tomcug Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Pentium napisał: Celowo dałem bez D, ale może jeszcze to przemyślę. Widzę, że samemu zmienić nie można gdyby mi się zachciało. Jak zmienisz zdanie, daj znać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxaM Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowany) Melduję się na nowym pokładzie Edytowano 9 godzin temu przez MaxaM 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, dawiduser143 napisał: Pentium bez D No. Ja bym znalazł lepsze porównanie do klasyka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B166ER Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu 8 godzin temu, Ramzes napisał: Oto realne dane: ITHardware 01.10-29.10.2024 w organicznych wynikach zrobił tyle wyświetleń. Po raz drugi ITHardware ma szansę dostać się do TOP10 największych serwisów technologicznych Pomożemy! 8 godzin temu, JeRRyF3D napisał: Jakich włosów? O brwi mu się rozchodziło chyba ;-D 1 godzinę temu, Pentium napisał: Jestem i ja. Trochę odmieniony bo bez D. nie ważne że bez D od razu wiedziałem że to Ty. Pewnie pole energoinformacyjne Cię zdradziło. Witaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMr. Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, JeRRyF3D napisał: No. Ja bym znalazł lepsze porównanie do klasyka Czyli bez S. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_s Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu 41 minut temu, PCL napisał: Załatwione Dzięki, po jutrzejszym rajdzie cmentarnym popatrzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanon7 Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu Witajcie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
larry.bigl Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu Bążur czy też Bonsoir Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyszardGTS Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu 14 minut temu, kanon7 napisał: Witajcie Kanon7! Stary wyga. Ciekawe czy Kryndor wydał już książkę? 8 minut temu, larry.bigl napisał: Bążur czy też Bonsoir No nareszcie ci się udało zajestrować! Tyż stary wyga, moto wyga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanon7 Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu @RyszardGTS wolę nie pytać już o tę książkę od Kryndora, raz już za to dawno temu wyłapałem urlop 2 tygodniowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tujek Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu A mówi się, że startych drzew się nie przesadza... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyszardGTS Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu @kanon7 Eh gość był udany Nigdy nie zapomnę jak opisywał że "tam będą brutalne sceny, prawdziwe gore tylko dla odważnych czytelników"... po czym później dodał/opisał że bohater skaleczy się w palec/straci kawałek palca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B166ER Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, tujek napisał: A mówi się, że startych drzew się nie przesadza... Nie przesadzaj. ;-D Witak! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanon7 Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu Wydaje mi się że jego książka jest na etapie jakościowym Cyberpunka 2077 PS4 - pierwszego dnia premiery Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vexis Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowany) Witam wszystkich w nowym miejscu Przy okazji mam pytanie. Czy tylko mi się krzaczy co chwilę forum pclab? Czy to już po prostu konwulsje przed zgonem? Edytowano 8 godzin temu przez Vexis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VSS Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu tez online na Labie od 2009-2020 2021-2024 dobrowolny urlop Liczba zwpisow 14154 z tego okolo 1k sam wykasowalem na poczet braku akceptacji zdania moeratora wzgledem moich intencji! mimo wszystko sa wsrod was i tacy co maja 20k sensownych i podpartych wiedza oraz doswiadczeniem wpisow i co to wszystko zniknie z przegladarki ? , no mysle ze w tym momencie warto wystapic o przeniesienie tematow bez komentarzy bo na wpisy innych uzytkownikow nie ma mozliwosci powielania, ale w takich przypadkach warto przeniesc wazne zawartosci waszego autorstwa na serwery ktore sa i beda online przez nastepne lata, czasem same Frazy z google kierowaly juz na temat ktory chcielismy wyszukac, wiec mysle ze tak tez moglo by zostac. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu Te trzepanie gaci Laba ma swoje plusy. Tu tyle reinkarnacji widzę! Powyłazili spod lodu, kamieni, wyszli z jeziora... 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu Dopiero teraz zajrzalem do dzialu z grami - ladnie Was ponioslo z iloscia tematow Jak juz za miesiac opijemy stype po forum, to admini powinni zrobic podsumowanie miesiaca jak to sie tutaj rozroslo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu Black też https://www.facebook.com/share/1GLCfcpeaC/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip454 Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu Pulpit nadal cisza i reszta bandziorów - chyba z 200 ich tam jest na PW 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu A do litwickiego pisałeś? Zaraz premiera 5090 i chętnie poznałbym jego zdanie na jej temat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip454 Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowany) Nie, ale napisz do niego. Im więcej zaprosimy, tym większy PCLab stworzymy Ja już niestety pasuję. Dużo czasu w to włożyłem i sił, a tak wielu jeszcze nie odpisało na wiadomość. Edytowano 3 godziny temu przez Filip454 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pentium Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 godzin temu, tomcug napisał: Jak zmienisz zdanie, daj znać. Daję znać. Pentium D bez podłogi. Edytowano 3 godziny temu przez Pentium 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek25 Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Witam czyli melduję się 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanon7 Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, ODIN85 napisał: A do litwickiego pisałeś? Zaraz premiera 5090 i chętnie poznałbym jego zdanie na jej temat Ty tutaj?! Jak bym wiedział, to zarejestrowałbym się na innym forum 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się