Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, TmK napisał:

Umarł Lab, niech żyje ITH. Serwus ferajna. 

Mało brakowało wczoraj do tego, żeby się spytać, czy brzuch wytrzymał ze śmiechu.

Nie byłbym sobą, gdybym nie przypominał Twoich legendarnych słów.

Cytat

Błagam niech ktoś zdelegalizuje, zutylizuje, cokolwiek tę Legię :E Ile można się z nich śmiać, brzuch ma też swoje granice. 

Opublikowano

Vive la ITH , jestem i ja (PCLab czytałem od początku istnienia , dołączyłem do forum w 2014).

Wielka szkoda że forum PCLab zostaje uśmiercone , tyle lat razem i masa ciekawych rzeczy do poczytania odejdzie w zapomnienie (mam cichą nadzieję że ringier axel zdechnie - za wszystkie zniszczone fora i czasopisma).

Opublikowano
Dnia 30.10.2024 o 13:15, Reverse17 napisał:

Dobry dzień kamraci :czapeczka:

Helmut nie chce nas na swoim naz.. Ekhm, teraz już w sumie ciapa.. Kurr, ciężko jest być politycznie poprawnym  :rotfl:

Tak czy siak YO! :faja:

Już miałem priva na Labie pisać, że coś Cie nie widać na ITHardware ;)

Opublikowano

Może ostatnio nie jestem najaktywniejszym JUZEREM.. Ale Pclabik odwiedzany być musi, nawet tak dla zasady ;)

PCLab jest tam, gdzie jego użytkownicy:toast:

W sumie już widzę że pod względem technicznym moderacja/administracja nie śpi i wdraża rozwiązania ze starej piaskownicy (chociażby więcej reakcji do postów niż tylko łapa oraz domyślne emotki przy pisaniu, jakoś ta czarna kulka zamiast klasycznego uśmiechu średnio mi pasowała :)

Opublikowano (edytowane)

@VSS @Petru23 @mimuszek @TmK @Mpro @gotrunks @zgreg

Witam! No i elegancko, kolejni starzy wyjadacze z PcLaba  

@ITHardwareGPT

Stwórz obraz użytkowników forum PCLab, obraz w stylistyce finalnej sceny z Ghostbusters 2. Niech obraz łączy ducha wspólnoty i pasji do technologii, którą podzielają użytkownicy PCLab

Tu masz wzór https://www.replicapropstore.com/cdn/shop/products/mockup-69382cc1_1000x.jpg?v=1572376218

Edytowane przez RyszardGTS
Opublikowano (edytowane)

Cześć na nowym forum :)

Liczę mimo wszystko, że główne forum jednak jakoś ocaleje. Chociaż będzie zarchiwizowane. Chyba że rozpoczęła się akcja przenoszenia tematów, bo gdzieś mi mignęła polityka - nie jestem na bieżąco.

Najważniejsze, że moja ulubiona ikonka działa :E

Edytowane przez Áltair
Opublikowano
27 minut temu, Reverse17 napisał:

Może ostatnio nie jestem najaktywniejszym JUZEREM.. Ale Pclabik odwiedzany być musi, nawet tak dla zasady ;)

PCLab jest tam, gdzie jego użytkownicy:toast:

W sumie już widzę że pod względem technicznym moderacja/administracja nie śpi i wdraża rozwiązania ze starej piaskownicy (chociażby więcej reakcji do postów niż tylko łapa oraz domyślne emotki przy pisaniu, jakoś ta czarna kulka zamiast klasycznego uśmiechu średnio mi pasowała :)

Pod tym względem wszystko jest pięknie @tomcug się postarał. Ale mimo wszystko łezka się w oku kręci, praktycznie 20 lat na jednym forum, właśnie sobie wczoraj z sentymentu moją całą historie privów przeglądałem. 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Podali liczbę ze sztukami wysłanymi do sklepu.   Montion captured jednak nie był robiony przez kobietę, ale nie trudno było w to uwierzyć po zrobieniu "miejsca na miłość" między Sabertooth i Wolverine, dwie miłości Logana okazały się lesbijkami, jeden z bossów to starsza kobieta bez mocy - Lady Deathstrike, gdzie porzucili "lady", a będąc zaawansowanym cyborgiem jaka kobieta wybrałaby taki wygląd. :E    Pierwotna wizja gry zawierała oddzielne sterowanie rękami Logana na triggerach, gdzie mieli wykorzystać ich "adaptacyjność" reagując na zakres ruchu i dając opór, wraz z opcją walki bez pazurów. Gdybym nie ogłuszenia przeciwników i pasek furii to ta gra byłaby kompletnymi drewnem, zrobionym na checkliście... Parkour, oparty na korytarzu i automatycznym przemieszczania się, więc to nudna platformowość na siłę. Już w HZD tym żygałem, ale przynajmniej były widoki. Znajdzki bez polotu... Ot są to butelki i materiały z oznacznikami, aby nie pominąć. Brutalność jest na odwal, efekty krwi i podstawowe finishery, gdzie po wrogach nie widać desperacji, czołgania się rannych, strzelania z ziemi, krzyków o pomoc. Nawet rzuty przeciwnikami są marne i tylko po ogłuszeniu oraz brakuje kombinacji z tym związanych, gdzie powinien być przynajmniej rzuty z doskoku, użycie przeciwnika jako broni, a ewolucją było rzucania fragmentami przeciwników lub chociaż przedmiotami... Masa konsultackich bredni... Dbanie o komfort gracza przez pierdyliard wskazówek, prostych projektów lokacji i zamiennych ustawień. Emocjonalna, "filmowa" na siłę, słabo zrealizowana... Powodzenia przy ponownym przechodzeniu tych fragmentów. System walki sklejony na szybko, gdzie nawet zapomnieli wyregulować hyperarmor (nieprzerywalność). Podstawa w stylu atak, doskok, ogłuszenie, finisher, ograniczony rzut, czasowe umiejętności... Gdybym nie pasek furii i efekty krwi to byłoby grą kopiuj wklej, bo combosy są dość marne i nieliczne, przez brak silnego ataku i większych interakcji.  
    • A mogła wynająć od prezesa banku bieda wersję nowej "trójki", co nie @wallec?  Może i nie jej by było, ale przynajmniej bez choinki, a i bank by jej wybił zgłowy zabawy w drift!   
    • Cześć. Żona mojego znajomego poszukuje dwóch jak najlepszych komputerów biurowych, najlepiej z jednego sklepu z opcją złożenia. Chyba że są dobre gotowce. Komputery na firmę więc w cenie złożenie i wysyłka oraz obowiązkowo fakturka.  Komputery stricte do prezentacji typu power ponit, excela, programów księgowych itp. Niestety nie można przekroczyć założonej kwoty.         
    • Dobra, więc miły twórca tego naprawdę fajnego dodatku: Better Candles - Better Lighting (Remastered), po tym jak mu wczoraj trochę potrułem, podobno w wersji 1.8 wyeliminował "pop-up". Więc chyba już można źródła światła w grze stuningować pod swoje gusta. Przetestuję dokładnie później.
    • Ona ma hobby... stwarzające zagrożenie dla innych na drodze tak jak quadziarze i motorynkarze jeżdżący komuś po posianym polu. I te piosenki Gibsa... Paliwo zamiast krwi... Chyba zamiast mózgu. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...