Dostałeś tego końcowego bana za gwiazdorzenie, czyli zbyt częste pierdzielenie kocopołów. To było za całokształt, a nie za to jedno określenie "Polaczki", po prostu w tym momencie miarka się przebrała. Wiele razy było ci mówione i wspominane, abyś zjadł Snickersa i wyluzował. Ale nie skorzystałeś.
Na Pclabie szczególnie w ostatnich latach naprawdę można było sobie na wiele pozwolić z tamtą moderacją Dopóki ktoś nagminnie nie przesadzał to był bezpieczny.
@tomcug mam propozycję odnośnie motywów, gdyż wg mnie jest obecnie niepotrzebnie skomplikowana.
1. Każdy z motywów jest zdublowany na opcję z/bez sidebara. Na niektórych stronach, chyba również na poprzedniej wersji forum PCL był po prostu przycisk wysuwający/chowający go. Byłoby po jednym motywie do wyboru, lista o połowę skrócona i wygodniejsze dopasowanie.
2. Motywy "Domyślny" oraz "ITHardware" są w zasadzie prawie identyczne. Jednego można byłoby się pozbyć.
3. Ciemny motyw "Bravo 6" wg ankiety ma być faktycznie ciemny, więc niech taki będzie.
4. Powyższe punkty powodują, że zostają nam dwa motywy tylko. Co za tym idzie, można by wtedy zrobić jakiś trzeci, taki pośredni, np. cieplejszy. Jakby co, mogę coś spróbować zaproponować.
2700 Mhz na 0,95V to taki standard, który ogarnia praktycznie każda karta RTX 4000. A przynajmniej takie wnioski wysnułem po przetestowaniu 10 różnych egzemplarzy.
Rekomendowane odpowiedzi