Monitory OLED - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Na 5090 2160p PT DLSS Q dają dosłownie ~1.8% także nic straconego można działać na starszych sterownikach -
Przez jsfighter · Opublikowano
Skoro brak odpowiedzi to sam zacząłem drążyć. Vivo X300 Pro odrzucam z powodu fatalnej jakości nagrań z mikrofonu, zaimplementowano tam jakiś debilny system pokroju noise reduction, który oczywiście jest sporą przeszkodą dla nagrań outdoorowych (dźwięk wiatru brzmi okropnie, grzmoty zapewne będą też jakoś głupio przytłumione). Zostają tak naprawdę: - Samsung S26 Ultra, który jest raczej nieopłacalny i niewspółmiernie drogi w stosunku do oferowanych bajerów np. marna bateria. - Oppo Find X9 (Pro) - tutaj jest genialny mikrofon oferujący sporą "głębię" dźwięku. Naprawdę dobrze to brzmi, choć sam czujnik (sensor) jest ten sam, a nawet procesor (SoC) ten sam co w Vivo X300 Pro to w bezpośrednim porównaniu wypada gorzej i oferuje mniej szczegółowy obraz. - Oppo Reno 15 Pro 5G - jeśli ktoś ma jakieś opinie to chętne posłucham. Podrzucajcie swoje przemyślenia i inne propozycje, chętnie posłucham. -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Napiszesz nieco szerzej, co takiego niegodnego premium jest? -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
" @maxmaster027 Jak wymyśliłeś starcie USA vs Turcja, będąca istotną siła w NATO" @maxmaster027 ale co "Dania też"? Nie wiem, stwieddziłem, że Dania tez jest w NATO. A USA chciały jej zabrać blisko 2.2 miliona km kwadratowych lądu(lodu) łącznie ze spoleczenstwiem 55k ludzi oraz minerałami.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi