Skocz do zawartości

Migracja użytkowników z forum PCLab (*)

Recommended Posts

41 minut temu, B166ER napisał:

O tak! W rzeczy samej. Fora to jak widać dla większości przeżytek co dziwić nie powinno ale zasmucać zasmuca dogłębnie.

Witaj @crush(liczę że ten sam co na PCL)

:grouph:

Ten sam, po roku bana.

Pół roku płakałem pod ścianą płaczu w Izraelu, pół roku medytowałem w Tybecie. Teraz jestem tak grzeczny, że Watykan mnie będzie w grudniu kanonizował. 😇

33 minuty temu, skunRace napisał:

@crush to Ty ? A gdzie awatar ? :hihot:

IMG-20230903-185736.thumb.png.b92a9060c7

Zbyt niepoprawny politycznie dla mojego nowego ja.

23 minuty temu, RyszardGTS napisał:

Crush! :uscisk:

:salut:

Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że jako użytkownicy PcLab, przybyliśmy tu uciekając. Wpadliśmy tu jako mniejszość i już zaczęliśmy narzucać swoje zasady. Zaraz wybierzemy swoich modów i wyrzucimy oryginalnych użytkowników. Takie rzeczy nie dzieją się w realnym świecie :D

Edytowano przez Marcusfff

7 minut temu, Marcusfff napisał:

Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że jako użytkownicy PcLab, przybyliśmy tu uciekając. Wpadliśmy tu jako mniejszość i już zaczęliśmy narzucać swoje zasady. Zaraz wybierzemy swoich modów i wyrzucimy oryginalnych użytkowników. Takie rzeczy nie dzieją się w realnym świecie :D

Cicho bo się połapią :D

8 minut temu, Marcusfff napisał:

Spokojnie mam nadzieję że nikt nikogo nie wyrzuca;) pomieścimy się q

• Like 4

Przed chwilą, Administrator_ith napisał:

Zadbajcie również o poziom wypowiedzi i szacunek dla innych serwisów, aby to nie była szczujnia i kolejny rozdział wojny polsko-polskiej. Tego bym sobie życzył. 

• Like 3

18 minut temu, Kadajo napisał:

Laba pamiętać zawsze będziemy, ale od dziś ITH :piwko:

Przypomniał mi się wywiad z Tomaszem Hajto który po przejściu do Schalke opowiadał że w wieku 5 lat marzył o przejściu do tego klubu i miał cały pokój wyklejony w ich plakatach :salut:

Edytowano przez voltq

11 minut temu, Marcusfff napisał:

My tu przyjechaliśmy jedynie bronić obywateli PCLAB znajdujących się na terytorium ITHARDWARE 😅

13 minut temu, Marcusfff napisał:

Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że jako użytkownicy PcLab, przybyliśmy tu uciekając. Wpadliśmy tu jako mniejszość i już zaczęliśmy narzucać swoje zasady. Zaraz wybierzemy swoich modów i wyrzucimy oryginalnych użytkowników. 

Nikt nikogo nie będzie wyrzucał. Po prostu adoptujemy ten leżący odłogiem nieurodzajny żwir, popielimy, wywalimy kamienie i spowodujemy, że będzie tu w końcu urodzajne pole. :)

Edytowano przez JeRRyF3D

3 godziny temu, EvilKillaruna napisał:

Dokładnie. Tu Was raczej nikt nie będzie wyzywał i obrażał. U mnie jak trzeba to też jest dział pc-offtopic na Discordzie, więc spokojnie da się żyć. A pan Sebastiusz Oktabiusz odetchnie przynajmniej z ulgą, że mu kukułcze jajo na jego własnym forum nie wyrośnie i ruchu z głównej nie odbierze. ;)

8 minut temu, michasm napisał:

98gu4z.jpg

Zostawcie już to PurePC i dawne animozje 

sGhdu10.jpeg

8 minut temu, Piła napisał:

Zadbajcie również o poziom wypowiedzi i szacunek dla innych serwisów, aby to nie była szczujnia i kolejny rozdział wojny polsko-polskiej. Tego bym sobie życzył. 

Otóż to 👍

13 minut temu, Administrator_ith napisał:

Jak miło 👏

Edytowano przez azgan

28 minut temu, Kadajo napisał:

Laba pamiętać zawsze będziemy, ale od dziś ITH :piwko:

tVkkIQZ.jpeg

no to bęc :P

14 minut temu, Piła napisał:

Piła to Ty? Napisz na labie w temacie o zamknięciu forum, to Cię zweryfikujemy  :E

• Like 3

1 godzinę temu, JeRRyF3D napisał:

a do tego pana chyba musimy zapukać na jutubka i sobie porozmawiać...

image.png.ec0e9aa6a0b2d783a121a687ef48b22b.png

Jak on to przeżyje, że  forum które mu non stop wytykało braki w wiedzy i stronniczość przeniosło się na forum portalu dla którego nagrywa newsy :E

1 minutę temu, Lameismyname napisał:

@Krzysiak Niech zgadnę, to nie cola? :)

No przecież mnie "znasz", więc skąd pytanie :E

Żeby tradycji stało się za dość @rybazdrowie :pijaki:

Edytowano przez Krzysiak

27 minut temu, Marcusfff napisał:

Sugeruję jednak oszczędzić sobie takich wycieczek nawet w żartach

oraz oczywiście nie pod... irytować naszych Gospodarzy. :-D

28 minut temu, crush napisał:

Ten sam, po roku bana.

Pół roku płakałem pod ścianą płaczu w Izraelu, pół roku medytowałem w Tybecie. Teraz jestem tak grzeczny, że Watykan mnie będzie w grudniu kanonizował. 😇

Zbyt niepoprawny politycznie dla mojego nowego ja.

:salut:

Rok banisława?! :-O

Coś Ty uczynił? Adminowi żonę odbiłeś?

Poza tym nie same modły pod Ścianą Płaczu. Trzeba było jeszcze zawiniątko w mury wcisnąć z modlitwą o tegoż admina rychłą śmierć dlatego nie zadziałało i dlatego musiałeś do Tybetu. ;-E

BTW czy Szambala prezentuje się równie atrakcyjnie jak 15 lat temu ;-P

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...