Skocz do zawartości

Migracja użytkowników z forum PCLab (*)

Recommended Posts

1 minutę temu, Zas napisał:

Patrząc na rozwój sytuacji w tym wątku, o może zaraz będzie się trzeba z Oktabą przeprosić :D 

Na razie to początkowe obsikiwanie drzewek na nowym skwerku - potem hierarchia sie ustawi i wszyscy wrócą do podgryzania kostek a nie przegryzania gardeł ...

Ja mam tu konto od 2017 roku.

Nie udzielałem się, ale regularnie odwiedzałem. Więc co by nie było na pontonie dzisiaj o 7 rano nie przypłynąłem.

Zresztą tutaj wszyscy co się ewakuują są z jednej bajki i z jednego klimatu. Hardcore PC i gaming + ciapke konsole ciapiemy. Retro też lubimy i masę powiązanych tematów.

Edytowano przez lukadd

6 minut temu, lukadd napisał:

Ja mam tu konto od 2017 roku.

Nie udzielałem się, ale regularnie odwiedzałem. Więc co by nie było na pontonie dzisiaj o 7 rano nie przypłynąłem.

Zresztą tutaj wszyscy co się ewakuują są z jednej bajki i z jednego klimatu. Hardcore PC i gaming + ciapke konsole ciapiemy. Retro też lubimy i masę powiązanych tematów.

witamy stara gwardie xd

26 minut temu, Dziarson napisał:

Cyfra mnie dusi koluniu mam 43lata i wyjebane na twoje uczucia. 

Jacek, prośba żebyś zluzował, bo nowoprzybyli nie ogarniają Twojego stylu bycia :E

Wszystkich obecnych przepraszam za tę sytuację, postaramy się poprawić ;)

• Like 2
  • Upvote 1

Przed chwilą, Isharoth napisał:

Tylko czego mamy się uczyć? Nieśmiesznych żartów? :E 

czego sapiecie wyluzujcie trochę chlop nic zlego nie robi a wy przychodzicie z kolkiem w tylku i odrazu offense - chill dude

4 minuty temu, tomcug napisał:

Jacek, prośba żebyś zluzował, bo nowoprzybyli nie ogarniają Twojego stylu bycia :E

Wszystkich obecnych przepraszam za tę sytuację, postaramy się poprawić ;)

do mnie przypierdolka juz byla bez pisania kontrowersji xD

@Isharoth Może gość się przeraził, że będzie musiał coś robić, bo nagle jest więcej niż 2 posty dziennie :D

1 minutę temu, Krzysiak napisał:

@PiPoLiNiOwy się nie dogadacie z @Dziarson...on ma 14900KS i 8k na ramie, ubiłeś tylu braci jego CPU walcząc o to 8k, że to nie przejdzie :E :P 

Aaaaaa. Intelowiec. To wiele wyjaśnia. Dzięki. 

Przed chwilą, prystek napisał:

czego sapiecie wyluzujcie trochę chlop nic zlego nie robi a wy przychodzicie z kolkiem w tylku i odrazu offense - chill dude

A czemu od razu kołek w tyłku? Na ogół jestem bardzo wyluzowany, po prostu nie ogarniam jaki jest cel pisania w taki sposób do innych, bo na pewno nie ma w tym żadnego humoru, który większość osób mogłaby podzielać. :E Stąd pojawiło się pytanie czego tak naprawdę mamy się nauczyć. 

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...