Pro8lem Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, Zas napisał: Patrząc na rozwój sytuacji w tym wątku, o może zaraz będzie się trzeba z Oktabą przeprosić Na razie to początkowe obsikiwanie drzewek na nowym skwerku - potem hierarchia sie ustawi i wszyscy wrócą do podgryzania kostek a nie przegryzania gardeł ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukadd Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Ja mam tu konto od 2017 roku. Nie udzielałem się, ale regularnie odwiedzałem. Więc co by nie było na pontonie dzisiaj o 7 rano nie przypłynąłem. Zresztą tutaj wszyscy co się ewakuują są z jednej bajki i z jednego klimatu. Hardcore PC i gaming + ciapke konsole ciapiemy. Retro też lubimy i masę powiązanych tematów. Edytowano %s o %s przez lukadd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Ja ponton ratunkowy zacumowałem tu w styczniu...dziś z rana z niego skorzystałem Choć na pjurze jestem od listopada 2007, ale od 2010 się tam nie udzielałem Edytowano %s o %s przez Krzysiak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szambo Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Siema! Witam wszystkie Sieroty po PC Labie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 22 minuty temu, Dziarson napisał: Cyfra mnie dusi koluniu mam 43lata i wyjebane na twoje uczucia. @tomcug Tak wygląda moderacja na ITH? Tak tylko pytam 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasm Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Tutaj część moderacji raczej nieprzyjazna. Zobaczymy jak to się rozwinie, ale zaczynam mieć pewne wątpliwości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prystek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 6 minut temu, lukadd napisał: Ja mam tu konto od 2017 roku. Nie udzielałem się, ale regularnie odwiedzałem. Więc co by nie było na pontonie dzisiaj o 7 rano nie przypłynąłem. Zresztą tutaj wszyscy co się ewakuują są z jednej bajki i z jednego klimatu. Hardcore PC i gaming + ciapke konsole ciapiemy. Retro też lubimy i masę powiązanych tematów. witamy stara gwardie xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 26 minut temu, Dziarson napisał: Cyfra mnie dusi koluniu mam 43lata i wyjebane na twoje uczucia. Jacek, prośba żebyś zluzował, bo nowoprzybyli nie ogarniają Twojego stylu bycia Wszystkich obecnych przepraszam za tę sytuację, postaramy się poprawić ;) 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Zajmijcie sie soba jest was dość niektórzy nawet dorosli nikt was tu za rece nie bedzie trzymal, byl pclab pclaba nima. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prystek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 4 minuty temu, PiPoLiNiO napisał: @tomcug Tak wygląda moderacja na ITH? Tak tylko pytam nie skad to tylko przyjemny wstep jak wygląda to dopiero zobaczysz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, Dziarson napisał: dorosli nikt was tu za rece nie bedzie trzymal Może Ty lubisz się z typami za ręce trzymać, my niekoniecznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prystek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, Dziarson napisał: Zajmijcie sie soba jest was dość niektórzy nawet dorosli nikt was tu za rece nie bedzie trzymal, byl pclab pclaba nima. podoba mi sie @tomcugzostaw go - niech sie mlodzi ucza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ale chociaż znalazłem szybko odpowiednik Kadajo 😂😂😂 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, prystek napisał: podoba mi sie @tomcugzostaw go - niech sie mlodzi ucza Tylko czego mamy się uczyć? Nieśmiesznych żartów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) @PiPoLiNiOwy się nie dogadacie z @Dziarson...on ma 14900KS i 8k na ramie, ubiłeś tylu braci jego CPU walcząc o to 8k, że to nie przejdzie Edytowano %s o %s przez Krzysiak 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prystek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, Isharoth napisał: Tylko czego mamy się uczyć? Nieśmiesznych żartów? czego sapiecie wyluzujcie trochę chlop nic zlego nie robi a wy przychodzicie z kolkiem w tylku i odrazu offense - chill dude Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 4 minuty temu, tomcug napisał: Jacek, prośba żebyś zluzował, bo nowoprzybyli nie ogarniają Twojego stylu bycia Wszystkich obecnych przepraszam za tę sytuację, postaramy się poprawić ;) do mnie przypierdolka juz byla bez pisania kontrowersji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @Isharoth Może gość się przeraził, że będzie musiał coś robić, bo nagle jest więcej niż 2 posty dziennie 1 minutę temu, Krzysiak napisał: @PiPoLiNiOwy się nie dogadacie z @Dziarson...on ma 14900KS i 8k na ramie, ubiłeś tylu braci jego CPU walcząc o to 8k, że to nie przejdzie Aaaaaa. Intelowiec. To wiele wyjaśnia. Dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voltq Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s odin zachowuje się tu normalnie ze nie ma perma? przestał spamowac? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, prystek napisał: czego sapiecie wyluzujcie trochę chlop nic zlego nie robi a wy przychodzicie z kolkiem w tylku i odrazu offense - chill dude A czemu od razu kołek w tyłku? Na ogół jestem bardzo wyluzowany, po prostu nie ogarniam jaki jest cel pisania w taki sposób do innych, bo na pewno nie ma w tym żadnego humoru, który większość osób mogłaby podzielać. Stąd pojawiło się pytanie czego tak naprawdę mamy się nauczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prystek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, voltq napisał: odin zachowuje się tu normalnie ze nie ma perma? przestał spamowac? narazazie jest mily i grzeczny mowi ze z normalniał na tym growym forum - smiem watpic ale kto wie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Poczekamy, zobaczymy Ale kto wie, może rzeczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 3 minuty temu, voltq napisał: odin zachowuje się tu normalnie ze nie ma perma? przestał spamowac? Po co zadajesz pytania na które znasz odpowiedź:-P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MroczneWidmo Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Witam : ) Zamierzam jako miły człowiek i bardzo rzeczowy wnosić o moderacje na tym pięknym forum, by uchodźcy czuli się bezpiecznie, ale w swoich dziuplach :D 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) @ODIN85 Czyli nie Edytowano %s o %s przez Isharoth 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się