JeRRyF3D 293 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) 6 minut temu, Kadajo napisał: Jestem panowie Ściema! No to powiedz coś po Kadajowemu! Edytowane 30 Października przez JeRRyF3D
Voodoo2 77 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Nie ma bardziej nic Kadajowego niż wklejony gif Edytowane 30 Października przez Voodoo2 1
dawiduser143 15 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 45 minut temu, azgan napisał: Wyścig z czasem kto będzie szybszy ithardware.pl czy PurePC ? Pure jest w innej czasoprzestrzeni i nawet nie rozpoczęli biec w wyścigu. Równie dobrze mogą otworzyć nowe forum za rok, jak dla mnie to już po ptokach. Teraz trzeba kuć żelazo póki gorące.
PrzemeeK 1 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Mnie tylko zastanawia jedno, a mianowicie co ten temat robi w Strona główna Off-topic Humor Migracja użytkowników z forum PCLab (*)
Voodoo2 77 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Przed chwilą, PrzemeeK napisał: Humor Czarny humor
Kadajo 395 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 2 minuty temu, JeRRyF3D napisał: Sciema. To powiedz coś po Kadajowemu! Zaraz bana dostaniesz... a nie czekaj... 1
azgan 378 Opublikowano 30 Października Autor Opublikowano 30 Października Przed chwilą, Kadajo napisał: Zaraz bana dostaniesz... a nie czekaj... To prawdziwy kadajo
JeRRyF3D 293 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) 2 minuty temu, Kadajo napisał: Zaraz bana dostaniesz... a nie czekaj... Daaaaj pyska! Edytowane 30 Października przez JeRRyF3D 1
Krzysiak 200 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 2 minuty temu, Kadajo napisał: Zaraz bana dostaniesz... a nie czekaj... No i tu zasiałeś we mnie wątpliwość...prawdziwy Kadajo wysyłał w Bieszczady 1
Zhao 34 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 6 minut temu, Kadajo napisał: Zaraz bana dostaniesz... a nie czekaj...
JeRRyF3D 293 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 6 minut temu, Kadajo napisał: Zaraz bana dostaniesz... a nie czekaj... 1
evil 1 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Jak to dobrze, że są jakieś alternatywy I witajcie wszyscy 1
JeRRyF3D 293 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Kadajo... "kocie"! Zasad nie znasz! Zaraz się z "likeów" wystrzelasz! To nie PCLab! ;) Jak patrze na te opisy = "świeżak", przy co drugim labowym starym ogrze, to... no leję! Edytowane 30 Października przez JeRRyF3D
Krzysiak 200 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Ja się po południu wystrzelałem i dupa...
Kadajo 395 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Panie ja nie wiem co się tu ciśnie Zhao już adminem ?
Jacek Winkler 106 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 19 minut temu, Fatality napisał: @MasterBlasterTo trzeba zmienić z poziomu edycji skryptu strony, u mnie na 21:9 to w ogóle jest wąsko. Można by było pomyśleć nad tym w przyszłości @Ramzes Wrzucajcie Pany wszystko do poprawnego działu. Za kilka dni zrobimy listę i będziemy działać, aby żyło się lepiej. 1
PiPoLiNiO 242 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Hahahah, jaka beka, @Kadajo bez moda Łyso Ci?
Krzysiak 200 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Przed chwilą, PiPoLiNiO napisał: Hahahah, jaka beka, @Kadajo bez moda Łyso Ci? Ale na labie zawsze jeszcze może Cię wysłać w Bieszczady...i to dożywotnie dla forum
JeRRyF3D 293 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 1 minutę temu, Maxforces napisał: Migracja zakończona 1
Rekomendowane odpowiedzi