Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez samsung70 · Opublikowano
u mnie na loaded, też klucz pojawił się o dziwo przed połnocąi gra już jest gotowa a to wszystko za około 100 niż u Grubego. pozdro. widzimy się w zonie. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Mam świadka i z 10 maili gdzie widać mobbing, w tym zmuszanie pracowników do "darmowych urlopów" i innych rzeczy łamiących prawo pracy. Mój prawnik mówi, że za dużo by musiał wziąć za taką sprawę ale prawnik z urzędu powinien sobie dać radę. -
Przez lokiju · Opublikowano
Czyli to nie drogie mieszkania i brak żłobka są problemem tak jak się to mówi od lat? -
Przez marko · Opublikowano
A co za różnica, gdzie większość aut jest targanych właśnie z DE? IMO lepiej jak zza oceanu: widzisz co kupujesz, nie jest to po przygodzie, nikt Ci nie rozwala tego widlakiem. -
Przez Baxter · Opublikowano
Co do keyshopów to nieco na wyrost przesadzacie. Kupiłem bardzo dużo gier w takich g2a, kinguin, gamivo itp i praktycznie zero problemów. Raz na g2a dostałem użyty kod ale sprzedawca szybko zwrócił pieniądze. Loaded(CDkeys) chyba jest najlepszy z tych wszystkich, ale bez przesady że są tam niemal sami oszuści itp. Wolę już taniej kupić w keyshopie niż grubo przepłacić u grubego Gabena. Co do Residenta to poluję na allegro na tani klucz z asusa bo nie zamierzam dawać danych mojego konta steam jakimś randomom. Niby praktycznie nie możliwe jest że gostek ukradnie konto, ale zawsze wszystko może się wydarzyć. Sama gra wygląda naprawdę świetnie, oby miała mocny klimat residentów i dobre story.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi