azgan 375 Opublikowano 30 Października Autor Opublikowano 30 Października 20 minut temu, tomcug napisał: Wymieniliśmy z Dziarą pmki, sytuacja jest wyjaśniona i spokojnie, będzie dobrze. Dziarson ma specyficzny styl bycia, ale jako moderator nigdy nikogo niewinnego nie skrzywdził. Najważniejsze że sytuacja wyjaśniona i żeby nie robić kwasów już na starcie bo po co to się ma później ciągnąć? 😉
azgan 375 Opublikowano 30 Października Autor Opublikowano 30 Października 6 minut temu, dawiduser143 napisał: Za kilka dni to mogą co najwyżej przeglądać forum ITH Wyścig z czasem kto będzie szybszy ithardware.pl czy PurePC ?
Tomek_ITH 54 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Witam, czy można tutaj nabijać sobie posty? Edytowane 30 Października przez Tomek_ITH
Krzysiak 200 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października @Kadajo czy to Ty, czy ktoś się za Ciebie podszył
azgan 375 Opublikowano 30 Października Autor Opublikowano 30 Października 3 minuty temu, unadarek napisał: Oooo więcej was matka nie miała Miała ale nie wszyscy jeszcze dopłynęli część robi dopiero wodowanie 😂
tomcug 358 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 6 minut temu, Tomek_ITH napisał: Witam, czy można tutaj nabijać sobie posty? Można 3 minuty temu, Krzysiak napisał: @Kadajo czy to Ty, czy ktoś się za Ciebie podszył Napisz ktoś do niego na labie, czy to on, bo tutaj już się przebierańcy desantują. 1
Krzysiak 200 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) @tomcugzapytałem go w PW na labie, jak odpisze to dam znać. Edytowane 30 Października przez Krzysiak
unadarek 0 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 2 minuty temu, tomcug napisał: Można Napisz ktoś do niego na labie, czy to on, bo tutaj już się przebierańcy desantują. Tak tak :-) coraz więcej przebierańców i coraz ciężej o orginał
tomcug 358 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 1 minutę temu, Krzysiak napisał: @tomcugzapytałem go w PW na labie, jak odpisze to dam znać. Dzięki, bo nie ma potrzeby, żebyśmy pisali w kilku naraz
sert 8 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Señores con permiso buenas tardes https://www.tiktok.com/@venturascristian/video/7423027101193751840
azgan 375 Opublikowano 30 Października Autor Opublikowano 30 Października 5 minut temu, tomcug napisał: Napisz ktoś do niego na labie, czy to on, bo tutaj już się przebierańcy desantują. Zrobione 😉
MasterBlaster 63 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Na pclaba zbyt często w ciągu ostatnich lat nie zaglądałem, ale nie mogę się przyzwyczaić do tego jak tutaj jest "wąsko" Da się to jakimś stylem zmienić?
Fatality 100 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października @MasterBlasterTo trzeba zmienić z poziomu edycji skryptu strony, u mnie na 21:9 to w ogóle jest wąsko. Można by było pomyśleć nad tym w przyszłości @Ramzes 1
tomcug 358 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Z tych, które są obecnie na serwerze, to nie, ale admin ogarnie to jak najszybciej. 1
azgan 375 Opublikowano 30 Października Autor Opublikowano 30 Października kadajo mi odp. na PM i faktycznie jest w pracy
azgan 375 Opublikowano 30 Października Autor Opublikowano 30 Października 27 minut temu, tomcug napisał: Dzięki, bo nie ma potrzeby, żebyśmy pisali w kilku naraz Moder zablokował prawdziwego kadajo
Krzysiak 200 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Przed chwilą, Digger napisał: Udowodnij że to naprawdę ty XD To on Potwierdzone przez PW na labie Edytowane 30 Października przez Krzysiak
Rekomendowane odpowiedzi