Qrdello Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Trolololo pierwszy zbanowany to on powinien być :> 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s I ja tu. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_s Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 5 minut temu, Qrdello napisał: pierwszy zbanowany to on powinien być :> Ja? Za co? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 3 minuty temu, EvilKillaruna napisał: I ja tu. Wiesz moze, co sie odwalilo w temacie laba i tego zamkniecia z zaskoczenia ? Edytowano %s o %s przez Element Wojny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Witamy XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voodoo2 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 20 minut temu, Ramzes napisał: Temat wisi: https://ithardware.pl/aktualnosci/koniec_epoki_forum_pclab_pl_niebawem_wylaczone-36173.html Dzięki, miły gest. Uważajcie na nas ;) Edytowano %s o %s przez Voodoo2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sc0rpow Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 18 minut temu, Krzysiak napisał: A jak jeszcze przyjdą wszystkie znajome gęby z laba to już w ogóle prawie po staremu...szkoda tylko, że zawartość przepadnie. Sam naklepałem tam ponad 58k postów (mniej lub bardziej wartościowych) Większość tematów i postów począwszy od 2004 roku do teraz będzie można przeglądać dalej na web.archive.org https://web.archive.org/web/20240000000000*/https://forum.pclab.pl/ ale fakt - nie będzie to ani takie szybkie, ani tak wygodne jak na normalnej stronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s No i oficjalnie pierwszy koles trafil na ignora! Gratulacje! 2 minuty temu, userKAMIL napisał: Witamy XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamassss Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Czesc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blabla123 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 godzinę temu, Qrdello napisał: szczerbek jakiś taki dziwny, działów brakuje, ehhh, kiepski to dzień dzisiaj Bo tutejszy szczerbol jest z autyzmem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, Element Wojny napisał: Wiesz co sie odwalilo w temacie laba i tego zamkniecia z zaskoczenia ? Niestety nie mam wiedzy na ten temat, ale mam kilka podejrzeń. Myślę, że najbardziej prawdopodobne jest to, co pisałem u siebie na Discordzie o potencjalnych kwestiach prawnych związanych z działalnością niektórych osób na forum (tj. pamiętny Grożeniok). Tam było ponoć bardzo grubo. To by tłumaczyło czemu forum nie zostanie pozostawione nawet jako read-only, tylko od razu następuje kasacja danych na twardo + wypowiedzenie umów (to było kierowane ewidentnie do X-koma i Komputrona). Być może konieczność składania zeznań wraz z koniecznością cięcia (wszelkich) kosztów spowodowało to co spowodowało. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Tylko like (?) i nic więcej do demonstracji nastroju? SKANDAL! ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Spokojnie, dostaliśmy już potwierdzenie że oryginalny szczerbol się pojawi. Edytowano %s o %s przez Isharoth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, Element Wojny napisał: No i oficjalnie pierwszy koles trafil na ignora! Gratulacje! Ale chwalisz się czy żalisz? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, EvilKillaruna napisał: Myślę, że najbardziej prawdopodobne jest to, co pisałem u siebie na Discordzie o potencjalnych kwestiach prawnych związanych z działalnością niektórych osób na forum (tj. pamiętny Grożeniok). Tam było ponoć bardzo grubo. Czy to bylo zwiazane z tym wklejaniem roznych zdjec z osobami maloletnimi i gore pelnymi krwi przez jakiegos chorego psychola ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBlaster Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, EvilKillaruna napisał: Niestety nie mam wiedzy na ten temat, ale mam kilka podejrzeń. Myślę, że najbardziej prawdopodobne jest to, co pisałem u siebie na Discordzie o potencjalnych kwestiach prawnych związanych z działalnością niektórych osób na forum (tj. pamiętny Grożeniok). Tam było ponoć bardzo grubo. To by tłumaczyło czemu forum nie zostanie pozostawione nawet jako read-only, tylko od razu następuje kasacja danych na twardo + wypowiedzenie umów (to było kierowane ewidentnie do X-koma i Komputrona). Być może konieczność składania zeznań wraz z koniecznością cięcia (wszelkich) kosztów spowodowało to co spowodowało. Możesz jakoś rozwinąć. Jakoś to się nie klei Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Dział z grami już ożywił się https://forum.ithardware.pl/forum/47-gry-komputerowe/ Trzeba poprzenosić co się da 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, MasterBlaster napisał: Możesz jakoś rozwinąć. Jakoś to się nie klei Chociażby: 1 minutę temu, Element Wojny napisał: Czy to bylo zwiazane z tym wklejaniem roznych zdjec z osobami maloletnimi i gore pelnymi krwi przez jakiegos chorego psychola ? To jest w sumie i tak ewenement że forum z takimi historiami tak długo się utrzymało. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, EvilKillaruna napisał: Czy to bylo zwiazane z tym wklejaniem roznych zdjec z osobami maloletnimi i gore pelnymi krwi przez jakiegos chorego psychola ? o co kaman? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Hej Wszystkim! Zapraszam do pisania w dziale o grach, bo zawsze ciekawe dyskusje można było poczytać. Edytowano %s o %s przez Gordek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stjepan Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jak dobrze że screeny ze swoich retro kompów mam na swoich HDD, nic nie zginie. 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, PiPoLiNiO napisał: o co kaman? Nie pamietasz? Jakis koles wklejal pedofilskie tresci i gore z osobami ktore sie ciely itd. To trwalo troche, raz mocno zareagowalem, ale Blind wzial mnie na bok co nieco wytlumaczyl i od tamtej pory juz siedzialem cicho, bo wiedzialem ze sprawa jest gruba. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, PiPoLiNiO napisał: o co kaman? Było paru takich, którzy bawili się m.in. w doxing czy wrzucanie treści w rażący sposób naruszający prawo. Było to w określonych działach, więc możliwe że Cię to minęło. Uwierz mi, nic nie straciłeś. Jak sobie o tym przypominam to od razu robi mi się źle. To naprawdę były grube obrazki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBlaster Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s I z tego powodu forum miało by mieć kłopoty? Gdzie tu wina adminów forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @Element Wojny @EvilKillaruna No ja akurat nic takiego nie widziałem. Pewnie tematy gdzie nie bywałem. Ale dalej nie rozumiem w czym problem? Ktoś daje głupie foty, to dostaje bana i foty znikają. Po temacie. Czy czegoś nie rozumiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się