Skocz do zawartości

Migracja użytkowników z forum PCLab (*)

azgan

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Zas napisał:

Patrząc na rozwój sytuacji w tym wątku, o może zaraz będzie się trzeba z Oktabą przeprosić :D 

Na razie to początkowe obsikiwanie drzewek na nowym skwerku - potem hierarchia sie ustawi i wszyscy wrócą do podgryzania kostek a nie przegryzania gardeł ...

Ja mam tu konto od 2017 roku.

Nie udzielałem się, ale regularnie odwiedzałem. Więc co by nie było na pontonie dzisiaj o 7 rano nie przypłynąłem.

Zresztą tutaj wszyscy co się ewakuują są z jednej bajki i z jednego klimatu. Hardcore PC i gaming + ciapke konsole ciapiemy. Retro też lubimy i masę powiązanych tematów.

Edytowane przez lukadd

6 minut temu, lukadd napisał:

Ja mam tu konto od 2017 roku.

Nie udzielałem się, ale regularnie odwiedzałem. Więc co by nie było na pontonie dzisiaj o 7 rano nie przypłynąłem.

Zresztą tutaj wszyscy co się ewakuują są z jednej bajki i z jednego klimatu. Hardcore PC i gaming + ciapke konsole ciapiemy. Retro też lubimy i masę powiązanych tematów.

witamy stara gwardie xd

@Isharoth Może gość się przeraził, że będzie musiał coś robić, bo nagle jest więcej niż 2 posty dziennie :D

1 minutę temu, Krzysiak napisał:

@PiPoLiNiOwy się nie dogadacie z @Dziarson...on ma 14900KS i 8k na ramie, ubiłeś tylu braci jego CPU walcząc o to 8k, że to nie przejdzie :E :P 

Aaaaaa. Intelowiec. To wiele wyjaśnia. Dzięki. 

Przed chwilą, prystek napisał:

czego sapiecie wyluzujcie trochę chlop nic zlego nie robi a wy przychodzicie z kolkiem w tylku i odrazu offense - chill dude

A czemu od razu kołek w tyłku? Na ogół jestem bardzo wyluzowany, po prostu nie ogarniam jaki jest cel pisania w taki sposób do innych, bo na pewno nie ma w tym żadnego humoru, który większość osób mogłaby podzielać. :E Stąd pojawiło się pytanie czego tak naprawdę mamy się nauczyć.