Bo znowu nie odróżniasz pogody od klimatu...
Tydzień czy dwa dużych mrozów nie obniżają znacząco średniej sezonowej. Tym bardziej że tej zimy były również znacznie cieplejsze dni.
Patrząc na średnie temperatury sezonowe w Polsce, to trend od lat jest wzrostowy.
Lubię to
https://moto.pl/MotoPL/7,88389,32574002,jeden-juz-jest-mamy-pierwszego-kierowce-skazanego-na-dozywocie.html#do_w=444&do_v=1396&do_st=RS&do_sid=2038&do_a=2038&do_upid=1396_ti&do_utid=32574002&do_uvid=1770110205195&s=BoxMotMT
Normalnie miazga 8 klas wyżej
Ale to nic ,naczytalem sie ze te wtyki mogły by być lepsze , wiec jeden z forumowiczow pomógł mi w Holandii kupić sporo tani3j 2 komplety wtykow IeGO mam nadzieję ze dojdą.
I wtedy to będzie mega hiper hiend🙂
Ps , gramofon od strzała w temp.pokojowej
A ja zacisnąłem niedawno banany bfa miedziane na wireworld i zdjąłem, myślisz te widły pomaga w czymś oprocz łatwego montażu? 🙂
tez nie narzekam. wiekszosc zadan klimy ogarnia automatyka i robi to na tyle "inteligentnie" , ze jak przed wyjsciem klikne z telefonu "klima", to cala droge nie musze nic wiecej ustwiac w kwestii nawiewu i temp. radio - zaporgramowane i glosnosc z kierownicy. reszte na jedno-dwa klikniecia lub komendami glosowymi, bo o tym zdaje sie wiekszosci nie wie lub nie pamieta. ogolnie jak czlowiek troche pojezdzi danym autem, to nie musi juz nawet patrzec gdzie klika
Mam obecnie okolice 370k nalatane w Renacie - od nowości gaz. Żadnych efektów obocznych przy przelączaniu (chyba, że wyciszymy wszystko to można uslyszeć zawór jak przelącza). O tym na jakie jest paliwo, czlowiek przypomina sobie jedynie pod dystrybutorem.
Rekomendowane odpowiedzi