Ayane Opublikowano Niedziela o 15:13 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:13 1 godzinę temu, lewuS napisał(a): hejka, stara gwardia śmietnikowców pewnie mnie kojarzy jest tu jakieś nowe bicie rekordu? Chciałam, ale działu na to nie znalazłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tornado3 Opublikowano Niedziela o 15:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:23 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Tak, werfikują co bardziej znane nicki. najbardziej znani są Ci którzy nie potrafili po męsku opuścić "lokal" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElKojot Opublikowano Niedziela o 15:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:35 Siemanko! 3 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano Niedziela o 15:38 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:38 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winter Opublikowano Niedziela o 15:44 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:44 1 godzinę temu, userKAMIL napisał(a): Podobno 600 nowych kont założono. Szybki ten ODIN. Pewnie wiedział szybciej niż prezes RASP, że wyłączą forum xD. 6 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobil85 Opublikowano Niedziela o 15:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:52 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgan Opublikowano Niedziela o 16:00 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:00 20 lat na PClabie... stary już jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spl97 Opublikowano Niedziela o 16:01 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:01 6 godzin temu, Winter napisał(a): Wita was Winter. Aktywny na forum PCLaba od 1 wrzesnia 2002 roku. Jest i Winter, ostatnie konta banowane przez samego Ślepego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano Niedziela o 17:16 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:16 W dniu 31.10.2024 o 09:57, ODIN85 napisał(a): I Pulpit No dobra jestem, już dwie osoby mnie zaspamowały na labie, a ja hasła nie pamiętam 4 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamassss Opublikowano Niedziela o 17:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:21 4 minuty temu, Pulpit napisał(a): No dobra jestem, już dwie osoby mnie zaspamowały na labie, a ja hasła nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewuS Opublikowano Niedziela o 17:49 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:49 2 godziny temu, Ayane napisał(a): Chciałam, ale działu na to nie znalazłam Trzeba będzie coś pomyśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavendish Opublikowano Niedziela o 17:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:57 Serwus wszystkim labowiczom. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vulc Opublikowano Niedziela o 18:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:02 Dżizas, jakie dinozaury się pojawiły. Czuję się starszy niż jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartar Opublikowano Niedziela o 18:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:06 Pozdrowienia dla Labowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyszardGTS Opublikowano Niedziela o 18:22 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:22 (edytowane) @grzechotnikd @Harddrinkingman @zlatan1981@ElKojot @Morgan @ShadowMan @Winter @Kris @Jaycob @Pulpit mordeczki wy moje ( @hwdp43 no homo ) @lewuS Hondom, piłom, terrorsquad (o już widzę że wstawiłeś legendarną sygnaturkę ) 3 godziny temu, Ayane napisał(a): Chciałam, ale działu na to nie znalazłam Napisałem wcześniej do @tomcug by założył taki dział Edytowane Niedziela o 18:24 przez RyszardGTS 6 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JSTMB Opublikowano Niedziela o 18:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:23 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ayane Opublikowano Niedziela o 18:24 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:24 Teraz, RyszardGTS napisał(a): Napisałem wcześniej @tomcug by założył taki dział OOoooOo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano Niedziela o 18:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:33 Teraz czuje się naprawdę staro... 1 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vulc Opublikowano Niedziela o 18:41 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:41 Pamiętaj, wiek to tylko cyferki. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu Opublikowano Niedziela o 18:53 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:53 (edytowane) Mnie zacznie łupać w kościach, jak tu wpadnie Tommo i Kai Wren. I anomalocaris. I Alejajca. I nietopyrz. I p_rafal. I... Edytowane Niedziela o 18:53 przez Wodzu 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano Niedziela o 18:56 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:56 Łał, nie zrobiłeś nawet literówki w nicku anomalocarisa, forum może zamknięte, ale strach został na całe życie 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyszardGTS Opublikowano Niedziela o 18:59 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:59 @Wodzu Nietopyrz siedzi od wielu lat na purepc. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ayane Opublikowano Niedziela o 19:01 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:01 2 minuty temu, Pulpit napisał(a): Łał, nie zrobiłeś nawet literówki w nicku anomalocarisa, forum może zamknięte, ale strach został na całe życie Nie mogę sobie przypomnieć kto to bana dostał za nazwanie go Analmakaronisem Ale to jest fakt, to był największy postrach Laba 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu Opublikowano Niedziela o 19:01 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:01 Z anomalocarisem zawsze jakoś się dogadywałem, ale z Tommo nigdy nie znalazłem wspólnego języka. Ale wrzucam go do worka sentymentalnego, bo to czasy mojej największej aktywności i pisania poradników nawet. 2 minuty temu, RyszardGTS napisał(a): @Wodzu Nietopyrz siedzi od wielu lat na purepc. O, nie miałem pojęcia! 1 minutę temu, Ayane napisał(a): Nie mogę sobie przypomnieć kto to bana dostał za nazwanie go Analmakaronisem Ale to jest fakt, to był największy postrach Laba Analomasacris, tak to szło. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano Niedziela o 19:03 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:03 1 godzinę temu, Pulpit napisał(a): No dobra jestem, już dwie osoby mnie zaspamowały na labie, a ja hasła nie pamiętam Chłopie, gdzieś ty był? Nie raz żeśmy się na labie zastanawiali czy żyjesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi