Kris194 4 848 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 5 minut temu, Szambo napisał(a): Myślę, że dla KO nie wydało się to podejrzane. Przecież ludzie zmieniają miejsca głosowania po prostu, dlatego wyniki mogą się nie zgadzać. I różnice przy tym są kilkukrotne na korzyść Nawrockiego? Ja sądziłem, że to raczej wyborcy Trzaskowskiego są ci bardziej mobilni.
Szambo 641 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 4 minuty temu, Kris194 napisał(a): I różnice przy tym są kilkukrotne na korzyść Nawrockiego? Ja sądziłem, że to raczej wyborcy Trzaskowskiego są ci bardziej mobilni. No tak... wyborcy Nawrockiego to pewnie Jaskiniowcy, którzy nie wychodzą ze swoich pieczar. Czy wy siebie słuchacie? Posłuchajcie to dowiecie się czemu Trzaskowski przegrał.
Kris194 4 848 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 22 minuty temu, Crew 900 napisał(a): Co jest? Gorąco się robi pisiorku ? Na niektórych słowa "Panowie, policzmy głosy" działają jak płachta na byka od 33 lat Teraz, Szambo napisał(a): No tak... wyborcy Nawrockiego to pewnie Jaskiniowcy, którzy nie wychodzą ze swoich pieczar. Czy ja to powiedziałem? Powiedziałem bardziej a nie, że jedynie oni.
crush 3 575 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Teraz, Szambo napisał(a): No tak... wyborcy Nawrockiego to pewnie Jaskiniowcy, którzy nie wychodzą ze swoich pieczar. No ba. Do tego debile, prostaki, niewykształceni, wsiury, bandyci i patusy które się nie myją. I nie mam pojęcia dlaczego nie lubią KO i jego wyborców... 🤔 1 minutę temu, Kris194 napisał(a): Na niektórych słowa "Panowie, policzmy głosy" działają jak płachta na byka od 33 lat Liczcie. Pośmiejmy się. 🤗 1
kubikolos 1 401 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 (edytowane) 2 godziny temu, Kris194 napisał(a): Im dalej od wyborów tym większe mam poczucie, że zostały skręcone tak jak najpewniej w 2020 r., zbyt dużą mieli pewność, że wygrają. kilka dni po wyborach a najtwardszy elektorat ma wciaz nadzieje to juz kolejne sfalszowane wybory, tym razem pod okiem tuska alez to pieknie trzaska kazdego poranka 8 godzin temu, hubio napisał(a): akurat głosowanie na RAZEM do parlamentu to jedynie co przyniesie to wypadnięcie za burtę tak tak wiemy, wazny glos to tylko na PO i PIS, stara spiewka betonu 22 minuty temu, Kris194 napisał(a): I różnice przy tym są kilkukrotne na korzyść Nawrockiego? Ja sądziłem, że to raczej wyborcy Trzaskowskiego są ci bardziej mobilni. nie podumales zbytnio albo masz stare dane u emerytow to sie bija na rowno, to u mlodych niemobilnych wygral Nawrocki Edytowane 5 Czerwca 2025 przez kubikolos
Kris194 4 848 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Taka tam normalna sytuacja wg zabetonowanych
skypan 1 832 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Nie wiem czy oglądaliście Onet wyborczy. Kopalnia memów i w sumie tam to powinno wylądować. A tu odnośnie wyników Kwaśniewski. W ogóle jak tam jest śmietanka Wcześniej był Bredzisław
Suchy211 1 399 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 (edytowane) 13 godzin temu, ryba napisał(a): Musisz miec duza i krzywa lupe albo bedziesz robil wielkie fikolki i szpagaty logiczne za chwile - gdzie napisalem, ze 5mld na 1 invitro? Czy przypadkiem to nie bylo odniesienie do postu kolegi i stwierdzenie, ze nawet jakby to bylo x2 wiecej niz podal za 4.5 roku wg GPT? Odniosłem się do ciebie, bo zacytowałeś ta część o 2,5 mld na 1 invitro. Niezależnie jakie jest twoje zdanie zwracam się teraz do wszystkich. Jeśli przeraża was nowoczesna medycyna, w tym metody leczenia bezpłodności, poczujcie mojego wirtualnego buta na swojej klacie spychającego was do dziury z innymi ażurami. Tak jak Leonidas zrobił z tymi posłańcami. Stosować zdrową dietę i ogólnie dbać o zdrowie powinien każdy, ale o metodach leczenia powinien decydować lekarza wybierając z puli dostępnych rozwiązań z uwzględnieniem wydolności systemu. Dotyczy to także leczenia niepłodności. Edytowane 5 Czerwca 2025 przez Suchy211 2
skypan 1 832 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 (edytowane) Osobiście z medycyny ludowej to stosuję wymoczenie nóg w gorącej wodzie z solą gdy jestem przeziębiony. I to działa. Inni jedzą czy tam piją czosnek/napar i też ponoć działa. W poważnych sprawach idę po prostu do lekarza i to też działa. InVitro nie załatwię wymoczeniem nóg czy też czosnkiem. Edytowane 5 Czerwca 2025 przez skypan 1
galakty 3 816 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 2 godziny temu, Kris194 napisał(a): Im dalej od wyborów tym większe mam poczucie, że zostały skręcone tak jak najpewniej w 2020 r., zbyt dużą mieli pewność, że wygrają. KO miała pewność że wygrają bo mają większość w rządzie, samorządach i komisjach wyborczych, pewnie myśleli że w razie co to placówki nagną zasady a tu zdziwienie 1
Kris194 4 848 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Co do tych wyników, pierwszy przykład z brzegu https://www.wybory.gov.pl/prezydent2025/pl/2/wynik/pow/126100 Komisja nr 95 to musi być jakiś krakowski trójkąt bermudzki skoro głosują inaczej niż reszta miasta
crush 3 575 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Fascynujące jak można być geniuszem i jednocześnie skrajnym debilem. Do Muska się to w sumie również odnosi.
galakty 3 816 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 3 minuty temu, Kris194 napisał(a): Komisja nr 95 to musi być jakiś krakowski trójkąt bermudzki skoro głosują inaczej niż reszta miasta Może przyjmijcie w końcu porażkę? Będzie łatwiej. Od 2023 był czas na rozliczenie PiSu, teraz to już po temacie.
crush 3 575 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 5 minut temu, skypan napisał(a): Osobiście z medycyny ludowej to stosuję wymoczenie nóg w gorącej wodzie z solą gdy jestem przeziębiony. I to działa. Inni jedzą czy tam piją czosnek/napar i też ponoć działa. W poważnych sprawach idę po prostu do lekarza i to też działa. InVitro nie załatwię wymoczeniem nóg czy też czosnkiem. Bingo. Jak mnie zaczyna coś łapać to klasyka - miód, czosnek, C z rutyną, etc. Później jak nie pomaga to Ibupromy i Gripexy. Jak dalej nie pomaga to lekarz. Od wielu lat przez 90% czasu wystarcza krok pierwszy. 1 minutę temu, galakty napisał(a): Może przyjmijcie w końcu porażkę? Będzie łatwiej. Od 2023 był czas na rozliczenie PiSu, teraz to już po temacie. To jest rigor mortis przed rządem PiSu. I dalej będzie 🎶Jak do tego doszło - nie wiem🎶
galakty 3 816 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 2 minuty temu, crush napisał(a): Bingo. Jak mnie zaczyna coś łapać to klasyka - miód, czosnek, C z rutyną, etc. Później jak nie pomaga to Ibupromy i Gripexy. Jak dalej nie pomaga to lekarz. Od wielu lat przez 90% czasu wystarcza krok pierwszy. Polecam zbadać witaminę D i suplementować + omega. Jak miałem niedobory 24-27 czegoś tam na coś tam to często łapałem przeziębienia, dobiłem na 50-65 i zdrów jak ryba
kubikolos 1 401 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 1 minutę temu, galakty napisał(a): Może przyjmijcie w końcu porażkę? Będzie łatwiej. nie ma szans, to jest skrajny beton nawet na tle reszty forum OBWE i Rada Europy wskazali na nieprawidlowosci po stronie ..trzaskowskiego, w tym wplywanie na wybory przez NASK czy media publiczne https://wiadomosci.wp.pl/obserwatorzy-obwe-i-rady-europy-krytycznie-o-nask-i-reklamach-promujacych-rafala-trzaskowskiego-7163699091700480a a ten skrajnie zabetonowany stwierdzil ze 'rafau nie wiedzial' XD 1
Kamiyanx 1 252 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 1 minutę temu, galakty napisał(a): Może przyjmijcie w końcu porażkę? Będzie łatwiej. Od 2023 był czas na rozliczenie PiSu, teraz to już po temacie. Ale porażka już była przyjęta. Przecież ten temat wykrył jakiś lokalny dziennikarz i wykopki. Ba, nawet jest potwierdzone od urzędu, że źle wpisano wyniki. I nie negowałbym tak tego, bo dziś może nam się nie zgadzać 10 komisji, a kiedyś 1000 komisji. Temat do zbadania. 2
galakty 3 816 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Jak już Niemcy pogratulowali wygranej Nawrockiemu to KO nic nie zrobi, ich mocodawcy zdecydowali. 1 1
crush 3 575 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Teraz, galakty napisał(a): Polecam zbadać witaminę D i suplementować + omega. Jak miałem niedobory 24-27 czegoś tam na coś tam to często łapałem przeziębienia, dobiłem na 50-65 i zdrów jak ryba 4000 jesienią i zimą 2000 wiosna i lato. 👍🏻
skypan 1 832 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Skrajne chamstwo, zbydlęcenie "elit" w stosunku do Polaków, pogarda dla drugiego człowieka to nie wystarczyło więc zróbmy teraz fikołka z nieprawidłowościami podczas wyborów gdzie jeszcze przed chwilą mówiło się o uszanowaniu wyników. Szachy 5D 3
Kamiyanx 1 252 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 2 minuty temu, galakty napisał(a): Jak już Niemcy pogratulowali wygranej Nawrockiemu to KO nic nie zrobi, ich mocodawcy zdecydowali. Ale to nawet nie o to chodzi. Przynajmniej system liczenia głosów powinien być szczelny. 1
TheMr. 2 865 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 4 minuty temu, skypan napisał(a): Skrajne chamstwo, zbydlęcenie "elit" w stosunku do Polaków, pogarda dla drugiego człowieka to nie wystarczyło więc zróbmy teraz fikołka z nieprawidłowościami podczas wyborów gdzie jeszcze przed chwilą mówiło się o uszanowaniu wyników. Szachy 5D Nie będę wspominał kto zalecał używania pewnej aplikacji do sprawdzania czy ktoś głosował, nielegalnej, niezatwierdzonej przez PKW i odmawiał głosowania. Za samo to, powinny być ponowne wybory. A teraz jeszcze błędy w komisjach przy liczeniu. Bareja 1
crush 3 575 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 3 minuty temu, TheMr. napisał(a): Nie będę wspominał kto zalecał używania pewnej aplikacji do sprawdzania czy ktoś głosował, nielegalnej, niezatwierdzonej przez PKW i odmawiał głosowania. Za samo to, powinny być ponowne wybory. A teraz jeszcze błędy w komisjach przy liczeniu. Bareja O. A czemu służby nie zadziałały? 🤔
galakty 3 816 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 9 minut temu, Kamiyanx napisał(a): Ale to nawet nie o to chodzi. Przynajmniej system liczenia głosów powinien być szczelny. Szczelny.... To co ludzie wyprawiają to żenada. Nie ogarniają, nie umieją liczyć poprawnie, ważne jako nieważne i odwrotnie, a jakby siedzieli tylko fanatycy PO to oszukać na głosach nie jest problemem.
Rekomendowane odpowiedzi