.f5d50cc5ff020bc1ac6c9bf4ec311a5c.png

• Like 1