B166ER 21 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Odnoszę wrażenie być może mylne że Pila mógłby być tu powitany przez grupę zwartą, uzbrojoną w pochodnie, widły i kamienie. ;-D
Krzysiak 200 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 5 minut temu, JeRRyF3D napisał: Ja tam technokratę nawet lubię (łem!)... ;) Początkowo też nawet czasem obejrzałem go, bo zbierał z netu wszystkie info których mi się nie chciało szukać i człowiek był na bieżąco. Ale w pewnym momencie zacząłem zwracać uwagę na jego braki w wiedzy oraz stronniczość, oraz to że nie dał sobie zwrócić uwagi jeśli próbowałem tę wiedzę naprostować. No i przestałem oglądać Przed chwilą, B166ER napisał: Odnoszę wrażenie być może mylne że Pila mógłby być tu powitany przez grupę zwartą, uzbrojoną w pochodnie, widły i kamienie. ;-D W sumie...w końcu nas sprzedał
Pavel vel Franek 0 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Witam wszystkich, znowu jesteśmy na forum, dzisiaj będziemy pakować posty, hardkorowo tu jest... nie ma lipy Edytowane 31 Października przez Pavel vel Franek
musichunter1x 101 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Rise and shine panowie i zapewne nieliczne panie
azgan 378 Opublikowano 30 Października Autor Opublikowano 30 Października 14 minut temu, JeRRyF3D napisał: Ja tam technokratę nawet lubię (łem!)... ;) A co zmarł 🤭? 1
EvilKillaruna 130 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 34 minuty temu, azgan napisał: Zostawcie już to PurePC i dawne animozje Nawet nie wiem o jakie animozje chodzi. Jeno tylko sobie heheszki z pepeszki robię ;). 13 minut temu, B166ER napisał: Odnoszę wrażenie być może mylne że Pila mógłby być tu powitany przez grupę zwartą, uzbrojoną w pochodnie, widły i kamienie. ;-D Ja do Pawła nic nie mam. PCL był jego tworem, dzieckiem, on był jego właścicielem, podjął konkretne decyzje, bo mógł. Konsekwencje tego jakie były, każdy widział, ale nie myli się tylko ten, co nic nie robi. Pewnie wtedy wydawało się to dobrym krokiem, a i też nie jest tak, że życie prywatne nigdy nie ma wpływu na te zawodowe.
JeRRyF3D 293 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 7 minut temu, azgan napisał: A co zmarł 🤭? Wrukwił mnie na fb. Heheszki sobie robi z nas.
B166ER 21 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) 12 minut temu, musichunter1x napisał: Rise and shine panowie i zapewne nieliczne panie Jak widzę nie same widły i kamienie. Winnym dodać przynajmniej: MP7, AR2 może nawet samo działeo grawitacyjne ;-) EDYCJA: Edytowane 30 Października przez B166ER Poprawa formy i błędu
azgan 378 Opublikowano 30 Października Autor Opublikowano 30 Października 1 minutę temu, JeRRyF3D napisał: Wrukwił mnie na fb. Heheszki sobie robi z nas. Wklej, chętnie poczytam 😅
kamassss 20 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października https://megawrzuta.pl/jn46mzwx paczka z Labowymi emotkami
Brolly 30 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Laba jeszcze nie zamknęli a już się sypie forum Edytowane 30 Października przez Brolly
musichunter1x 101 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Jestem niepełnosprytny, czy tutaj spoiler nie działa?
JeRRyF3D 293 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 3 minuty temu, azgan napisał: Wklej, chętnie poczytam 😅 Masz wyżej screeny z fb. Przed chwilą, musichunter1x napisał: Jestem niepełnosprytny, czy tutaj spoiler nie działa? <spoiler>
Reddzik 272 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 1 minutę temu, musichunter1x napisał: Jestem niepełnosprytny, czy tutaj spoiler nie działa? Chyba nie ma, w ciągu kilku dni mają coś dodać i pozmieniać. Być może dodadzą spoiler.
Kelam 698 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października @JeRRyF3D [spoiler] hmm [/spoiler] No raczej nie.
azgan 378 Opublikowano 30 Października Autor Opublikowano 30 Października 3 minuty temu, JeRRyF3D napisał: Masz wyżej screeny z fb. W sumie to nic tam takiego strasznego nie ma, myślałem że coś mocniejszego będzie 😉
musichunter1x 101 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Wiec spoilery kaput. Bez nich nie popiszemy w Dragon Age:Toddler Version, bo komuś zepsujemy zabawę Tutaj jest mój stary emotek, tylko metalu się osłuchał Edytowane 30 Października przez musichunter1x
Kelam 698 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Panowie - przeniosłem topic do bardziej odpowiedniego działu, bo raczej na kategorię humor się nie łapie. Przy okazji został podpięty. 1
cichy45 121 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 2 minuty temu, Kelam napisał: na kategorię humor się nie łapie Łapie, ale czarny.
Kelam 698 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Póki co, to pozytywna baśń nawet. W krótkim czasie udało się sprowadzić sporo stałych bywalców w jedno miejsce. Ba - sami demokratycznie żeśmy zdecydowali wbić tutaj xD. Także laba może i skasują, ale najważniejsze - czyli userzy tworzący tę społeczność jednak ujdą z życiem
azgan 378 Opublikowano 30 Października Autor Opublikowano 30 Października 31 minut temu, Kelam napisał: Panowie - przeniosłem topic do bardziej odpowiedniego działu, bo raczej na kategorię humor się nie łapie. Przy okazji został podpięty. Tyle co tutaj było humoru, radości i żartów to nie jeden wie co śledził temat od rana natomiast ładowanie go do kategorii Wszystko o niczym to dopiero niepoważne podejście do tematu gdzie w jeden dzień ithardware.pl przytuliło ponad 500 nowych użytkowników. Poza tym jak wyżej, czarny humor to też humor ale do tego trzeba mieć trochę dystansu a nie kija w tyłku 😉 Rozładowanie napiętej atmosfery też było celowe i pomocne. Jak to się mawia czasem "nadgorliwość gorsza od faszyzmu" 1
Zas 31 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października (edytowane) Najgorsze, to że szybko trzeba te 10858 postów z Laba nadrobić... Kurde - dopiero siódmy!... Edytowane 31 Października przez Zas
Filip454 83 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października (edytowane) Trzeba nadrobić, warto nadrobić. ITH ciekawe, choć nigdy tu nie miałem konta... Edytowane 31 Października przez Filip454
Rekomendowane odpowiedzi