Skocz do zawartości

Migracja użytkowników z forum PCLab (*)

Recommended Posts

To byl raczej jeden z kilku powodow, ja wiem  o jeszcze jednej rzeczy, ale zostalem prywatnie poproszony by o tym nie pisac, wiec nie sprzedam tematu. Na labie ladnych pare rzeczy dzialo sie "off screen". To nie byly fajne sprawy, organy scigania tez byly chyba w to wlaczone, zostawmy lepiej ten temat. 

• Like 1

Przed chwilą, MasterBlaster napisał:

I z tego powodu forum miało by mieć kłopoty? Gdzie tu wina adminów forum?

Nie mówię o niczyjej winie. Ale w świetle prawa Administrator odpowiada prawnie za publikowane treści. Więc w sytuacji gdy wynika z tego jakaś grubnia, to jako, że było to na jego platformie i pełni on rolę usługodawcy, może pełnić rolę w ewentualnym postępowaniu przynajmniej w charakterze świadka.

Przed chwilą, Element Wojny napisał:

To byl raczej jeden z kilku powodow, ja wiem  o jeszcze jednej rzeczy, ale zostalem prywatnie poproszony by o tym nie pisac, wiec nie sprzedam tematu. Na labie ladnych pare rzeczy dzialo sie "off screen". To nie byly fajne sprawy, organy scigania tez byly chyba w to wlaczone, zostawmy lepiej ten temat. 

Dokładnie tak.

1 godzinę temu, Ramzes napisał:

Jeśli się da, dostosujemy. Wrzućcie wszystkie prośby

Dźwięki powiadomień nowych postów oraz wiadomości tak jak było na PCLabie, było to mega wygodne.

• Like 2

Przed chwilą, Vulc napisał:

Ech. Myślałem, że wątek o Veilguard jednak będzie. :(

Pamietajmy, ze to nie Lab. To ITH. Inne forum, inni admini, inni moderatorzy, mozliwe ze podobne, ale jednak troche inne zasady. Zapewne jakis admin/mod dosc szybko sie do nas odezwie, zeby pewne sprawy wyjasnic, zeby nie bylo potem jakichs nieporozumien. 

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...