Element Wojny 533 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu przeciez ludzie musza miec jakies dowody pod reka, jak beda wyciagac jakies brudy i cytowac wypowiedzi sprzed 8 lat. 2
crush 402 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu "A co to Ty tam napisałeś 14 września 2009??? 🧐"
Element Wojny 533 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, crush napisał(a): "A co to Ty tam napisałeś 14 września 2009??? 🧐" "Stefan klamiesz! 12 lat temu pisales ze popierasz PiS!"
Grandal 34 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Życie po życiu wcale nie jest takie złe, a pewnikiem nawet lepsze. Może jestem już starym prykiem i mi żal Laba, ale tu życie pozytywnych "oszołomów IT" będzie toczyć się dalej. Serducho odpalone dla @RyszardGTS o 9:31, świeczka zgaszona o 9:32... czas odpalić szperacz. Na koniec jeszcze życzenia dla RASP i całego tego Axel Stringer coś tam... Walcie się na ryj! Edytowane 1 godzinę temu przez Grandal
Pawelek6 48 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 39 minut temu, GordonLameman napisał(a): A kojarzysz taką emotkę z kolesiem na takiej głowie konia z kijem i machającym szabelką? Potrzebuję ją bo ona zawsze była pod :gordon Jest takie coś: Ale to na koniu, a nie jego głowie. Jednak w sumie też by ci pasowało, jak to tresujesz swych przeciwników politycznych Edytowane 1 godzinę temu przez Pawelek6 1
kubikolos 175 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 22 minuty temu, hubio napisał(a): ale jak doszedł jeszcze argument o rasistowskich, homofobicznych Polakach Nie masz pojecia o czym piszesz i dalej powtarzasz te swoje urojenia. Poleciales na koniec za caloksztalt - wlasnie twoje rasistowskie posty o Polakach. Jak to ktos na koncu slusznie ujal - doczekalem bana hubio - mozna powiedziec happy end.
hubio 72 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) @kubikolos ale jakie rasistowskie? Przecież ja nigdy nie obrażałem naszego Narodu. 2 razy w całej historii użyłem i to w określonym kontekście słowa "Polaczki" ,które poziom obraźliwości ma ten sam co "ciapate", za które nikt nie dostawał banów. Bądźmy obiektywni. Oba zwroty nie są rekomendowane przez Radę Języka Polskiego, ale też nie są sprzeczne z prawem. I co my w podstawówce jesteśmy, żeby ktoś cię banował "za całokształt"... Mamy regulamin i tylko za działania z nim niezgodne są bany. Ja nie miałem w uzasadnieniu za całokształt tylko jako "scam" a w uzasadnieniu za słowo "Polaczki" Gdybyś ty od jakiegoś mocno zorientowano na lewo moderatora dostał bana na zakończenie "za całokształt" też byś pewno czuł niesmak Edytowane 1 godzinę temu przez hubio
Kadajo 613 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Czy wasze życie jest aż tak puste i nudne ze się zajmujecie polityką na forum ? Polityka samego w sobie jeszcze jestem w stanie zrozumieć bo mu płacą za te wysrywy gruba kasę 1 2
hubio 72 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @Kadajo wszystko przez Pana Kurteczkę... Dowalił takie ceny RTX 4090, że nie stać ludzi na kupno i udowadnianie jaką to mają najlepszą kartę na świecie z 1mln fps, że się kłócą o politykę... Jego wina. Tym razem nie Tuska... 1
kubikolos 175 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 11 minut temu, hubio napisał(a): 2 razy w całej historii użyłem i to w określonym kontekście słowa "Polaczki" ,które poziom obraźliwości ma ten sam co "ciapate", za które nikt nie dostawał banów. Widziałem mnóstwo twoich rasistowskich postów względem Polaków, raportowałeś tuzin postów które jedynie wrzucały newsy o wydarzeniach, wziąłeś sobie za misję obronę przestępców i dziwisz się że ludzie odetchnęli po twoim banie? Ja się nie dziwię Masz tutaj nowe życie, nie zmarnuj go
RayvenPL 11 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Koledzy emigranci (z Laba oczywiście ) - weźcie sobie osobny wątek załóżcie do tych dyskusji...tu jest powitalno-nostalgiczny Edytowane 1 godzinę temu przez RayvenPL 1
Voodoo2 89 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja odetchnąłem jak po odbanowaniu na pclabie napisał, że szkoda życia na forum i nie będzie się więcej udzielał, również na ITH, no ale * bombki strzelił 1
Galonzo 3 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 43 minuty temu, crush napisał(a): Naprawdę uznałeś ten wątek za najbardziej wartościowy? Czy to ma być w roli czarnej teczki? 🤔 Właściwie to w ogóle mnie nie interesował, po prostu pisali ludzie czy ktoś zrobił backup tego wątku to pomyślałem że jak zdążę to zrobie ale i tak nie zdążyłem, najważniejsze że tematy o giereczkach, oledach i rtxach 50x są, a tu i tak już widze mikrokłótnia o polityke
kamassss 35 Opublikowano 30 minut temu Opublikowano 30 minut temu (edytowane) 2 godziny temu, GordonLameman napisał(a): A kojarzysz taką emotkę z kolesiem na takiej głowie konia z kijem i machającym szabelką? Potrzebuję ją bo ona zawsze była pod :gordon Jedyne co udało mi się znaleźć w internecie https://www.animated-smileys.com/ Cała baza emotek w starym stylu Edytowane 23 minuty temu przez kamassss 2
GordonLameman 306 Opublikowano 20 minut temu Opublikowano 20 minut temu (edytowane) To jest to!!!!! @Mar_s możemy to dodać pod :gordon ? Edytowane 19 minut temu przez GordonLameman
Mar_s 387 Opublikowano 13 minut temu Opublikowano 13 minut temu Nie wiem, ja tu tylko sprzątam, nie mam do tego uprawnień bo uznali że wtedy przejmę forum więc mi nie dali @tomcug Masz pytanie powyżej. 2
Rekomendowane odpowiedzi