Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, crush napisał(a):

Ciekawi mnie czy ta gejowata mameja po ewentualnej przegranej znowu zrobi zwrot o 180⁰ i wróci do latania z flagami LGTV. :rotfl:

Trzeciej szansy mameja nie dostanie, będzie chyba trochę na takim aucie jak jest ten były premier z lewicy, sekretarz kc PZPR.

• Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

A nie mowilem? Decydujcie sami. 

Wiedziałem od kilku dni, że tak powie w swoim podsumowaniu. Nie poprze nikogo, a wyborcy niech zagłosują jak chcą.

4 minuty temu, Camis napisał(a):

Jestem przekonany, jak bardzo szybko się nie przyzna do tej deklaracji, jeśli Nawrocki zostanie wybrany na Prezydenta. 

Opublikowano
6 minut temu, Element Wojny napisał(a):

A nie mowilem? Decydujcie sami. 

Zdecydowałem 

Zło to zło, Stregoborze - rzekł poważnie wiedźmin wstając. - Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. Nie jestem świątobliwym pustelnikiem, nie samo dobro czyniłem w życiu. Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale.

Opublikowano (edytowane)

Niespodzianki nie było, bo być nie mogło. Elegancko przemilczane, jak ludzie z PiS/skrajnej Konfy jeździli po nim jak po burej suce, a podkreślenie hejtu od nie prawicy.
Ale ogólnie tutaj nie bardzo mogło być inaczej, w końcu to jednak człowiek o społecznie konserwatywnych poglądach. Maks co mogło się zdarzyć to rzeczywiście bycie tożsamym z tym, co się głosi (PiS/PO jedno zło, przydupasy zachodu, szkodzą nam wszystkim) i powiedzenie, że nie ma sensu głosować ani za jednym ani za drugim, no ale nikt chyba nie jest na tyle naiwny w polityce, żeby coś takiego zrobić wbrew oczekiwaniom swojego elektoratu. 
Ja miałem nadzieję, że powie chociaż że szanuje tych, którzy bronią własnego (błędnego) zdania, a nie lubi lizydupów, ale z takim elektoratem za sobą po prostu nie mógł tego zrobić, za dużo miał do stracenia.

Edytowane przez TurlamProcka
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Kris194 napisał(a):

A z ludźmi, którzy rzekomo zrobili taki syf poszedł na piwo. Ten gość ma swoich wyborców za skończonych debili :E

Dlaczego? 

Nienawiść  obu stron barykady politycznej względem siebie to poważny problem. Blokuje jakikolwiek konsensus, jakąkolwiek współprace, prowadzi do zabetonowania zarówno sceny politycznej jak i samych wyborców. Pora w końcu to zrozumieć, po przez ten antagonistyczny sposób prowadzenia polityki jest coraz gorzej.

Edytowane przez Suchy211
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Camis napisał(a):

bzdura, to jest typowy komentarz trzaskobota ktory sie obrazil ze Mentzen nie poparl trzaska ktory sie nie zgadzal z Mentzenem XD

obejrzalem rozmowe i Mentzen omowil krotko rozmowe, tak po prostu bylo ze nawrocki sie zgadzal a trzask nie

a trzecia duza czesc rozmowy przeznaczyl na to jak Konfederacja nie moze byc trafic pod skrzydla zadnej z tych partii

jesli ludzie sa oburzeni ta rozmowa tzn ze oczekiwali chyba flagi lpg na streamie i poparcia trzaska XD

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Spl97 napisał(a):

Wiedziałem od kilku dni, że tak powie w swoim podsumowaniu. Nie poprze nikogo, a wyborcy niech zagłosują jak chcą.

Oto 30 punktów dlaczego Trzask to k***a.

A tutaj 10 dlaczego Nawrot nie jest aż tak zły.

Wybierzcie sami!

Cuchniesz desperacją. On poparł Nawrockiego.

• Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano
1 minutę temu, kubikolos napisał(a):

bzdura, to jest typowy komentarz trzaskobota ktory sie obrazil ze Mentzen nie poparl trzaska ktory sie nie zgadzal z Mentzenem XD

obejrzalem rozmowe i Mentzen omowil krotko rozmowe, tak po prostu bylo ze nawrocki sie zgadzal a trzask nie

a trzecia duza czesc rozmowy przeznaczyl na to jak Konfederacja nie moze byc trafic pod skrzydla zadnej z tych partii

jesli ludzie sa oburzeni ta rozmowa tzn ze oczekiwali chyba flagi lpg na streamie i poparcia trzaska XD

Zdecydowanie się nie zgodzę, fackupy Nawrota były mocno przez niego łagodzone w omówieniu, ani jednej uwagi, że tylko lizał tyłek dla poparcia, a za to ciągłe kwestionowanie słów Trzaskowskiego (to albo kwestionujemy obu, albo żadnego IMO skoro jesteśmy antysystemowi i nie znosimy obu stron).
I broń boże nie mam mu tego za złe, takie ma poglądy, że bliżej mu do PiS niż PO, może tylko umierać w środku przez to jak marnego kandydata wystawiło PiS (chociaż wygląda na to, że przy tej polaryzacji zupełnie ich to nie zaboli).

• Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, crush napisał(a):

On poparł Nawrockiego.

Poparcie na podstawie podpisanej deklaracji, gdzie za chwilę nią wytrze tyłek? Ja tego nie kupuję.

Edytowane przez Spl97
  • Confused 1
Opublikowano
26 minut temu, michaelius33 napisał(a):

Największe rozczarowanie liczyłem na kupony na Orlenie by taniej zatankować a tu kicha ...

W sensie? 
Ceny paliwa są dość niskie. 5,50 dziś widziałem :) 

to jakiś problem? 

17 minut temu, Kris194 napisał(a):

A z ludźmi, którzy rzekomo zrobili taki syf poszedł na piwo. Ten gość ma swoich wyborców za skończonych debili :E

Nie bez racji patrząc po tym jak niektórzy tłumaczą te tanie wymówki. 

Opublikowano
1 minutę temu, Spl97 napisał(a):

Poparcie na podstawie podpisanej deklaracji, gdzie za chwilę nią wytrze tyłek?

Właśnie tu jest realny problem braku odpowiedzialności za swoje słowa , liczą się czyny a politycy za nie dotrzymanie obietnicy powinni być automatycznie odwoływani 

• Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, TurlamProcka napisał(a):

Zdecydowanie się nie zgodzę, fackupy Nawrota były mocno przez niego łagodzone w omówieniu, ani jednej uwagi, że tylko lizał tyłek dla poparcia, a za to ciągłe kwestionowanie słów Trzaskowskiego (to albo kwestionujemy obu, albo żadnego IMO skoro jesteśmy antysystemowi i nie znosimy obu stron).
I broń boże nie mam mu tego za złe, takie ma poglądy, że bliżej mu do PiS niż PO, może tylko umierać w środku przez to jak marnego kandydata wystawiło PiS (chociaż wygląda na to, że przy tej polaryzacji zupełnie ich to nie zaboli).

Trzaskowski ma zerową wiarygodność bo nie wiadomo które z jego poglądów są prawdziwe a które na użytek kampanii.

Tzn. wiadomo, że teraz łże bo nagle nie zmienił poglądów które głosił przez ostatnie lata, ale tego się z głównych telewizji nie dowiesz.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, michaelius33 napisał(a):

Trzaskowski ma zerową wiarygodność bo nie wiadomo które z jego poglądów są prawdziwe a które na użytek kampanii.

Tzn. wiadomo, że teraz łże bo nagle nie zmienił poglądów które głosił przez ostatnie lata, ale tego się z głównych telewizji nie dowiesz.

To samo co Trzaskowski obaj są kłamcami, np w sprawie szczepień przeciwko covid 

Edytowane przez voltq
Opublikowano

Myślę, że to co tam mówił już niczego nie zmieni, temat się przeterminował. Gdyby powiedział to dzień po spotkaniu z Trzaskiem to jeszcze. Teraz termin przydatności medialnej jest strasznie krótki. 

Poza tym ewidentnie widać stronniczość. Podpisanie kartki przez Nawrockiego nie oznacza absolutnie niczego. Poza tym przemilczał ataki środowisk pisowskich zarówno w trakcie pierwszej tury jak i po wyjściu na piwo. 

• Confused 1
  • Upvote 4
Opublikowano

Mhm. A Nawrocki podpisze podatek katastralny czy nie podpisze żadnej podwyżki podatku albo uchwalenia nowych podatków? :) 

Teraz, Henryk Nowak napisał(a):

Myślę, że to co tam mówił już niczego nie zmieni, temat się przeterminował. Gdyby powiedział to dzień po spotkaniu z Trzaskiem to jeszcze. Teraz termin przydatności medialnej jest strasznie krótki. 

Poza tym ewidentnie widać stronniczość. Podpisanie kartki przez Nawrockiego nie oznacza absolutnie niczego. Poza tym przemilczał ataki środowisk pisowskich zarówno w trakcie pierwszej tury jak i po wyjściu na piwo. 

Widocznie tak mu kazali Bosak z Wiplerem. Ziobro zaskoczenia. 

• Upvote 5
Opublikowano

Ok, co w takim razie z człowiekiem, który coś podpisuje i po dwóch minutach temu zaprzecza?

• Upvote 2