RyszardGTS 518 Opublikowano 4 Listopada 2024 Opublikowano 4 Listopada 2024 @agent_x007 Jest "agent" jest impreza 1
agent_x007 8 Opublikowano 4 Listopada 2024 Opublikowano 4 Listopada 2024 (edytowane) ^Trochę muzyki do imprezy Z komputerowych rzeczy, przeszedłem na coś szybszego https://blog.theretroweb.com/2024/02/24/compar/ Ale spokojnie, 775 wciąż ma się dobrze Edytowane 4 Listopada 2024 przez agent_x007 5
RyszardGTS 518 Opublikowano 4 Listopada 2024 Opublikowano 4 Listopada 2024 @agent_x007 No cały Ty, nie byłbyś sobą gdybyś nie przywalił z grubej rury https://blog.theretroweb.com/2024/02/24/compar/ Do dziś pamiętam co wyprawiałeś z CPU/GPU w Crysisie albo w nowszych Assasynach (bieganie po po zatłoczonym markecie itp). CPU/GPU to było takie "nie da się? potrzymaj mi piwo" ale twoje układy chłodzenia wliczając jakie masz wentylatory to już "evil laugh" A gruba rura wygląda tak (dokładnie to dziewięć grubych rur) 2
RyszardGTS 518 Opublikowano 4 Listopada 2024 Opublikowano 4 Listopada 2024 @Maxiorekk Cześć stary wygo
Gość Opublikowano 4 Listopada 2024 Opublikowano 4 Listopada 2024 1 godzinę temu, RyszardGTS napisał(a): Nataly, Sfinks, Klocuch12, Colicab, Myst, GIZIU... i setki innych Myst i GIZIU raczej się pojawią bo są w miarę aktywni na pclabie i pojawiali się dosyć regularnie (Colicab rzadziej się pojawiał ale mam nadzieję że też znajdzie drogę na ITH) Pomału się impreza rozkręca >KLIK< Ważne, że crush jest
Maxiorekk 1 Opublikowano 4 Listopada 2024 Opublikowano 4 Listopada 2024 2 minuty temu, RyszardGTS napisał(a): @Maxiorekk Cześć stary wygo witam wszystkich userów na labie raczej więcej się czytało niż pisało, ale czytało się aż 16lat mam nadzieje ze najcenniejsze tematy stricte hardware zostaną przerzucone bo w sumie to się dla mnie liczy najbardziej od dzisiaj wbijam codziennie na ITHardware, mysle ze administracja ucieszy sie z przyplywu nowych ludzikow
RyszardGTS 518 Opublikowano 4 Listopada 2024 Opublikowano 4 Listopada 2024 @Winter Crush to debeściak, ma swoje zdanie, nie bierze jeńców, czasami się zagalopuje ale summa summarum jest jednym z najwartościowszych "politycznych" użytkowników. 1
Gość Opublikowano 4 Listopada 2024 Opublikowano 4 Listopada 2024 5 minut temu, RyszardGTS napisał(a): @Winter Crush to debeściak, ma swoje zdanie, nie bierze jeńców, czasami się zagalopuje ale summa summarum jest jednym z najwartościowszych "politycznych" użytkowników. Przede wszystkim to nie jest beton, jak co niektórzy. Jak czytam Badalamana, czy TheMr to mam wrażenie, że żyjemy w alternatywnej rzeczywistości.
RyszardGTS 518 Opublikowano 4 Listopada 2024 Opublikowano 4 Listopada 2024 8 minut temu, Winter napisał(a): Przede wszystkim to nie jest beton (...) Dokładnie, taki jest Crush Nie jest zafiksowany "tylko na jednej słusznej wizji" jakiegoś tematu/światopoglądu.
Gość Kelam Opublikowano 4 Listopada 2024 Opublikowano 4 Listopada 2024 @WinterNie da się wszystkich lubić, ale ugościć trzeba każdego.
EvilKillaruna 131 Opublikowano 4 Listopada 2024 Opublikowano 4 Listopada 2024 15 minut temu, RyszardGTS napisał(a): @Winter Crush to debeściak, ma swoje zdanie, nie bierze jeńców, czasami się zagalopuje ale summa summarum jest jednym z najwartościowszych "politycznych" użytkowników. Szkoda tylko że średnio znał się na dyplomacji. Na ministra się nie nadaje.
Gość Kelam Opublikowano 4 Listopada 2024 Opublikowano 4 Listopada 2024 U nas na ministra to się nawet ministrowie nie nadają. I tak już od 30 lat .
crush 3 575 Opublikowano 4 Listopada 2024 Opublikowano 4 Listopada 2024 (edytowane) 8 minut temu, Kelam napisał(a): U nas na ministra to się nawet ministrowie nie nadają. I tak już od 30 lat . E tam. Odkąd zacząłem jakkolwiek interesować się polityką w innych krajach, to przestałem mieć kompleksy. Absolutnie nie jesteśmy unikatowi w spie*doleniu. Edytowane 4 Listopada 2024 przez crush 2 1
RyszardGTS 518 Opublikowano 4 Listopada 2024 Opublikowano 4 Listopada 2024 16 minut temu, EvilKillaruna napisał(a): Szkoda tylko że średnio znał się na dyplomacji. Na ministra się nie nadaje. Jakby było ministerstwo "wyjaśniania PISowców, POwców, lewaków, prawaków, konfy i każdej możliwej opcji politycznej" to byłby ministrem dożywotnio 1
crush 3 575 Opublikowano 4 Listopada 2024 Opublikowano 4 Listopada 2024 42 minuty temu, EvilKillaruna napisał(a): Szkoda tylko że średnio znał się na dyplomacji. Na ministra się nie nadaje. Sam bym się bał wpuścić siebie do aktywnej polityki. 3
EvilKillaruna 131 Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 Spoko, ja pewnie to samo. Ale po ostatnich wyborach nauczyłem się jednego: patrzeć nie emocjami, tylko wskaźnikami gospodarczymi. Nagle wszystko staje się jasne. Choć takie podejście akurat na Psim Labie dało to co dało.
Spindender 4 Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 1 godzinę temu, Maxiorekk napisał(a): witam wszystkich userów na labie raczej więcej się czytało niż pisało, ale czytało się aż 16lat mam nadzieje ze najcenniejsze tematy stricte hardware zostaną przerzucone bo w sumie to się dla mnie liczy najbardziej od dzisiaj wbijam codziennie na ITHardware, mysle ze administracja ucieszy sie z przyplywu nowych ludzikow To tak jak ja, luty 2008. Czy to oznacza starosc? Edukuje sie i ewentualnie zadaje czasem pytania jak nie potrafie sam znalezc odpowiedzi. Tzn. tak bylo, bo tam juz nie bedzie
EvilKillaruna 131 Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 Owszem. I niestety z tej perspektywy naprawdę szkoda. Jedyny sposób jaki widzę, to zabezpieczenie co bardziej wartościowych i aktualnych treści za sprawą webarchive oraz ich systematyczne przeklejanie tutaj. Jest to jednak tytaniczna praca do wykonania, zwłaszcza dla jednej osoby. Już samo zapraszanie ludzi było dla Filipa męczące, także psychicznie. A co dopiero prawidłowo przeprowadzony content preservation.
RyszardGTS 518 Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 @Spindender Siema stary wygo 1
Camis 5 889 Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 Ankieta - Tematy polityczne na forum
Rekomendowane odpowiedzi